Banjo-Kazooie : Nuts & Bolts

• Thread starter Thread starter Razor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها امروز گرفتم...خیلی جالب بود!!!
به خصوص
طراحی ماشین و ساخت ماشین با سلیقه ی خودت ولی جالبیش به اینه باید سعی کنی از نظر فنی درست سر هم کنی:دی

من از تاریخ اطلاع ندارم ولی برای PAL که خودم هستم اومده...در کل خیلی عالیه...فکر کنم برای ریجن های دیگه هم اومده باشه ولی مطمئن نیستم.;)

من موندم چرا تاپیک این بازی پایین بازی خیلی funباحالیه من که خودم روزی 1 2 ساعت بازی می کنم پیشنهاد میکنم حتما بگیرینیش
مهرداد جان چون بازیهای پلتفرمر اسونه و نیاز چندانی به کمک نداره زیاد تاپیک جلو نمیره
منم بازی کردم و میکنم خیلی جالبه و بعضی جاهاش واقعا خنده داره :)
گرافیک عالیه و گیم پلی هم که گیمپلی بنجو رو هم همه میدونن :cheesygri
به همه پیشنهاد میشه :cool:

مهرداد جان چون بازیهای پلتفرمر اسونه و نیاز چندانی به کمک نداره زیاد تاپیک جلو نمیره
منم بازی کردم و میکنم خیلی جالبه و بعضی جاهاش واقعا خنده داره :)
گرافیک عالیه و گیم پلی هم که گیمپلی بنجو رو هم همه میدونن :cheesygri
به همه پیشنهاد میشه :cool:
100%موافقم:biggrin1:

دوستانی که این بازیو انجام دادن این بازی مثل crash یا ratchet گیم پلی جذابی داره؟ یعنی کارای مختلفی باید انجام بدیم یا اینکه فقط باید وسیله نقلیه بسازیم؟! یه کم توضیح بدین مرسی

دوستانی که این بازیو انجام دادن این بازی مثل crash یا ratchet گیم پلی جذابی داره؟ یعنی کارای مختلفی باید انجام بدیم یا اینکه فقط باید وسیله نقلیه بسازیم؟! یه کم توضیح بدین مرسی
به این صورته که یک سری مسابقات و مراحل را انجام می دی و وسیله نقلیه کامل تری را هم می سازی.در این دوره باید سعی کنی موتور قوی تر چرخ مرغوب تر و... را بدست بیاری...!

بعد بازی pes تنها بازی که تونسته اینقدر وقت منو بگیره این بازیه
و میتونه برگ برنده مایکروسافت باشه
من فکر نمیکنم تا به حال بازی با این گرافیک عجیب قدرتمند تا به حال دیده باشم:confused::evil::evil::confused:

بچه ها منم این بازی رو گرفتم.چرا کسی در مورد این بازی حرف نمیزنه؟گرافیکش که شاهکاره..رنگ بندیه فوق العاده زیبا و جذاب بازی رو خیلی شاد کرده.شخصیت بازی هم که خوراکه خندست:pبازیه واقعا شاد و مفرحیه.دلقک بازیشم خیلی خنده داره.
یا حق

خداييش قبل از اینکه بازيشو بگيرم خيلی دوستش داشتم ، هنوزم دارم اما بدجوری گيجم کرده ، اینجوری که تو این گيج شدم تو Fallout3 نشدم !!!
منظورم اینکه مشکلم از نخوندن و نفهميدن ديالوگ ها نيست، اما يکی راهنمايی کنه ، ميدونم هدف کلی بازی چيه ، اما برای شروع تو اون دنيای رنگارنگ و شلوغ بدجوری اعصابم بهم ريخته ، چون از همون اول خيلی شلوغ ميشه ، و فکر ميکنم درست هم توضيح نميده ، با اون صدا های مسخره و تکراريشون برای حرف زدن.!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or