Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

آقا کمک کنید...گیر افتادیم..
...
من یه جای بازی گیر کردم یعنی واقعا گیر کردما...
....

اونجایی که از دست کیلر کراک فرار میکنی و نمونه جمع میکنی...بعدش میری توی غار بتمن...میگه که برو ایوی رو پیداش کن توی اون ساختمان باغچه ها...
عجیبه که بتمن توی اون ساختمون نمیتونه جلو بره...یعنی از در ورودی که میری داخل الکی به یه جایی گیر میکنه در حالی که هیچی نیست...این یه باگه..؟ اگه باگه بگین تا patch بگیرم..
احتمالا مربوط میشه به کرک بازی! کرک درست رو از تو همین چند صفحه اخیر میتونی پیدا کنی و باید بازی بعد از ریختن کرک از اول بری

سلام دوستان من گیر کردم عکس انداختم از یه باگ بزرگم فیلم برداشتم اما فعلا نمیتونم آپلود کنم
ببینید اونجا که اون اسلحه 3 دندونرو میگیرم هستم یعنی همون اولاش یه ذره که رفتم اگه یادتون بیاد بدون عکس همون خونه که یه مجسمه بزرگ وسطشه و باید با همین اسلحه 3 دندونه از اون کانال که بیرون خونست رفت تو گیر کردم همه دشمنارو کشتم اما دیگه نمیشه هیچ کاری کردراه برگشتیم نیست اونجا چیکار کنم اخه من یه درم هست وقتی میزنم میگه قفله

کسی نیست تا کمک کنه؟؟یا مشکلم عجیبه؟:confused:
تو جریان کرکا هستم اما میخوام ببینم اگه من گیر کردمو مشکل از کرک نیست سر خود کرک نریزم چون همه چی تا الان درست بوده فیلمای بازی صداهاش و غیره کلی سعی کردم نمیدونم چیکار کنم عکسم که گزاشتم اون دره که ته باز نمیشه

کسی نیست تا کمک کنه؟؟یا مشکلم عجیبه؟:confused:
تو جریان کرکا هستم اما میخوام ببینم اگه من گیر کردمو مشکل از کرک نیست سر خود کرک نریزم چون همه چی تا الان درست بوده فیلمای بازی صداهاش و غیره کلی سعی کردم نمیدونم چیکار کنم عکسم که گزاشتم اون دره که ته باز نمیشه
دوست عزیز عکس گذاشتی به حجم 2مگ!! :biggrin1:
من با دایل آپم! یه عکس چند کیلوبایتی بزار تا بشه بهتر کمک کرد!! ;)

IMG_0349_001.JPG - 0.15MB
این عکس با حجم 105 کیلوبایت آقا لنگم سریعتر لطف کنید کمک کنید اگه بازی خرابه کرک جدید بریزم اگرم نه مشکل گشایی کنید:biggrin1:

یه راه کولر اونجا هست ! اگع اشتباه نکنم باید به چنگک بری اونجا و از اونجا بقیه راه رو بری

IMG_0349_001.JPG - 0.15MB
این عکس با حجم 105 کیلوبایت آقا لنگم سریعتر لطف کنید کمک کنید اگه بازی خرابه کرک جدید بریزم اگرم نه مشکل گشایی کنید:biggrin1:

شرمنده نبودم!! چیزی که معلومه مشکل کرک نداری!! مشکلات کرک تو چند جای مشخصه!!
احتمالا باید همین که دوستمون Triangels گفتند باشه!! البته من با این عکس چیزه زیادی یادم نیومد!! :cheesygri
اگه نشد عکس بیشتر بزار!!

موفق باشی

سلام به دوستان عزیز

من ایت بازی رو تازه گرفتم ولی هر کاری میکنم اجرا نمیشه. روی ویندوز 7 نصب کردم و این کرک و ریختم:
Batman Arkham Asylum Crack Only-RELOADED

اگه میشه راهنماییم کنید.

مرسی

سلام به دوستان عزیز

من ایت بازی رو تازه گرفتم ولی هر کاری میکنم اجرا نمیشه. روی ویندوز 7 نصب کردم و این کرک و ریختم:
Batman Arkham Asylum Crack Only-RELOADED

اگه میشه راهنماییم کنید.

مرسی
سلام
چه اروری میده ؟
با این کرک چک کن http://gf.wiretarget.com/bm/rld-btaa.rar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or