Multi Platform Baldur's Gate III

سازنده
Larian Studios
تاریخ انتشار
[PC | 3 August 2023] [PlayStation 5 | 6 September 2023] [Xbox Series X/S | TBA]
ناشر
Larian Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
logo-desktop.dd69ffb.png

Developer/Larian Studios
Publisher/Larian Studios
Genre/Turn-based RPG
Platform/PC
Release date/TBA
هر چیزی که باید در مورد بازی Baldur’s Gate 3 بدانید
(با تشکر از @EAST2WEST)

طرفداران ژانر بازی‌های نقش آفرینی کامپیوتری (CRPG) برای سال‌ها منتظر معرفی قسمت بعدی از سری کلاسیک بازی Baldur’s Gate از استودیوی بایوور بودند تا در نهایت به لطف استودیوی مستقل و بلژیکی لارین، آرزوی دیرینه‌ی آنان تحقق یافت. خالقان سری بازی نقش‌آفرینی Divinity: Original Sin با کارنامه درخشان خود ثابت کردند که سزاوارند تا روایت‌گر فصل جدیدی از دنیای سیاه‌چاله‌ها و اژدهایان باشند.

استودیو لارین در ژوئن سال 2019 با تریلری سینمایی، بازی Baldur’s Gate 3 را معرفی کرد در این تریلر یکی از سربازان فلیمینگ فیست (Flaming Fist) را می بینیم که زخمی و تلوتلو خوران کوچه‌های شهری رو به ویرانی که مملو از جنازه است را طی می‌کند، و در صحنه‌ی آخر به طور زجرآوری به یک مایند فلیر (Mind Flayer) تغییر شکل ‌‌می‌دهد.

اما ما در مورد بازی Baldur’s Gate III چقدر می‌دانید ؟ در این مقاله به تمام نکاتی مهمی که در مورد این بازی وجود دارد به طور خلاصه خواهیم پرداخت.

ادامه ....

آخرین ویرایش:
بازی انصافا شاهکاره. خیلی گسترده است و هر طرف که میری خبریه. بعد دانجنها هم که بزرگ و عالی هستن. محتوای بازی اونقدر زیاده که گاهی نمی دونی کدوم کار رو اول انجام بدی. مکانیسمها زیاد و پیچیده هستن. معماها زیادن. NPC ها بشدت زیادن و روی تک تک شون کار شده. ماموریتها رو میشه با روشهای مختلفی انجام داد. روی NPC ها خیلی کار شده.
یه جا یه کوئست رو انجام دادم و برگشتم به کمپ درویدها بعد با هرکی حرف زدم بدون استثنا تشکر میکردن و همشون هم صدا گذاری شده بودن جملاتشون دقیق و نسبت به بقیه متفاوت بود. شاید با 30 تا NPC حرف زدم همشون جواب دادن هیچ کس الکی و دکوری اونجا نبود.
در کل تا اینجا فوق العاده بوده.

من تنها گیم این سبکی که پلی کردم Wasteland 3 هست، که خیلی لذت بردم، کسی جفتشو بازی کرده بگه نسبت به هم چجوری هستن؟
من استریم هایی که ازین گیم میبینم به نظرم خیلی پیچیده هست حجمش هم زیاده میترسم بگیرم بعد زده بشم نتونم بازی کنم.

از زیبایی‌های این روزهای ویدیو گیم برای شخص من، اینه که سبکی که دقیقاً ده سال پیش کاملا مرده محسوب می شد، الان تو یکی از بهترین دوران های خودشه.

راهی که اینگزایل با ویستلند ۲ و امواج نومنرا شروع کرد، ابسیدین با پیلارز و تیرانی ادامه داد ، الان لارین با BG3 به مقصد رسونده.:x
(البته پیلار ۱ قبل نومنرا اومد فکر کنم)

ده سال قبل به زور کیک استارتر ، ادامه تورمنت ساخته شد، الان ادامه بالدورز گیت داره چپ و راست رکورد میزنه تو استیم.

واقعا باید به سازنده های بازیای crpg از روی احترام تعظیم کرد که تونستن تو این زمان و این دوره از صنعت گیم، که اکشن حرف اول را می‌زنه ، این سبک مهجور را با قدرت برگردونن.

از زیبایی‌های این روزهای ویدیو گیم برای شخص من، اینه که سبکی که دقیقاً ده سال پیش کاملا مرده محسوب می شد، الان تو یکی از بهترین دوران های خودشه.

