Banjo-Kazooie وای! (Only X360 Fan Enter)

rezaigi2004

کاربر سایت
جشن Rare برای کریسمس 2008 عنوان بسیار زیبا و تمام انحصاری Banjo-Kazooie که از سال 2005 همه در شگفتی و تجربه این عنوان هستن این بازی زیبا اواخر سال 2008 عرضه خواهد شد و استدیو Rare این تصویر رو برای آغاز دوباره و زنده شدن این عنوان و صحتی بر ادامه کار بر روی این عنوان عرضه کرده است!

screenshot_189353.jpg

موفق باشید

خیلی خیلی خوشحالم که بالاخره یه خبری از این بازی اومد.الآن بیشتر از 2 ساله که یه بازی توی این سبک ( که سبک مخصوص کنسولی هست ) بازی نکردم و دلم لک زده برای یه بازی این طوری.

سلام
banjokazooie یک عنوان زیبای nintendo64 بود که من خیلی باهاش حال کرم (حدود 6و7 سال پیش) امیدوارم این نسخه هم به زیبای نسخه N64 باشه

خیلی خیلی خوشحالم که بالاخره یه خبری از این بازی اومد.الآن بیشتر از 2 ساله که یه بازی توی این سبک ( که سبک مخصوص کنسولی هست ) بازی نکردم و دلم لک زده برای یه بازی این طوری.
برای من خیلی جالبه که همه اینجا گیمر حرفه ای هستن ولی 5 نفر پیدا نمی شه که Banjo-Kazooie یکی از بهترین بازی های N64 رو بشناسه!

کلا Rare بعد از اینکه توسط مایکروسافت خریداری شد به نظر من از خلاقیت بازی هاش کاسته شد. این شرکت با nintendo حیلی مچ بود و هنوزم اگه بره مثلا برای wii بازی بسازه بازی هاش موفق تر می شه. یکی از اشتباهات بزرگ مایکروسافت خرید این شرکت بود چون واقعا بازی های به یاد مانده ای از این شرکت بروی کنسول های nintendo عرضه شد که اون بازی ها اکثرا در xbox فقط تبدیل به یک بازی تجاری شدند. امیدوارم شماره جدید این بازی بتونه مانند قبلیش یه بازی platformer خیلی زیبا و جذاب در بیاد.

در این شکل هم یه نکته ای وجود داره که یسری در فروم های خارجی در موردش صحبت می کردن. روی جوراب وسطی اگه دقت کنید نوشته KI3 که می تونه مخفف Killer Instinct 3 باشه یعنی شماره 3م این بازی fighting احتمالا توسط rare در دست ساخته.

یه چیزه این عکسه مشکل داره و غیر واقعیه اونم اینه که XBox 360 رو گذاشته کنار شومینه میخواد بازی کنه الان 3 چراغ میده:biggrin1:

نه بابا از اين سري جديداس چيزيش نمي شه:biggrin1:

برای من خیلی جالبه که همه اینجا گیمر حرفه ای هستن ولی 5 نفر پیدا نمی شه که Banjo-Kazooie یکی از بهترین بازی های N64 رو بشناسه!

کلا Rare بعد از اینکه توسط مایکروسافت خریداری شد به نظر من از خلاقیت بازی هاش کاسته شد. این شرکت با nintendo حیلی مچ بود و هنوزم اگه بره مثلا برای wii بازی بسازه بازی هاش موفق تر می شه. یکی از اشتباهات بزرگ مایکروسافت خرید این شرکت بود چون واقعا بازی های به یاد مانده ای از این شرکت بروی کنسول های nintendo عرضه شد که اون بازی ها اکثرا در xbox فقط تبدیل به یک بازی تجاری شدند. امیدوارم شماره جدید این بازی بتونه مانند قبلیش یه بازی platformer خیلی زیبا و جذاب در بیاد.

در این شکل هم یه نکته ای وجود داره که یسری در فروم های خارجی در موردش صحبت می کردن. روی جوراب وسطی اگه دقت کنید نوشته KI3 که می تونه مخفف Killer Instinct 3 باشه یعنی شماره 3م این بازی fighting احتمالا توسط rare در دست ساخته.

چرا بابا معلومه كه مي شناسيم اون زمانا رقيب سر سخت ماريو بود(mario 64) هر چند كه فروش ماريو بيشتر شد اما خيلي ها هنوز اين بازي رو برتر از همه مي دونن
فكر نكنم بازيه بدي از اب در بياد چون ظاهرا ماكروسافت زمان لازم براي اتمام بازي رو در اختيارش قرار داده

آخرین ویرایش:
نه بابا از اين سري جديداس چيزيش نمي شه:biggrin1:

چرا بابا معلومه كه مي شناسيم اون زمانا رقيب سر سخت ماريو بود(mario 46) هر چند كه فروش ماريو بيشتر شد اما خيلي ها هنوز اين بازي رو برتر از همه مي دونن
فكر نكنم بازيه بدي از اب در بياد چون ظاهرا ماكروسافت زمان لازم براي اتمام بازي رو در اختيارش قرار داده

:biggrin1:
فکر کنم منظورت ماریو 64 بود نه 46!
من این بازی رو بازی نکردم اما به نظر میرسه بازی جالبی باشه
به نظر من مایکروسافت اصلا نباید برای ساخت یه همچین بازیی محدودیت زمانی به سازنده هاش بده چون در صورت جالب نبودن بازی ضررش بیشتر از سودشه

:biggrin1:
فکر کنم منظورت ماریو 64 بود نه 46!
من این بازی رو بازی نکردم اما به نظر میرسه بازی جالبی باشه
به نظر من مایکروسافت اصلا نباید برای ساخت یه همچین بازیی محدودیت زمانی به سازنده هاش بده چون در صورت جالب نبودن بازی ضررش بیشتر از سودشه

اوه اوه سوتي شد:biggrin1: اين ويرايشم خوب چيزيه ها:biggrin1:
خوب شبيه ساز عاليه nintendo64(46:biggrin1:) هست بازي هاهم براي دانلود هست بگير لذتشو ببر

منم موافقم pd قشنگترين بازي n64 بود اما اشغالترين بازي 360
فقط viva pinita تا حدودي قابل تحمل بود

منظورش از pd بازيه perfect dark zero هست كه 1 مليون فروش داشته و از گيم اسپات 9 گرفته:eek:
viva pinata هم گفته شده پارتي انيمالش توسط rage ساخته نشده فقط نسخه ي اصلي كه اونم به شدت جذاب هست هركسي بازي كرده گفته wow!:biggrin1:
به نظر من rage پتانسيل زيادي داره كه خوب هنوز از كلش استفاده نكرده شايد در اين بازي:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or