Batman: Arkham Asylum سه بعدی

• Thread starter Thread starter hoom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hoom

کاربر سایت
batman_aa_goty_440.jpg

بیرون آمدن فیلم The Dark Night، این خفاش معروف را هر چه بیشتر به سرزبانها انداخت. برای اینکه نه فقط دوستداران فیلم و سینما، بلکه بازیکنان هم از بتمن لذت ببرند، بازی Batman: Arkham Asylum در سال گذشته به عنوان یکی از بهترین بازیهای موجود به دوستدارن ارائه شد.
حالا به نظر شما دیگر چه چیزی میتواند به علاقمندان هدیه شود؟ دقیقا، این بار همان بازی زیبا منتهی به صورت سه بعدی که دو هفته دیگر به بازار خواهد آمد.

همانطوری که شرکت Square Enix رسما اعلام کرد، از 26 ماه مارس نگارشی از بازی Batman: Arkham Asylum با عنوان بازی سال (Game of the Year) به بازار ارائه خواهد شد که یک عینک سه بعدی هم به همراه دارد. با اینکار میتوانید اینبار به صورت سه بعدی به شکار جوکر بروید و از این بازی زیبا به صورت جدیدی لذت ببرید.

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان من از این عینکها دارم و باید بگم بر خلاف نظر بعضی از بچه ها، واقعا سه بعدی میشه
بله تصورش سخته، خودم هم باورم نمیشد، اما وقتی گذاشتم روی چشم و فیلم Final Destination رو دیدم، فهمیدم سه بعدی یعنی چی (فقط باید مانیتور CRT نباشه)
برای درک بهترش بگم، مثلا اگه سکوی چند ردیفی از تماشاچیها رو توی فیلم ببینید، با عینک سه بعدی میتونید کاملا متوجه بشید که ردیفهای جلو، جلو تر از ردیف های پشت هستند (یعنی ردیف ها عمق دارن)
به قول دوستمون FarshiD M K، هیجانش تو بازی ها به مراتب بیشتره
صفحه پیش هم گفتم، چندتایی بازی برای 360 هم از سه بعدی پشتیبانی میکنن، اما تا اونجایی که من میدونم، احتیاج به کابل و تلویزیون HD داره
پیشنهاد می کنم یه بار حتما این عینکها رو تهیه کنید و لااقل یه فیلم باهاشون ببینید، واقعا تجربه جالبیه

من avatar رو سه بعدی تو سينما ديدم واقعاً هيجان انگيز بود يه تيکه يه نارنجک به سمت دوربين پرت شد فکر کردم يه چيزی بهم پرت کردن يا آخرش اون قسمت پرتاب تير با تير کمون!!!!

ولی توی گيم نظری ندارم! الانم مونتظرم شرک 3 بياد برم ببينم!

دوستان الان این آواتار را که سه بعدیش می کنم,می شه عین همون عکس هایی که صفحه ی پیش یکی از بچه ها گذاشت1یعنی می تونم با این عینک ها اون را سه بعدی بازی کنم؟

نه ! میثه اینکه گضیه جیدیه :cheesygri

کسی کارتون شرکو با عینکش دیده ؟ :biggrin1: چند روزه پیش توی بازار دیدم برام سوال شده بود ;)

توی بازی آواتار 360 گزینه ی 3d هم هست ؟

نه ! میثه اینکه گضیه جیدیه :cheesygri

کسی کارتون شرکو با عینکش دیده ؟ :biggrin1: چند روزه پیش توی بازار دیدم برام سوال شده بود ;)

توی بازی آواتار 360 گزینه ی 3d هم هست ؟
آره!تو بخش option یه جا داره که زده 3D که باید فعالش کنی.وقتی فعال کردی صفحه تار می شه و همه ی اجسام یه سایه ای دارند!ولی من نمی دونم آیا با همین عینک ها می شه درست دیدش یا باید تلویزیون مخصوص باشه!

دوستان الان این آواتار را که سه بعدیش می کنم,می شه عین همون عکس هایی که صفحه ی پیش یکی از بچه ها گذاشت1یعنی می تونم با این عینک ها اون را سه بعدی بازی کنم؟
بله ، من یکی از این عینک ها ساختم این جور عکس ها :
12.jpg

( این عکس صفحه قبله )
با این عینک سه بعدی نشون داده می شن .
آره!تو بخش option یه جا داره که زده 3D که باید فعالش کنی.وقتی فعال کردی صفحه تار می شه و همه ی اجسام یه سایه ای دارند!ولی من نمی دونم آیا با همین عینک ها می شه درست دیدش یا باید تلویزیون مخصوص باشه!
به احتمال زیاد با تلویزیون معمولی هم میشه ، تستش به دو تا طلق 50 تومنی می ارزه ( کلا 100 تومن )
اگه کار کرد ، پیشنهاد می کنم مثل من یکی از این عینک های کاغذی بسازید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or