Batman: Arkham Asylum معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

در اخرين شماره مجله Game Informer اخرين شماره از سري بازي هاي Batman فاش شد . Rocksteady كه بازي Urban Chaos: Riot Response رو در كارنامه خودش داره ساخت اين قسمت بازي به نام Batman: Arkham Asylum بر عهده گرفته است . بازي از روي سري Batman برگرفته شده است و قرار است بازي توسط Eidos منتشر شود .

batmanaaa.jpg

Game Informer گزارش داده است كه بازي يك سري كاملا جديد براي سري بتمن هست و حقيقي ترين شخصيت ها رو در كل سري بازيهاي بتمن دارا هست . همانطور كه از اسم بازي معلوم هست بازي در تيمارستان/زندان بدنام Arkham Asylum كه در قلب Gotham City واقع هست اتفاق ميافتد . داستان بازي درباره مبارزات بتمن و جوكر هست كه به عنوان تبهكار اصلي بازي قرار دارد و داستان از جايي شروع ميشود كه روال عادي جابه جايي در زندان مختل ميشود . و بتمن با بدترين دشمناني كه تا به حال داشته ربرو ميشود . بازي ياداور جو سياه كه در Bioshock بود خواهد بود . داستان بازي توسط Paul Dini كه قبلا نويسنده سري انيميشن ها Batman . Superman . Justice League . Tiny Toon و........... بوده نوشته خواهد شد . فعلا هيچ اطلاعاتي مبني پلتفرم هاي بازي و تاريخ انتشار معلوم نيست .

احسنت ! چقدر منتظر یه بازی Batman ( جدا از فیلم و لگو ... ) بودم. یه بازی ای که بتونه همه دشمنهای کامیک و کارتونهاش رو جمع بکنه. ( حتی طراحیش هم کارتونی باشه بهتر )
کلآ طرفدارای Batman هرچی تو زمینه فیلم شانس داشتن توی بازی ...
بهترین بازی ای که تا حالا از روش دیدم The Adventures Of Batman & Robin بوده که توی SEGA Genesis بود و محشر بود. از نظر گیم پلی که عالی بود به نظرم. از نظر گرافیک هم فوق العاده به کارتونهاش وفادار بود و طراحی های خیلی زیبایی داشت. برین یه Emulator بگیرین بازیش کنین اگه حوصله Batman دارین. دشمنهاش هم Joker , Harley Quinn , Two Face , Mad Hatter , Mr.Freeze بودن
توی نسل قبلی هم که چند تا Batman اومد یکی از دیگری چرت تر !
Batman Dark Tomorrow که @()^%#&% دو سه مرحله بیشتر دووم نیاوردم انقدر مسخره بود. میانگین امتیازاش هم 24% !
Batman : Rise Of Sin Tzu رو هم بازی نکردم زیاد چون خیلی شل و ول بود.
تنها بازی ای که توی نسل قبل فوق العاده باهاش حال کردم , Batman : Vengeance بود که طراحیش خیلی خاص و جالب بود و یه حس فوق العاده ای به آدم میداد. دشمنهاش هم تا جایی که یادمه Joker , Poison Ivy , Mr.Freeze بودن که مرحله ای که باید با Mr.Freeze میجنگیدیم محشر بود ...
اینم دو تا عکس از این بازی ( به نظر من ) عالی :
batman-vengeance-ps2-3.jpg

batman-vengeance-gc-2.jpg

Batman : Vengeance

بازيش جدا شاهكار بود اريا من دقيقا بازشو يادمه اصلا يه جو سردي داشت . بازيش دقيا يه زماني اومد كه Ubisoft داشت جون ميگرفت. اميدوارم جو بازي مثل Vengeance بسازند

بازيش جدا شاهكار بود اريا من دقيقا بازشو يادمه اصلا يه جو سردي داشت . بازيش دقيا يه زماني اومد كه Ubisoft داشت جون ميگرفت. اميدوارم جو بازي مثل Vengeance بسازند
پس بالاخره یه نفر دیگه هم پیدا شد اینو بازی کرده باشه ! خوشحالم :دی

راستی اینم جلد مجله Game Informer که با دو تا طرح روی جلد منتشر شده :

بهترین بازی ای که تا حالا از روش دیدم The Adventures Of Batman & Robin بوده که توی SEGA Genesis بود و محشر بود. از نظر گیم پلی که عالی بود به نظرم. از نظر گرافیک هم فوق العاده به کارتونهاش وفادار بود و طراحی های خیلی زیبایی داشت. برین یه Emulator بگیرین بازیش کنین اگه حوصله Batman دارین. دشمنهاش هم Joker , Harley Quinn , Two Face , Mad Hatter , Mr.Freeze بودن
آره دقیقا. من همون زمان هم یادمه خیلی باهاش حال کردم. چون هم از نظر شکل ظاهری شخصیتها شبیه کارتونهاش بودن و هم گرافیک خوبی داشت. یادمه میشد به انتخاب خودمون با هر کدوم از شخصیت های بتمن و رابین بازی کنیم. یادمه یه کم سخت هم بود!!
نباید زود قضاوت کرد ولی من فکر نمیکنم این نسخه چیز جالبی از آب دربیاد. البته ایشالا که خوب بشه ما خوشحال بشیم.
من درست متوجه نشدم یعنی هم دارک نایت عرضه میشه (که گری اولدمن هم یه چیزایی راجع بهش گفته بود) و هم این؟!!

