Banjo-Kazooie : Nuts & Bolts

• Thread starter Thread starter Razor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال:

این بازی رو من تازه واسه داداشم گرفتم. مشکل اینجاست که توی گاراژ وقتی یه ماشین میسازیم چرا همون ماشین رو بیرون از گاراژ نمیده که برونیم؟؟ سیوشم میکنم توی گاراژ هست تست هم میکنم درسته اما بیرون گاراژ نمیده.

خداييش قبل از اینکه بازيشو بگيرم خيلی دوستش داشتم ، هنوزم دارم اما بدجوری گيجم کرده ، اینجوری که تو این گيج شدم تو Fallout3 نشدم !!!
منظورم اینکه مشکلم از نخوندن و نفهميدن ديالوگ ها نيست، اما يکی راهنمايی کنه ، ميدونم هدف کلی بازی چيه ، اما برای شروع تو اون دنيای رنگارنگ و شلوغ بدجوری اعصابم بهم ريخته ، چون از همون اول خيلی شلوغ ميشه ، و فکر ميکنم درست هم توضيح نميده ، با اون صدا های مسخره و تکراريشون برای حرف زدن.!!

یه سوال:

این بازی رو من تازه واسه داداشم گرفتم. مشکل اینجاست که توی گاراژ وقتی یه ماشین میسازیم چرا همون ماشین رو بیرون از گاراژ نمیده که برونیم؟؟ سیوشم میکنم توی گاراژ هست تست هم میکنم درسته اما بیرون گاراژ نمیده.
برای اینکه یک ماشین بسازید و بتونید ازش استفاده کنید باید تمام قواعد فنی را رعایت کنید. بدین منظور ی محیط تست هم بری بررسی قابلیت های ماشین طراحی شده گذاشته شده.

بعد هم می تونید Save کرده و از ماشینتون استفاده کنید.

برای اینکه یک ماشین بسازید و بتونید ازش استفاده کنید باید تمام قواعد فنی را رعایت کنید. بدین منظور ی محیط تست هم بری بررسی قابلیت های ماشین طراحی شده گذاشته شده.

بعد هم می تونید Save کرده و از ماشینتون استفاده کنید.
امیر گفتم که تست هم میکنم. درست هم هست. کار هم می کنه سیوم میکنم. اما وقتی از گاراژ میام بیرون همون ماشین قبلیمه.

توی شهره اصلی فقط از 1 ماشین بیشتر نمیشه استفاده کرد که اونم هر تعداد مرحله که بری بهت ماشین جدید تر میده این ماشینا که میسازی واسه تو مسابقه هست فقط راستی کسی میدونه این گوی بزرگی رو که بهت میده اگه انداختیش یا هر طوری دیگه شده چه جوری برش گردونم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or