Batman: Arkham Asylum معرفي شد !!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

در اخرين شماره مجله Game Informer اخرين شماره از سري بازي هاي Batman فاش شد . Rocksteady كه بازي Urban Chaos: Riot Response رو در كارنامه خودش داره ساخت اين قسمت بازي به نام Batman: Arkham Asylum بر عهده گرفته است . بازي از روي سري Batman برگرفته شده است و قرار است بازي توسط Eidos منتشر شود .

batmanaaa.jpg

Game Informer گزارش داده است كه بازي يك سري كاملا جديد براي سري بتمن هست و حقيقي ترين شخصيت ها رو در كل سري بازيهاي بتمن دارا هست . همانطور كه از اسم بازي معلوم هست بازي در تيمارستان/زندان بدنام Arkham Asylum كه در قلب Gotham City واقع هست اتفاق ميافتد . داستان بازي درباره مبارزات بتمن و جوكر هست كه به عنوان تبهكار اصلي بازي قرار دارد و داستان از جايي شروع ميشود كه روال عادي جابه جايي در زندان مختل ميشود . و بتمن با بدترين دشمناني كه تا به حال داشته ربرو ميشود . بازي ياداور جو سياه كه در Bioshock بود خواهد بود . داستان بازي توسط Paul Dini كه قبلا نويسنده سري انيميشن ها Batman . Superman . Justice League . Tiny Toon و........... بوده نوشته خواهد شد . فعلا هيچ اطلاعاتي مبني پلتفرم هاي بازي و تاريخ انتشار معلوم نيست .

تنها بازی ای که توی نسل قبل فوق العاده باهاش حال کردم , Batman : Vengeance بود که طراحیش خیلی خاص و جالب بود و یه حس فوق العاده ای به آدم میداد. دشمنهاش هم تا جایی که یادمه Joker , Poison Ivy , Mr.Freeze بودن که مرحله ای که باید با Mr.Freeze میجنگیدیم محشر بود ...
گفتی Vengeance داغه دلم تازه شد من نمیدونم چرا اینقدر ورژن PC این بازی داغون بود:confused:به هر حال اون موقع که رو PC بازی میکردم خیلی جوِ گیرا و قشنگی داشت.مخصوصا طراحی گرافیکی بازی خیلی جالب کار شده بود

خیر علی رضا جان, اونی که نمیشه SuperHero ها (البته تا جایی که من می دونم فعلا سوپرمن و بتمن) رو توش انتخاب کرد DC universe Online هست که یه MMORPG برای PS3 و PC هست و زیر نظر "جیم لی" (Penciller و Inker اکثر ComicBook های DC ) داره ساخته میشه !
بله درسته من اشتباه کردم.ممنون از تصحیحتون.
علي جان ، يكي از بچه ها يك سري اطلاعات از بازي گذاشته بود توي بخش اخبار بخوني بد نيست كه يك طرفي بازي كرده و گفته شده پس از ماجراهاي فيلم و... هست.
بله اینو زودتر از شما و نه اینجا خوندم. ولی فکر نمیکنم اون متن با جمله "دارک نایت رسما گندش در اومد" مطابقت داشته باشه.
منم نمیگم بازی تاپی میشه ولی خب اینجوریهام که شما میگی نیست.
ناشر بازی هم درسته که تاثیر گذار هست و دیگه نه به این شکل که بگیم چون بازی رو EA میزنه پس مضخرفه!!
ديگه چه جوري بايد ثابت بشه يك بازي ...
زمانی که چند ثانیه گیم پلی از بازی دیده باشیم و خودمون قضاوت کرده باشیم.

در هر صورت باید منتظر موند و دید که چه اتفاقی میفته. پس راجع به این مسئله دیگه بحث نشه بهتره. ممنونم.
------------------------------------------------
اینم گفتم شاید جالب باشه.
عکس از همون بازی The Adventures Of Batman & Robin کنسول SEGA Genesis که با آریا جان راجع بهش صحبت میکردیم.

2mzws49.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or