Batman: Arkham Asylum - X360 Version

دوستان تقریبا اوایل بازی میرسیم به یه محوطه که از سقف آویزون میشیم و پایین یه سری افراد رو باید مخفیانه بکشیم...یه در هم ضلع شمالیش هست ولی باز نمیشه...اونجا راهی برای خروج نیست؟؟ چیکار کنیم؟

توی اون جایی که شبیه بیمارستانه هستی؟
بگو کجایی دقیقا تا بگم

ویرایش: اها اونجایی هستس که یه در بزرگه قفله و یه مامور بسته شده جلوش؟
اونجا باید سری اولو بزنی
بعد یه سری دیگه میان اونا روهم بزن
بعد برو تو اون فضایی که دره هست اون بالا ریدلر یه صحبتایی می کنه
بعدش باید detective mode رو روشن کنی و تابلوی warden sharp رو انالیز کنی(همون عینکیه)

آخرین ویرایش:
دوستان تقریبا اوایل بازی میرسیم به یه محوطه که از سقف آویزون میشیم و پایین یه سری افراد رو باید مخفیانه بکشیم...یه در هم ضلع شمالیش هست ولی باز نمیشه...اونجا راهی برای خروج نیست؟؟ چیکار کنیم؟
من این بازیو تازه برای دومین بار تموم کردم، به همین خاطر کل سکانس های بازی رو حفظم:d
اگر اشتباه نکنم و درست متوجه شده باشم که کجا رو میگی ، بعد از کشتن نگهبانا باید بری بالای سکویی که نگهبانا از اونجا پخش شدن.(از پایین که بخوای بری نردبان داره) برو به سمت جنازه، بعد یه نگهبان میاد و ادامه بازی

من چند روزی رو رو این بازی وقت گذاشتم که باید بگم خیلی از این بازی لذت بردم و هر چی انتظار داشتم بر آورده کرد فقط چلنج های مبارزاتش خیلی سخته و من بیخیالش شدم اما حدود 770 تا اچیومنت از بازی گرفتم

نمره من 9 از 10

د.ستان من 30-40 درصد بازی که میرک تصویر مثله دیوی دی خش دار میشه و کلا ریست میشه...

مشکل از دیسک هستش فکر کنم

یه نسخه دیگه بگیرم از همون سیو شروع میشه؟

د.ستان من 30-40 درصد بازی که میرک تصویر مثله دیوی دی خش دار میشه و کلا ریست میشه...

مشکل از دیسک هستش فکر کنم

یه نسخه دیگه بگیرم از همون سیو شروع میشه؟
ای بابا چرا اینچوری راهنماییش می کنی بازی درسته!همیونجوری می شه اونجاش.همونجایی هست که بتمن می ره تو توهم یهو صفحه خط خطی می شه می ره صحنه ی اول بازی را نشون می ده.بازی کن درسته,اونجا بتمن می ره تو توهم...

ای بابا چرا اینچوری راهنماییش می کنی بازی درسته!همیونجوری می شه اونجاش.همونجایی هست که بتمن می ره تو توهم یهو صفحه خط خطی می شه می ره صحنه ی اول بازی را نشون می ده.بازی کن درسته,اونجا بتمن می ره تو توهم...

نه...توهم نیست میرسم به یه راهرو بهد آخرش خط خطی میشه صدای خش خش هم میاد:d

بعد دموی اول لول بازی رو نشون میده که ماشین بتمن تو بارون میره...نمیدونم قضیه چیه:|

بعد دموی اول لول بازی رو نشون میده که ماشین بتمن تو بارون میره...نمیدونم قضیه چیه:|

ای بابا این قانون بازیه ! باید همینطوری بشه . من که هرکس رو میشناسم گفت برای من هم همینطوری شد .تو ادامه بده درسته !

• Like
Reactions: Thomas_Anders
ای بابا این قانون بازیه ! باید همینطوری بشه . من که هرکس رو میشناسم گفت برای من هم همینطوری شد .تو ادامه بده درسته !
آره بابا همین جوریه...اما این دفعه فرقش اینه که جوکر بتمن رو دستگیر کرده......وای که چه بازیه خداییه این بتمن:x:x:x:x:x.....من از 10 بهش 20 میدم........بشینم یه دور دیگه برم فیض ببرم:x:x:x.....

می دونم چی دری می گی دیگه.دارم می گم بازی درسته.صحنه ی اول بازی را نشون می ده منتها یکمی که بری جلوتر می بینی اینبار در نقش جوکر هستی و بتمن را به تخت بستن,بتمن توهم زده....

می دونم چی دری می گی دیگه.دارم می گم بازی درسته.صحنه ی اول بازی را نشون می ده منتها یکمی که بری جلوتر می بینی اینبار در نقش جوکر هستی و بتمن را به تخت بستن,بتمن توهم زده....

این نکته یکی از نکات مثبت بازی بود که تو اون لحظه که تصویر خراب میشه و بتمن میره تو توهم دقیقا بازی باز حس چراغ قرمز کنسول بهش دست میده

من چطوری به این منطقه دسترسی پیدا کنم خیِـــــــــــــــــــــــــــــــــلی گشتم پیدا نشد دری چیزی . . . فقط یه در بود اینم وقتی وارد میشم بعد کمی راه رفتن جلوم یه درخت میاد که اونجا سبز شده و اجازه نمیده رد شم !

اینم عکس های اون منطقه . . .

عکس 1
عکس 2

سلام.
ببخشید من همون اوایل بازی ام.
این جا رو گیر کردم:اونجایی که به یه جایی میرسیم یه مرده روی یه صندلی مرده و دور برش دندونه.یه در هخم پشتش هست.بعد یه سری صدا توی سالن میپیچه
من بعد سکانسی که مرده رو نشون میده گیر کردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or