Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
به جز short rest چه چیز دیگه ای میتونه کمکم کنه که spell slot هام و یکم پر کنم؟
اون عنکبوت های زیر زمین و چیکارشون باید بکنیم؟ :-?

یه آیتم هست که الان نداری Potion of Angelic Slumber - Baldur's Gate 3 Wiki اینم بزنی لانگ رست حساب میشه.
اونارو می تونی بهشون بگی بیان بالایارو بخورن :D بعد همون حین خودتم به بالایی حمله کنی.فکر نمی کنم خیلی مشکلی پیش بخوری باسه گوبلین کمپ ، اگر بدونی اول کجارو بزنی که گفتم اول بیرونو بزن و اون دمه ورودی چندتایی که هستن ، بعدش می تونی حتی Gut هم بکشی مشکلی نداره.

یه آیتم هست که الان نداری Potion of Angelic Slumber - Baldur's Gate 3 Wiki اینم بزنی لانگ رست حساب میشه.
اونارو می تونی بهشون بگی بیان بالایارو بخورن :D بعد همون حین خودتم به بالایی حمله کنی.فکر نمی کنم خیلی مشکلی پیش بخوری باسه گوبلین کمپ ، اگر بدونی اول کجارو بزنی که گفتم اول بیرونو بزن و اون دمه ورودی چندتایی که هستن ، بعدش می تونی حتی Gut هم بکشی مشکلی نداره.
خیلی خوب پیش رفت و کارم با گوبلین ها تموم شد :دی الان اون قرمزه گفت دمت گرم بریم کمپ جشن بگیریم ٬ ولی حس میکنم act 1 اینجا تموم میشه برای همین عقب انداختم برم بقیه مپ و شخم بزنم ٬ جا یا کار خاص دیگه ای هست که باید بکنم تو همین مپ؟

خیلی خوب پیش رفت و کارم با گوبلین ها تموم شد :D الان اون قرمزه گفت دمت گرم بریم کمپ جشن بگیریم ٬ ولی حس میکنم act 1 اینجا تموم میشه برای همین عقب انداختم برم بقیه مپ و شخم بزنم ٬ جا یا کار خاص دیگه ای هست که باید بکنم تو همین مپ؟

نه بابا برو ، مشکلی نداره ! دوتا مپ دیگه هنوز داره این اکت !!! تازه مپ چهارمم داره ، که اونو یک سریا بهش می گن 1.5 یکسریا میگن 2 یکسریا میگن بونز :D خلاصه بین علما اختلافه ، ولی هنوز سه تا مپ دیگه داری تا اکت 2 شروع بشه :)) با یکسری کارکترا هم که رونس کردی این جشنه می تونی بخوسبی :D

• Wow
Reactions: Destro
1704050987499.png
آقا به هیچ عنوان با Karlach کات نکنین که خیلی دردناکه ! باز کسایی مثل Astaorin و Shadowheart کمتر مدل حرف زدنشون دردناکه :( Laezel هم که اصلا به رو خودش نمیاره خیلی مغرورانه میگه بهتر :D فقط ماله Karlach واقعا غیر قابل تحمله :-s

ببند بعد ميتونى هم بزنى زيرش هم بكشيش :D
بنظرت آدم قابل اعتمادیه؟ :D
ببین با یه شیطان قرارداد بستن خوبع یا بده :-??
دوستمون یه hammer داره ٬ من از معاشرت باهاش اینو میخوام!:دی فایتش هم خیلی سخته حداقل برای من ٬ برم قوی شم بعد برگردم؟

• Cool
Reactions: just_p30
دوستمون یه hammer داره ٬ من از معاشرت باهاش اینو میخوام!:D فایتش هم خیلی سخته حداقل برای من ٬ برم قوی شم بعد برگردم؟
من توصیه میکنم فایتش رو بزاری برای آخرین موقعیت ممکنه. وقتی همه کوئست های فرعی اکت ۳ رو رفتی و قبل Point of no return داستان اصلی بودی، اون موقع برو سراغش.
ولی در کل اینکه Crown of Karsus بیفته دست آدمی مثل رافائل، ایده جالبی نیست. :D

من توصیه میکنم فایتش رو بزاری برای آخرین موقعیت ممکنه. وقتی همه کوئست های فرعی اکت ۳ رو رفتی و قبل Point of no return داستان اصلی بودی، اون موقع برو سراغش.
حله <):)
ولی عجب فضاسازی و طراحی مراحل بی نظیری داره ٬ مخصوصا اتمسفر خفن Underdark

اینقدر توی سیو اولی که تمام کردم ، منو ترسونده بودن ، که اینو گذاشته بودم آخر ! ولی این دفعه برسم اکت سه مستقیم میرم سراغش :D چونکه تقریبا میشه گفت دوتا و یا حتی سه تا از بهترین آیتم های بازی (بستگی به کلست) رو میده ! اصلا حیفه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or