راهی که اینگزایل با ویستلند ۲ و امواج نومنرا شروع کرد، ابسیدین با پیلارز و تیرانی ادامه داد ، الان لارین با BG3 به مقصد رسونده.:x
(البته پیلار ۱ قبل نومنرا اومد فکر کنم)

ده سال قبل به زور کیک استارتر ، ادامه تورمنت ساخته شد، الان ادامه بالدورز گیت داره چپ و راست رکورد میزنه تو استیم.

واقعا باید به سازنده های بازیای crpg از روی احترام تعظیم کرد که تونستن تو این زمان و این دوره از صنعت گیم، که اکشن حرف اول را می‌زنه ، این سبک مهجور را با قدرت برگردونن.
انصافا رویایی تحلیل کردی :-bd

• Love
Reactions: Oakenshield
از این بازی هر چی بگم کم گفتم اصلا سحر عجیبی داره عاشق دنیای فانتزی بازی شدم اولین بار هست که دارم یک بازی رو به معنای واقعی کلمه شخم می زنم بس که محتوای درست و حسابی داره و هیچ چیزی صرفا برای خالی نبودن عریضه عرضه نشده ! واقعا روی تک تک npc ها کار شده، داستان، گرافیک، گیم پلی، موسیقی، صداگذاری بازی شاهکار هست شاهکار ! باورم نمیشه مگه میشه اینقدر یک بازی خوب و غنی باشه !

رنگ مشکلی نیست.گرفتاری اون آرم وسطشه

پ . ن :شخصا از گیم پلی نوبتی خوشم نمیاد و اکشن باز هستم.یه تلاشی کردم واسه Divinity 2 (رو کنسول البته).ولی خوشم نیومد و دراپ کردم.اگر با کنترل تا حدی خوب در بیاد دوباره یه خیز برمیدارم واسه این بازی.
اون قدر تعریف شده ازش که دلم نمیاد به راحتی از دست بدمش.
منم اولین باری که دیوینیتی بازی کردم خوشم نیومد اونم بخاطر پیچیدگی بیش از حد مکانیک های بازی بود
بار دومی که شروع کردم و دیدم فقط توتوریال بازی نزدیک 15 ساعت طول میکشه فهمیدم کلا اشتباه میزدم :D بازی یذره زیادی RPG عه و باید با عشق و علاقه پلی بدی و با حوصله همه چی رو بری جلو چون یه حرکت ممکنه کل داستان و گیم پلیت رو بهم بریزه و اتفاقا خیلی اتفاقی دو سه اشتباه مهلک قراره بکنی اصلا جوری که میخوای داستان پیش نمیره و همینش جذابش میکنه چون اصلا نمیدونی 10 دقیقه دیگه قراره با انتخابی که کردی چه اتفاقی بیفته :D و یهو میبینی زدی کاراکتری که از همه بیشتر خوشت میومد رو کشتی بدون اینکه قصدی داشته باشی و مسیر داستان بازی به کل عوض شد ، این ایمرشن و گستردگی تو هیچ بازی دیگه ای وجود نداره و کاملا یونیکه برا لرین استودیو

منم اولین باری که دیوینیتی بازی کردم خوشم نیومد اونم بخاطر پیچیدگی بیش از حد مکانیک های بازی بود
بار دومی که شروع کردم و دیدم فقط توتوریال بازی نزدیک 15 ساعت طول میکشه فهمیدم کلا اشتباه میزدم :D بازی یذره زیادی RPG عه و باید با عشق و علاقه پلی بدی و با حوصله همه چی رو بری جلو چون یه حرکت ممکنه کل داستان و گیم پلیت رو بهم بریزه و اتفاقا خیلی اتفاقی دو سه اشتباه مهلک قراره بکنی اصلا جوری که میخوای داستان پیش نمیره و همینش جذابش میکنه چون اصلا نمیدونی 10 دقیقه دیگه قراره با انتخابی که کردی چه اتفاقی بیفته :D و یهو میبینی زدی کاراکتری که از همه بیشتر خوشت میومد رو کشتی بدون اینکه قصدی داشته باشی و مسیر داستان بازی به کل عوض شد ، این ایمرشن و گستردگی تو هیچ بازی دیگه ای وجود نداره و کاملا یونیکه برا لرین استودیو
در فوق العاده بودن دیوینیتی 2 شکی نیست.بحث سلیقه منه که گیم پلی نوبتی رو بر نمیتابه :D
ولی به قول شما شاید باید بیشتر زمان میگذاشتم واسش.چون سه چهار ساعت بیشتر بازی نکردم.
تازه همین تلاشی هم که کردم به دلیل نقدهای مثبت و نمرات عالی بازی بود.

درمورد Baldur هم شاید یه تلاشی بکنم.البته نمره Early Access دو تا سایتی که برام مهمه یه کم پایینه.گیم اسپات 6 و آی جی ان 7 فعلا.ولی مجموعا تحسین شده بازی.
آرزوی لذت مضاعف دارم برای شما و دیگر دوستان علاقه مند به این سبک.

