Banjo-Kazooie وای! (Only X360 Fan Enter)

rezaigi2004

کاربر سایت
جشن Rare برای کریسمس 2008 عنوان بسیار زیبا و تمام انحصاری Banjo-Kazooie که از سال 2005 همه در شگفتی و تجربه این عنوان هستن این بازی زیبا اواخر سال 2008 عرضه خواهد شد و استدیو Rare این تصویر رو برای آغاز دوباره و زنده شدن این عنوان و صحتی بر ادامه کار بر روی این عنوان عرضه کرده است!

screenshot_189353.jpg

موفق باشید

اولا دليلش در پيام خصوصي گفته شد
دوما هم نداره چون اين بازي زمان خودش شاخ بود الان نظر دادن راجبش بعد از اين همه شوتر خفن اصلا به جا نيست شما هم كه بعيد مي دونم بيش از يك ماه از زمان خريد اين بازيتون گذشته(طبق سوابق!)

2 ماه nojax جان
خيلي ها تو همين بازي سنتر گفتند كه game play در حد :sick:
ولي كلا منم موافقم كه rare ميتونه banjo رو عالي بسازه من كه خيلي منتظر اين بازيم

:eek:
viva pinata هم گفته شده پارتي انيمالش توسط rage ساخته نشده فقط نسخه ي اصلي كه اونم به شدت جذاب هست هركسي بازي كرده گفته wow!:biggrin1:
به نظر من rage پتانسيل زيادي داره كه خوب هنوز از كلش استفاده نكرده شايد در اين بازي:-"

Rare :cheesygri

منظورش از pd بازيه perfect dark zero هست كه 1 مليون فروش داشته و از گيم اسپات 9 گرفته:eek:
viva pinata هم گفته شده پارتي انيمالش توسط rage ساخته نشده فقط نسخه ي اصلي كه اونم به شدت جذاب هست هركسي بازي كرده گفته wow!:biggrin1:
به نظر من rage پتانسيل زيادي داره كه خوب هنوز از كلش استفاده نكرده شايد در اين بازي:-"
:biggrin1:
بازم ویرایش بشه بد نیست
میگم مگه viva pinata برای pc اومده؟
چون گوشه عکس یه نسخه ازش باکس شات pc رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or