Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

نه این هستش

Reloaded Crack
این کرک رو دانلود کنم تا آخر بازی مشکلی پیش نمیاد؟
من بازی تازه دستم رسیده میخوام بازی کنم. اکانت هم ساختم ولی بازیسیو نمیشه. همون اول پیغام میده میگه اگه میخوای بازی رو بری نمیتونی سیوش کنی مگر اینکه بصورت آنلاین اکانتت رو فعال کنی. (پیغام تو بازی یه چیز تو همین مایه ها بود)
یکی از دوستان خواهشا کمکم کنه

مشکلات باحال از 45 این حدودا به بعد شروع می شه ... امیدوارم به مشکلی نخوری ... از riddle ها چقدر هر می کنی ؟ زیاد یا کم ؟ چون من شنیده بودم اونا هم تاثیر دارن تو باگ ها ...

والا با کرک قبلی که میرفتم تا اینجا کلی مشکل گرپل و این حرفا داشتم ولی الان هیچ مشکلی ندارم
اونی هم که من دانلود کردم تورنت بود تو چند صفحه پیش یکی از دوستان گزاشت طرفای 8مگ بودش
ریدلر هم تاجایی که بتونم میگیرم

الان اونجاشم که باید برم تو اون زیرزمینه که هاگ جمع کنیم بعد انتی ونوم بسازیم البته هنوز به غیر فعال کردن پمپ ها که دور قبل گیر کرده بودم نرسیدم ولی فکر نمیکنم ایراد داشته باشه

اقا یکی جواب ما رو نمیده
با دیوار نامرعی چیکار کنم؟
درصد47 هستم
بازی چند درصد تموم میشه بدون چلنجها؟

سیوی که در پست 491 بود رو هم ریختم ولی دیگه وارد هیچ دریچه ای نمیشه و هر دری رو که باز میکنم میافته پایین تو سیاهی

سلام
من توی 18 درصد گیر کردم درست بعد اونجایی که رویای بچگیشو میبینه و بعدش دور اون غول بی شاخ و دم میگرده بعد سه تا چک پینت یه جایی هست که یه ساختمانه که پنجره داره و بغلش چرخدنده داره هیچ جایی رو نمی گیره اعصابم ریخت بهم از کرکشه؟

سلام
من توی 18 درصد گیر کردم درست بعد اونجایی که رویای بچگیشو میبینه و بعدش دور اون غول بی شاخ و دم میگرده بعد سه تا چک پینت یه جایی هست که یه ساختمانه که پنجره داره و بغلش چرخدنده داره هیچ جایی رو نمی گیره اعصابم ریخت بهم از کرکشه؟

عزیز شما عکس بذاری دوستان بهتر راهنمایی می کنن حتما مشکل از کرک هستش چون بعضی موقع ها f نمیگیره

عزیز شما عکس بذاری دوستان بهتر راهنمایی می کنن حتما مشکل از کرک هستش چون بعضی موقع ها f نمیگیره

مشکل از کرک هست دیگه نمیگیره حایی رو
شما بازی رو تموم کردین؟
کرک سالم چی هست یکی رو که گذاشته بودن دانلود کردم بازی اصلا اجرا نشد

شما بازی رو تموم کردین؟

نه والا...ما دیوار نامریی رو رد کردیم ولی باز خوردیم به باگ...با کرک هم فعلا درست نمیشه....این بازی رو رها کن برو سراغ RE 5 و Red Faction 3 ....!!!! :d

فایل مشکل داشت یا نتونستی استفاده کنی ؟
دقیقا کارایی که توی Read me نوشته بود باید انجام بدی تا بتونی از Save استفاده کنی.

حقیقت انگلیسیم خوب نیست.. من فایل سیو رو جایگذین کردم و چند جا رو دیگه نفهمیدم اگه می دونی بهم بگو....دمت گرم :::::::::::::::::::::::::::: 01. Go to C:\Users\UserName\Eidos\Batman Arkham Asylum\ 02. Replace the SaveData folder with the one provided. Make a backup first. 03. Go to C:\Users\UserName\Appdata\Local\Microsoft\ 04. Replace the XLive folder with the one provided. Make a backup first. 05. Run the game (the buggy Direct2Drive release). 06. It will show you that all save slots are empty. 07. Press the "Home" key on the keyboard. 08. Click "Sign in" on the Games For Windows Live screen. 09. Login to the "Scale" profile. 10. Click on the red X mark to close the GamesForWindows Live prompt. 11. Hit enter to reload the profile (it asks you to reload). 12. The fourth save slot shows you a savegame. Load it. 13. You are now at Botanical Gardens without the invisible wall. 14. Play through and finish the game. I did.

شما بازی رو تموم کردین؟
بله دوست عزیز مشکل از کرک بازیه!! فقط این کرک خوب جواب میده!!!
Batman: Arkham Asylum v1.0 [171 KB] Fixed Executable

این فایل زیپ حاوی سه فایله!!

برای اون ارور هم از این استفاده کن ببین جواب میده!! هم بریز تو system32 و هم پوشه بازی!!!

http://www.dll-files.com/dllindex/dl....shtml?msvcr71

حقیقت انگلیسیم خوب نیست.. من فایل سیو رو جایگذین کردم و چند جا رو دیگه نفهمیدم اگه می دونی بهم بگو....دمت گرم
چیزه عجیبی که ننوشته!! :biggrin1:.
پوشه سیوگیم رو میریزی اینجا
\My Documents\Eidos\Batman Arkham Asylum
و Xlive رو
C:\Users\UserName\Appdata\Local\Microsoft البته این برای ویستاه!!
برای XP
C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft

وقتی داخل بازی رفتی با کلید Home از پروفایلت خارج و وارد پروفایل Scale شو!!
چهارمی save slot رو انتخاب کن!!

آخرین ویرایش:
نه والا...ما دیوار نامریی رو رد کردیم ولی باز خوردیم به باگ...با کرک هم فعلا درست نمیشه....این بازی رو رها کن برو سراغ RE 5 و Red Faction 3 ....!!!! :d
اعصابمو خورد کرد یکی از بهترین بازیهای تاریخ عمرم بود :(
ارجینالشو تونستم گیر بیارم میخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or