Batman: Arkham Asylum | PC

Insomniac-2.gif

شرکت سازنده :Rocksteady Studios
شرکت پخش کننده : Eidos Interactive
تاریخ عرضه : June 9, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

در Batman: Arkham Asylum، قهرمان معروف Batman ماموریت انتقال Joker به Arkham Asylum ( زندانی مخوف که تمامی دشمنان Batman در آن نگهداری می شوند ) را دارد. وی بی خبر از اینکه تمامی دشمنان وی در آن جا تله ای کار گذاشتند و در کمین وی نشسته اند وارد Arkham Asylum می شود و ... . با یک داستان منحصر به فرد نوشته شده توسط برنده جایزه Emmy Awards جناب Paul Dini، دوباره قهرمان محبوب DC Comics جان می گیرد.

Joker را در تاریخ 19 خرداد 88 به Arkham Asylum منتقل کنید...

كمكككككككككك
اقا من اينجا رو نميتونم رد كنم يعني نميدونم كجا برم!!!!!كجا برم
اونجا كه با تير خفاش اون لوستر رو ميندازيم پايين بعدش بايد كجا بريم
اينم عكس
http://up.iranblog.com/2/1253102065.jpg
كمك كنيد لطفا انقدر كلاس نذاريد
به ياريه سبزتان نياز منديم:cool:
عزیز موقعی لوستر رو انداختی پایین برو به پایین ترین قسمت و دوتا فرد رو آزاد کن

بعد دید دوم رو بزن و اثر انگشت رو تعقیب کن (تو همون کتابخونه) اونوره دوتا آدمه:یه کتاب هست بردار:laughing:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::
اونجایی که رسیدم به محوطه باز تیمارستان
گیاهایه زیادی از زمین رشد کردن زدن بیرون
رو نقشه علامتش میرم ولی گیاه جلو در بالا اومده
چیکار کنم؟

عنی واقعا هیچ کس خبر نداره بازیه رسمی کی منتشر میشه میخوام ببینم اگه اومده برم با RE5 با هم بگیرم اگر هم نیومده(منظورم نسخه ی اصلی و رسمیشه) برم فقط همون RE5 رو بگیرم
یعنی کلا میخوام معطل نشم
دوست عزیز نسخه اصلی امروز منتشر شده.حالا مشخص نیست که توی بازار ایران بیاد یا نه.ولی احتمالش زیاد هست.

بینگ بنگ

دوست عزیز نسخه اصلی امروز منتشر شده.حالا مشخص نیست که توی بازار ایران بیاد یا نه.ولی احتمالش زیاد هست.

دوستان عزیز بازی اویلو من صبح امروز گرفتم بتمن از همین شرکت گرفتم و به دوستای عزیز پیشنهاد می کنم از این شرکت بگیرن چون بازی هاش مشکلی ندارن و بدون کرک اجرا میشن یعنی خودشون کرک ریختن بدون هیچ مشکلی بازی بالا میاد
اسمش boysystem هست ادرسشم اریا شهر پاساژ مینو

دوستان عزیز بازی اویلو من صبح امروز گرفتم بتمن از همین شرکت گرفتم و به دوستای عزیز پیشنهاد می کنم از این شرکت بگیرن چون بازی هاش مشکلی ندارن و بدون کرک اجرا میشن یعنی خودشون کرک ریختن بدون هیچ مشکلی بازی بالا میاد
اسمش boysystem هست ادرسشم اریا شهر پاساژ مینو
دوست عزیز این نسخه هیچ تفاوتی با نسخه های دیگه نداره.در ضمن هر موقع تونستی بازی رو تموم کنی اون موقع مشخص میشه که مال شما مشکل نداره.

دوستان اینجوری که مشخصه فیزیک انویدیا توجه خیلی ها رو به خودش جذب کرده و مشخص شده که حرف تیم سازنده و بهونشون برای ایجاد کردن این قابلیت الکی نبوده و واقعا نسخه با فیزیک انویدیا کاملا متفاوت و زیبا درست شده.پیشنهاد می کنم به جای کلنجار رفتن با این نسخه دنبال نسخه اصلی با گزینه فیزیک باشید.

سلام دوستان.
من بازی رو تموم کردم خیلی بازی خوبی بود و مدت گیم پلیش خیلی کم بود.
زیاد حال نداد.
امتیازات من به بازی:
گرافیک:9
داستان:9
گیم پلی:9
صدا گزاری:8.5
موزیک:8

ما که با خارج کاری نداریم منظورم این بود که نسخه ی اصلش تو ایران اومده؟
در ضمن در جواب اون دوستمونکه از BoySteam تعریف کرده باید بگم شما بازی رو بریز بدون دمو برو جلو اون وقت نظرت 100%راجعبه این شرکت برمیگرده

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
من بازی رو تموم کردم خیلی بازی خوبی بود و مدت گیم پلیش خیلی کم بود.
زیاد حال نداد.
امتیازات من به بازی:
گرافیک:9
داستان:9
گیم پلی:9
صدا گزاری:8.5
موزیک:8
با این امتازا چما با چی زیاد حال نکردی ؟:biggrin1:

سلام
من امروز این بتمنو گرفتم، نصب کردم، وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده میگه :
this application has failed to start because xlive.dll was not found. re-installing the application may fix this problem.
کسی میدونه این مشکل برا چیه ؟ چیکار باید کرد ؟

سلام
من امروز این بتمنو گرفتم، نصب کردم، وقتی میخوام برم تو بازی ارور میده میگه :
this application has failed to start because xlive.dll was not found. re-installing the application may fix this problem.
کسی میدونه این مشکل برا چیه ؟ چیکار باید کرد ؟

games for windows live رو نصب کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or