Cj_sa
کاربر سایت
اگه درست یادم باشه دوست عزیز باید از یکی از کانال های هوا وارد اتاق بشید
دنبال باز کردن در نباشید چون اون در قرار نیست باز بشه
درو دیوار وجب به وجب گشتم بودم ولی پیداش نمی کرم تا اینکه شما گفتی:biggrin1:
مرسی
اگه درست یادم باشه دوست عزیز باید از یکی از کانال های هوا وارد اتاق بشید
دنبال باز کردن در نباشید چون اون در قرار نیست باز بشه

یکی به من کمک کنه !
اونجایی که اون دختره توی اتاق هست به آدم میخنده بعدش باید با اون دستگاهه که اشعه میزنه و کنترلر ها رو خراب میکنی بزنی 3 تا کنترلر رو تنظیم کنی و 2 نفر هم گروگان هستن البته تایمری هست و یه جایی که میزنی اون کنترلر رو از کار میندازی بعدش آب برقدار میشه و بعد اگه دیر بجنبی تایمر بمب منفجر میشه
اینجا گیر کردم دهنم صاف شده نمیدونم باید چیکار کنم !!!
یکی کمــــــــــــــــــــــــــــک کنه![]()
شما اونجاهایی رو میگین که وقتی LB رو میزنی دور یک محدوده ای یک نوار زرد میاد ؟ اگر اونجارو میگین که باید خوب روی زمینی که مضخص شده رو بگردین ، وقتی روی یک چیزی کلید کرد روش نگه دارین تا اسکن 100% بشه بعد حله !:biggrin1:سلام دوستان من همین اولش که تو یه محوطه ای هستی که نزدیک در خروجی تیمارستانی و تفنگ دارارو میکشی و میری دم در یه نفر و کشته ام... حالا نمیدونم چه کنم میکه LB رو بگیر اسکن کن تا یه چی دستگیرت شه ولی نمیدونم کجارو اسکن کن؟ اول بازی ه 2 درصد رفته...
شرمنده هنوز رو مود بازی نیومدم... ولی بازیو خیلی دوست دارم....
ممنون
خب یکم بیشتر توضیح بده یعنی چی گیر کردم ؟ خوب بکششون دیگه ! :biggrin1:سلام دوستان عزيز
من اونجايي كه بتمن وارد باغ ميشه و يه نفر با تفنگ بالاي ساختمان ايستاده گير كردم
اون مرحله اي كه يكسري گل و بوته هست و ازشون يه حباب بيرون مياد
اونجا شما باید به سقف نگاه کنی از اون بالا که دو نفر دیگه هم هستن یک مجسمه هایی کنار سقف هستند بعد فکر کنم RB رو بزنی با طنابش میگیره ازشون بعد باید بری پشت اون مرده یواشکی بکشیش ! :biggrin1:من همون اولش موندم اوایل بازی اونجا که یکی از...
من همون اولش موندم اوایل بازی اونجا که یکی از اعضا گروه امنیتی من رو صندلی الکتریکی گروگان هست و اون یارو با یه ریموت که دستشه اون ریموت رو فشار کیده میکشتش اگر من کاری کنم و به سمتش چیزی پرتاب کنم از بالا.
اونجا باید چی کار کنم دوستان .
این طبیعیه دوست عزیز ! :biggrin1: شما اینجای بازی دچار توهم میشین و باید برای بار آخر اون یارو سرنگیه رو شکست بدیم !:biggrin1:سلام به همه ي دوستاي عزيز اقا من به يه چيز عجيب بر خوردم بازي تو 41% اونجا كه تو ساختماني هستي كه نميشه با rs به ديوار وصل شي(همونا كه شكل شيرن) چون بمب قدشونه چند نفر تفنگ به دست هم هستن بعد از اينكه همشونو ميكشي ميري با اون دستگاه خراب كنه يكي از اون دستگاه سه چراغه هارو خراب ميكني دو تا در ليزري پايين باز ميشن بعد وقتي وارد هر كدوم از درها ميشم نزديك در بعدي كه ميشم يه دفعه batt چند تا سرفه ميزنه و صفحه گير ميكنه و نشون ميده كه جوكر بتمنو گرفته و بايد با جوكر ادامه بدم بازي همينجوريه يا ايرادي داره لطفا بگيد چرا اينجوريه مرسي