Batman: Arkham Asylum سه بعدی

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hoom

کاربر سایت
batman_aa_goty_440.jpg

بیرون آمدن فیلم The Dark Night، این خفاش معروف را هر چه بیشتر به سرزبانها انداخت. برای اینکه نه فقط دوستداران فیلم و سینما، بلکه بازیکنان هم از بتمن لذت ببرند، بازی Batman: Arkham Asylum در سال گذشته به عنوان یکی از بهترین بازیهای موجود به دوستدارن ارائه شد.
حالا به نظر شما دیگر چه چیزی میتواند به علاقمندان هدیه شود؟ دقیقا، این بار همان بازی زیبا منتهی به صورت سه بعدی که دو هفته دیگر به بازار خواهد آمد.

همانطوری که شرکت Square Enix رسما اعلام کرد، از 26 ماه مارس نگارشی از بازی Batman: Arkham Asylum با عنوان بازی سال (Game of the Year) به بازار ارائه خواهد شد که یک عینک سه بعدی هم به همراه دارد. با اینکار میتوانید اینبار به صورت سه بعدی به شکار جوکر بروید و از این بازی زیبا به صورت جدیدی لذت ببرید.

منبع

آخرین ویرایش:
visuel-news1.jpg

این که دیگه بحث نداشته بید!:biggrin1:(من جایی خوندم که..)
شرکت DARKWORKS نرم افزاری رو معرفی کرده که که بوسیله اون دیگه نیازی به 3D TV نیست.
اسم نرم افزار ®TRIOVIZ نام داره ، و به همراه عینک مخصوص هست.

الانه که یکی بیاد بگه آقا من عینک دارم چطور 3بعدی بازی کنم:cheesygri
آره آره من عينك دارم ولي 3D نيست :biggrin1:
حالا جدي عينك رو عينكو چي كارش كنيم؟ :biggrin1:
يعني اين عينكو بايد بزنيم رو عينك خودمون؟ ميشه؟ سخت نميشه؟ :biggrin1:

این عینک ها سه بعدی نمی کنن بازیو !
بازی طوری ساخته شده که با چشم معمولی نمی شه بازی کرد ، بازی طوری می شه که انگار سایه افتاده ، خیلی سخت میشه بازی کرد .
ولی این عینک رو که میذارید ، چشاتون یکم چپ میشه :دی
این سایه ها قاطی هم میشن و یه چیز سه بعدیو خیلی خیلی جالب از آب در میاد .
عینک نازک و کاغذی یا پلاستیکیه که شیشه هم نداره ، دو تا طلق داره ، شاید همینطوری هم بشه درستش کرد ، اونی که من دیدم یه طلقش آبی بود یکیش هم قرمز

واقعا یعنی شما فکر میکنید یک عینک پلاستیکی با دو تا طلق قرمز و آبی، تصاویر رو 3 بعدی میکنه؟
منو بگو فکر میکردم دارید شوخی میکنید اینجا :دی

z8f39gnrcfspqa3505ha.jpg
منم به نظرم مشكوك مياد
ولي خوب تا حالا كه نديدم
علم خيلي پيشرفت كرده شايد بشه :biggrin1:

نه خیر مثل اینکه دوزاری بعضی از دوستان کج تر از این حرفاست *facepalm* بابا جان یکم از قدرت تفکرتون استفاده کنید.
اگه قرار بود با این عینک همه تصاویر 3 بعدی بشن دیگه این همه شرکت اسکل نبودن کلی برای فیلم ها یا بازی های 3D زحمت بکشن یا تلویزیون های 3D تولید کنن...
واقعا این روزها common sense نایاب شده :دی

فناوری 3D که فعلا داخل سینماها و... استفاده میشه اینطوریه که دو تصویر از زوایای مختلف روی پرده نمایش داده میشه و اون عینک هم کارش اینه که تصاویر رو برای هر چشم جدا کنه، چشم چپ یک تصویر رو میبینه و چشم راست یک تصویر دیگه... مغز انسان این دوتا تصویر رو ترکیب میکنه و باعث میشه که تصاویر 3 بعدی و دارای حجم به نظر بیان.

حالا باز بگردید دنبال عینک...

این عینک ها سه بعدی نمی کنن بازیو !
بازی طوری ساخته شده که با چشم معمولی نمی شه بازی کرد ، بازی طوری می شه که انگار سایه افتاده ، خیلی سخت میشه بازی کرد .
ولی این عینک رو که میذارید ، چشاتون یکم چپ میشه :دی
این سایه ها قاطی هم میشن و یه چیز سه بعدیو خیلی خیلی جالب از آب در میاد .
عینک نازک و کاغذی یا پلاستیکیه که شیشه هم نداره ، دو تا طلق داره ، شاید همینطوری هم بشه درستش کرد ، اونی که من دیدم یه طلقش آبی بود یکیش هم قرمز

دقیقا همینطوره
واقعا یعنی شما فکر میکنید یک عینک پلاستیکی با دو تا طلق قرمز و آبی، تصاویر رو 3 بعدی میکنه؟
منو بگو فکر میکردم دارید شوخی میکنید اینجا :دی
دقیقا، البته به تصویر 3 بعدی شده هم احتیاجه.

شما اگه کارت گرافیک nvidia دارید هر مدلی باشه مهم نیست به این سایت برید درایور رو دانلود کنید. بعد 3d vision discover رو فعال کنید یک طلق آبی یا سبز رو روی چشم راست و یک طلق قرمز رو روی چپ بزارید( طلق ها رو اگر دو لایه کنید بهتره) بعد از تصاویر سه بعدی لذت ببرید. چند سری عکس و فیلم سه بعدی توی سایت nvidia هست که اونها رو هم میتونید دانلود کنید.
من با کارت گرافیک 8400 امتحان کردنم جواب داد حتی MW2 رو روی 720P سه بعدی بازی کردم. ( با همون طلق ها)

خود طلق ها به تنهایی 3d نمیکنه بلکه یک سری تغییراتی باید روی تصاویر انجام بشه. فیلم ها حتما باید با دوربین های 3d فیلم برداری شده باشه و بازی ها هم باید با طوری رندر بشن که با عینک 3d نمایش داده بشن.
عکس های زیر که از 3d vision discover برداشته شده تصاویر 3d هستن که برای به وجود آمدن عمق در ذهن ما به دو تا طلق نیازه!!:
12.jpg

05.jpg

این تکنولوژی از 20 -30 سال پیش استفاده میشده که امروزه دیگه وارد PC ها هم شده! ( البته اختراعش بر میگرده حدود 1قرن پیش!!!!)
این سیستم 1000 تا عیب داره:
عمق ها واقعی نیست
رنگ ها زنده و واقعی نیست
طیفی از رنگ ها از بین میره
به وجود آمدن سرگیجه
و ....
البته مد نظر داشته باشین که nvidia 3d vision discover با nvidia 3d vision زمین تا آسمون فرق میکنه و اینایی که گفتم مربوط میشه به 3d vision discover که یک جورتبلیغه برای 3d vision
در 3d vision رنگ ها و عمق ها واقعیتره:eek: :biggrin1: و عینکش هم یک چیز به خصوصه.
به خاطر همین از تکنولوژی های جدیدتر استفاده میشه که توی سینما های IMAX و ... و 3d vision میبینیم و تا چند ماه دیگه وارد تلویزیون های خانگی هم میشه که دیگه این مشکلات رو هم نداره. ( یا کمتر داره:-")

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or