Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
خیلی کارت درسته انصافا :D رو pc میری؟

این بد و خوب یعنی چی؟:D

لطف داری سلطان :D
آره روی پی سی میرم ، هنوز ماد نریختم ، ولی ماد های خفن همین الانشم زیاده.
منظورم اینکه انتخاب های خوب و بد ، خیر و شر :)) دارک اورج میشه هم باهاش خیلی بد رفت که خوب مشخصه هم میشه باهاش خوب رفت و مقاومت کرد که به نظرم این بهترین حالته تا اینجای کار.

یه سوال هی یادم میرفت بپرسم در مورد Minthara
گفتی تمام لباساش و نگیریم وگرنه یه چیزی میشه:D چی بود اون یادت هست؟ من آرموش رو برداشتم ولی لباسش موند فقط

وقتی تو مون رایز تاور میبینیش بدون لباس میشه ، همین.

• Like
Reactions: Destro
لطف داری سلطان :D
آره روی پی سی میرم ، هنوز ماد نریختم ، ولی ماد های خفن همین الانشم زیاده.
منظورم اینکه انتخاب های خوب و بد ، خیر و شر :)) دارک اورج میشه هم باهاش خیلی بد رفت که خوب مشخصه هم میشه باهاش خوب رفت و مقاومت کرد که به نظرم این بهترین حالته تا اینجای کار.

وقتی تو مون رایز تاور میبینیش بدون لباس میشه ، همین.
میگم چرا انقدر منو ها فرق داره پس به خاطر تفاوت بین pc و کنسول :دی هرچند Larian's Studio خیلی خفن کار کرده پرفورم خیلی خیلی خوبی رو PS5 میده واقعا

حله مرسی:دی من فکر کردم قابلیتی چیزی از دست میده اینطوری

یه سوال
چرا آرمور های خفن اسپل هارو غیر فعال میکنه؟8-|

برم پیش‌ اون پیرمرد داخل کمپ کلاس رو عوض‌ کنم ارزشش و داره؟
نه، مگر اینکه کلا با کلاست حال نکنی.

راه های زیادی برای بالا بردن Armor Class هست. از طرفی هم کلاس هایی که فقط لباس یا آرمور سبک میتونن بپوشن معمولا کمتر تو خطر قرار دارن.

اگه با کلاس الانیت حال میکنی ولی میخوای آرمور سنگین بپوشی برو پیش Withers و کلاس پایه کارکترتو تغییر بده به Fighter (یا Paladin)، بعد بقیه لول هاتو multiclass کن به کلاس قبلیت. (مثلا اگه لول ۹ئه، ۱ لول اولی فایتر باشه و ۸ تای بقیه مثلا وارلاک)

البته اگه این کارو بکنی یه feat از دست میدی.

• Like
Reactions: prop and Erebor
نه، مگر اینکه کلا با کلاست حال نکنی.

راه های زیادی برای بالا بردن Armor Class هست. از طرفی هم کلاس هایی که فقط لباس یا آرمور سبک میتونن بپوشن معمولا کمتر تو خطر قرار دارن.

اگه با کلاس الانیت حال میکنی ولی میخوای آرمور سنگین بپوشی برو پیش Withers و کلاس پایه کارکترتو تغییر بده به Fighter (یا Paladin)، بعد بقیه لول هاتو multiclass کن به کلاس قبلیت. (مثلا اگه لول ۹ئه، ۱ لول اولی فایتر باشه و ۸ تای بقیه مثلا وارلاک)

البته اگه این کارو بکنی یه feat از دست میدی.
منظور از پیرمرد همون witchers بود:دی اسمش یادم نبود

این feat چی هستش؟

منظور از پیرمرد همون witchers بود:D اسمش یادم نبود

این feat چی هستش؟
یه perkئه که هر ۴ لول از یک کلاس میگیری. (فایتر و روگ کمی فرق دارن)

نکته مهم اینجاست که ۴ لول از یه کلاس نیازه، نه ۴ لول کلی. مثلا اگه ۳ لول از پالادین باشه و یکی از وارلاک feat نمیگیری.

یا مثلا اگه یه لول از هر کلاس بگیری (لول کلی ۱۲) حتی یک دونه feat هم نمیگیری.

میگم چرا انقدر منو ها فرق داره پس به خاطر تفاوت بین pc و کنسول :D هرچند Larian's Studio خیلی خفن کار کرده پرفورم خیلی خیلی خوبی رو PS5 میده واقعا

حله مرسی:D من فکر کردم قابلیتی چیزی از دست میده اینطوری

یه سوال
چرا آرمور های خفن اسپل هارو غیر فعال میکنه؟8-|

چون پروفشنسیشو نداری.الان کامپنیت ها کیان ؟ خودت چی هستی ؟

من یه خبری خوندم ک ایکس باکس یکسری پلیر که صحنه های جنسی ضبط کردن مسدود کرده ، مگه تو این بازی صحنه های مثبت هجده داره؟؟

Dark urge - Sorcerer
من بیشتر اینا کنارم هستن
Shadowheart , Karlach و Gale
لول ۵ هستیم
حس میکنم هنوز خیلی مونده تا یاد بگیرم چیز میزای بازی رو :-<

Karlach رو ببر سمت Wild Heart و براش Bear رو بگیر ، وقتی ریج می کنی خیلی کمتر دمیج میخوری ، یا اینکه Berserker رو بگیر براش با Bonus Action وقتی ریج می کنی می تونی کلی دیمج بدی.
Shart رو نگه دار ، یه شیلد بده دستش و یک وان هندد ، اول هر فایت یه سلاح سامون کن با Bonus Action ـی که داری و Spirit Guardians بزن برو وسطشون.
Gale رو بده بره ، چون خودتم سورسرر هستی ، به جاش لیزل بیار یا استورین ، الان سه تا Caster هستین که اصلا جواب نیست ، نهایت دوتا Caster بسه ، حتی یکی هم بسته به بیلدت میتونه بس باشه.
خودتم لول یک Storm Sorcery رو بگیر ، که بهت Tempestuous Magic میده ، مثله Misty Step هست به نوعی ! با Fireball دمیج AOE بده ، با Cloud of Daggers برو جاهای خیلی باریک و ببند و با Ice Knife روی دشمنا CC سنگین بنداز.البته اگر Humanoid دیدی روی قوی ترینشون Hold Person بزن (همونیه که روی رافائل زدم تو کلیپ) که پاره پاره می کنن اینطوری کلس های فیزیکالت اگر از فاصله زیره 3 متر به یارو اتک بزنی (100% گارانتی کریت) Misty Step هم حتما داشته باش یه موقعه ای خواستی پوزیشن خوب بگیری به کارت میاد.ترکیب Sleet Storm با اسکیل های Ice و Lightning هم خیلی جذاب میشه.

بعد ۴۵ ساعت هنوز act 1 ام :D دارم اشتباه میزنم ؟ این طولانی شدن طبیعیه؟

من سیو اولم ، اکت یکم 66 ساعت طول کشید :D:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or