آره دقیقا. من همون زمان هم یادمه خیلی باهاش حال کردم. چون هم از نظر شکل ظاهری شخصیتها شبیه کارتونهاش بودن و هم گرافیک خوبی داشت. یادمه میشد به انتخاب خودمون با هر کدوم از شخصیت های بتمن و رابین بازی کنیم. یادمه یه کم سخت هم بود!!
اتفاقآ الآن دارم دوباره بازیش میکنم ! مرحله دوم Two Face سخت بود شدیدآ ! مرحله دوم Mad Hatter ( اونجا که خرگوش و عروسک و ... میاد ) هم خیلی سخته :دی

من درست متوجه نشدم یعنی هم دارک نایت عرضه میشه (که گری اولدمن هم یه چیزایی راجع بهش گفته بود) و هم این؟!!
مثل اینکه اوضاع بتمن توی زمینه بازی داره خوب میشه ( شایدم برعکس , انقدر بتمن بسازن که به گند کشیده بشه )
از یه طرف توی Mortal Kombat VS DC Universe که بتمن حضور داره. توی DC Universe Online هم که هست. به جز اینها LEGO Batman هم داره میاد چند وقت دیگه. شایعه بازی The Dark Knight هم فوق العاده قویه.
فقط امیدوارم این شخصیت رو خراب نکنن توی این بازیها

شایعه بازی The Dark Knight هم فوق العاده قویه.

دیگه شایعه نیست! تایید شده پیش همه ی عموم... چند نفر Hands-on هم داشتند با بازی...الدمن هم که یک تکه کوچک از مرحله بازی رو دیده

به نظر من بهترین بازی بتمن Batman Return کنسول Super Nintendo بود...
گرافیکش نسبت به زمانش خیلی عالی بود. من همش تو کف بودم که بتمن تو این بازی چطوری انقدر بزرگ ساخته شده! مبارزه با زن گربه ای و بخصوص مرد پنگوئنی هم خیلی حال میداد. خلاصه خیلی باحال بود

البته اوني كه شما ميگيد رو من بازي نكردم.
ولي يك بازي بود به اسم Batman Begins خيلي هم قشنگ بود نميدونم بازي كرديد يا نه ولي به نظرم يكي از بهترين هاي نسل قبل بود ...

اين بازي The Dark Knight هم انگاري رسما گندش در اومد اينجور كه ميگند ...

اتفاقآ الآن دارم دوباره بازیش میکنم ! مرحله دوم Two Face سخت بود شدیدآ ! مرحله دوم Mad Hatter ( اونجا که خرگوش و عروسک و ... میاد ) هم خیلی سخته
یادم میاد تموم کردن مرحله اولش هم مصیبت بود بس که جک و جونور میریختن سرت!!!
از یه طرف توی Mortal Kombat VS DC Universe که بتمن حضور داره. توی DC Universe Online هم که هست. به جز اینها LEGO Batman هم داره میاد چند وقت دیگه.
البته اگه یه جا خوندم اگه درست یادم باشه در Mortal Kombat VS DC Universe نمیشه بتمن رو انتخاب کرد ولی خب همون حضور داشتنش هم برای فن های بتمن کافیه!
شایعه بازی The Dark Knight هم فوق العاده قویه.
بازی که فکر میکنم تایید شده. ولی با توجه به موفقیت دارک نایت اگه یه بازی از روش ساخته نشه عجیبه!!
اين بازي The Dark Knight هم انگاري رسما گندش در اومد اينجور كه ميگند ...
میثم جان فکر میکنم هنوز اطلاعات زیادی ازش منتشر نشده که معلوم بشه بازی چجوریاست.
نکنه باز شما از ناشر بازی پی به این مسئله بردی؟!!
------------------------------------------------------------------------
در ضمن پلتفرم های بازی هم همونطور که دوستمون بالا گفتن X360,PS3 و PC اعلام شد.(منبع)

آخرین ویرایش:
البته اگه یه جا خوندم اگه درست یادم باشه در Mortal Kombat VS DC Universe نمیشه بتمن رو انتخاب کرد ولی خب همون حضور داشتنش هم برای فن های بتمن کافیه!
خیر علی رضا جان, اونی که نمیشه SuperHero ها (البته تا جایی که من می دونم فعلا سوپرمن و بتمن) رو توش انتخاب کرد DC universe Online هست که یه MMORPG برای PS3 و PC هست و زیر نظر "جیم لی" (Penciller و Inker اکثر ComicBook های DC ) داره ساخته میشه !

منم امیدوارم این Batman:AA بازی خوبی از آب در بیاد و همون طور که آریا گفت حضور بیش از حد Batman تو بازی های ویدئویی باعث خراب شدن شخصیتش نشه !

آخرین ویرایش:
میثم جان فکر میکنم هنوز اطلاعات زیادی ازش منتشر نشده که معلوم بشه بازی چجوریاست.
نکنه باز شما از ناشر بازی پی به این مسئله بردی؟!!
علي جان ، يكي از بچه ها يك سري اطلاعات از بازي گذاشته بود توي بخش اخبار بخوني بد نيست كه يك طرفي بازي كرده و گفته شده پس از ماجراهاي فيلم و... هست.
ناشر بازي هم EA هست.
ديگه چه جوري بايد ثابت بشه يك بازي ...
من قبلا درباره ناروتو پرسيده بودم ولي دگيه BatMan برام جالب چندتا ناشر داره نسخه بازي اش!؟ Ubi , EA , Eidos !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or