• Cool
Reactions: noorihamid99
من با وجود گیمر قدیمی بودن تازه اسم این سری از بازی رو شنیدم!توی این سبک ویچر ۳ رو بازی کردم و خیلیم خوشم اومده،اسکایریمم دوست داشتم ولی نمیدونم میتونم با این بازی ارتباط برقرار کنم یا نه؟کسی پیشنهادی داره که تهیه کنم این بازی رو یا نه؟با توجه به اینکه هیچ پیش زمینه ای راجب داستان بازی ندارم به نظرتون متوجه داستان و روندش میشم؟

من با وجود گیمر قدیمی بودن تازه اسم این سری از بازی رو شنیدم!توی این سبک ویچر ۳ رو بازی کردم و خیلیم خوشم اومده،اسکایریمم دوست داشتم ولی نمیدونم میتونم با این بازی ارتباط برقرار کنم یا نه؟کسی پیشنهادی داره که تهیه کنم این بازی رو یا نه؟با توجه به اینکه هیچ پیش زمینه ای راجب داستان بازی ندارم به نظرتون متوجه داستان و روندش میشم؟
بازی خیلی متفاوت تر از ویچره، حالا منم اینو نزدم ولی تو برنامه ست

ولی میگن بین بازی های مین استریم Dragon Age Origin تا حدی بهش شبیه هست:-" (و با این حال نسبت به اون خیلی پیچیده تر و خفن تر و کامل تره:-" )
منم نمیدونم ارتباط برقرار میکنم یا نه، ولی یه سری چیزایی شنیدم از بازی که به نظرم بازی تجربه ی جدید و یونیکی خواهد بود برای من :دی و ارزشش رو داره امتحان کنم و یه چیز جدید بزنم:دی

• Like
Reactions: .SoRoUsH.
اگه از dos 2 خوشتون نیومده قطعا از اینم خوشتون نمیاد . این بازی یه جورایی کندتر از dos 2 هست اونجا مثلا با رنجر الف یهو میتونیستن تو یه نوبت 4-5 اسپل بزنید اینجا یکی دوتاس . جفتشون خوبن ولی چون BG3 تبلیغاتش وسیع تر بود بیشتر به چشم میاد وگرنه این استدیو خودشو ثابت کرده قبلا .

مطمئنا این جزوش نبوده:)) (هنوز این ویدیو معروفم ندیدم حتی:)) )
یک سال پیش یکی از بچه ها ارلی اکسس میزد یه سری مواردی گفت که خوب خیلی جالب میزد

یا از یک سری از بازی های این سبکی(یا همین لاریان) دیگه تعریفاتی رو میکرد که جالب میزدن:D

مثلا یک سری از توضیحات اخیریه که @AsaraymA برامون تعریف کرده:D

Screenshot_20230809_134048_Telegram.jpg
Screenshot_20230809_134059_Telegram.jpg
Screenshot_20230809_134107_Telegram.jpg

---
یا مثلا از تجربه مسیر Swarm تو پث فایندر ، یا باز کردن مسیر Legend

و یا اینکه بعضی از بهترین اتفاقات بازی وقتایی رقم میخوره که تاس افتضاح بندازی و مسیرت با چیزی که میخواستی کامل عوض بشه و کلا به یک سمت و سوی دیگه ای میری تو بازی:D

در کل برای شخص من تجربه ی جدیدیه چنین چیزی:دی
و اگر کسی غُر میزنه آی هوار بازی ها تکراری شدن! همه بازی ها یوبی سافتی شدن، کار خلاقانه دیده نمیشه و ...(البته من این اعتراض ها رو ندارم زیاد:-" ) ، باید برداره بره سراغ یه سبک جدید و کار جدید تجربه کنه:دی
ببینه بازی ها فقط اون سبکی که همیشه بازی میکنند نیستن و کارهای متنوعی میشه پیدا کرد:-"
حتی اگرم با این بازی حال نکنم اونقدر، مطمئنا 4تا چیز داره که بگم کاش تو فلان بازی ها ازشون استفاده بشه:دی
---

در مورد عکس هم ، من خرس مثل کاراکتر Ben از ZZZ رو ترجیح میدم به چیزی که فرستادی :p :))
اینجا هم احتمال زیاد دراگون بورن بازی میکنم:-" بعیده با این برم تو خط رومنس اینا:))

بازی رو با یکی از بچه ها خریدیم، ولی خوب الان درگیر بازی های دیگه م، فعلا نمیزنمش، احتمالا میره تا 6 ماه بعد و سال جدید:)) :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or