Banjo-Kazooie : Nuts & Bolts

• Thread starter Thread starter Razor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به جز Kameo چیز دیگه ای توی این زمینه ندیدم
نيست؟ چطور نيست؟ تازه کرش جديد هم آمده ، اونوقت ميگی نيست؟
Crash of the titans
Crash bandicoot : Over the mutant
Viva pinata
Viva pinata : party animal
Viva pinata : truble in paradise
and ....

چرا این تاپیک داره خاک میخوره؟
این بازی اومده ،نیومده ،کی میخواد بیاد :دی
این بازی رو میشه مثل lbp چند نفره بازی کرد(از طریق لایو نه)

مگه crash هم برای 360 داریم ؟اگه داریم پس چرا تاپیکش نیست؟من یه کرش بازی کردم اونم ماله پلی 1 بود:cheesygri
دوستان یه راهنمایی کنن.این crash که برای 360 هست هنوز سبک خودشو از پلی1 حفظ کرده؟همون روباهس؟؟اسم ورژنهاش چیه؟
دوم اینکه این بازی سبکس چجوریه؟ باید تو بازی چیکار کنیم هدف بازی چیه؟گرافیکشو که انقدر تعریف می کنین اینه؟
http://www.ryansgoblog.com/images/banjo_kazooie_3_threeie1.jpg

آخرین ویرایش:
بازی به این باحالی چرا هیچ کس نگرفته؟!!
من چند روزی میشه گرفتم ولی خب اون چیزی که فکر میکردم نیست. نه اینکه بازی بد یا حتی متوسطی باشه. ولی یه جوریه ! اول از همه اینکه اسم Banjo Kazooie با سبک پلتفورمر پیوند خورده ولی توی این بازی توی همون 5 دقیقه اول باید بری ماشین بسازی و با اون ماشین از جایی به جای دیگه بری و ... (موضوعی که از همون روزی که اعلام شد خیلی مخالف پیدا کرد) علاوه بر اون , یه سری مشکلات دوربینی و افت فریمی و ... هم وجود داره که آدم رو ناراحت میکنه. البته هنوز زیاد بازی نکردم ولی توی یه ربع اول به جز حرص خوردن چیزی ندیدم !
ولی از طرف دیگه طنز بازی خیلی خوبه و مثلآ یه تیکه همون اوائل بازی داره که :
میگه باید سکه جمع کنین و اینا , بعد وقتی داری جمع میکنی , یه دفعه بازی متوقف میشه و میگه : فکر میکنم دیگه بس باشه , بازیکنهای امروزی فقط به تیراندازی و کشتن اهمیت میدن ! :دی
از این جور چیزا همیشه توی سری Banjo بوده و حالا هم هست.

يعنی بازی اینقدر کسل کننده بوده که هيچ کسی نمياد دربارش توضيح بده؟ يکم بيشتر و واضح تر بگين از مراحل و گيم پلی و ...
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or