ATI vs. NVIDIA

• Thread starter Thread starter B H Z
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

کدام شرکت را دوست دارید؟

• ATIَ

رای‌ها: 12 27.9%
  • NVIDIA

رای‌ها: 31 72.1%

• مجموع رای دهنده‌ها
    43
سلام به برو بچه :
بزارید ماهم نظرمون رو بگیم من خودم یکی از طرفداران سرسخت Ati هستم چون کارت گرافیکها اش عالی خوبه قبول دارم Geforce بهتر ولی Ati یه چیزه دیگه خدایشش من خودم کارت گرافیکم Ati Aradeon X800xt خیلی هم ازش راضیم کی میگه بعد خیلی خوبه در حد عالی بازیها رو جواب میده کیفیت اشم عالی

سلام به برو بچه :
بزارید ماهم نظرمون رو بگیم من خودم یکی از طرفداران سرسخت Ati هستم چون کارت گرافیکها اش عالی خوبه قبول دارم Geforce بهتر ولی Ati یه چیزه دیگه خدایشش من خودم کارت گرافیکم Ati Radeon X800xt خیلی هم ازش راضیم کی میگه بعد خیلی خوبه در حد عالی بازیها رو جواب میده کیفیت اشم عالی

بزارید ماهم نظرمون رو بگیم من خودم یکی از طرفداران سرسخت Ati هستم چون کارت گرافیکها اش عالی خوبه قبول دارم Geforce بهتر ولی Ati یه چیزه دیگه خدایشش من خودم کارت گرافیکم Ati Radeon X800xt خیلی هم ازش راضیم کی میگه بعد خیلی خوبه در حد عالی بازیها رو جواب میده کیفیت
خب به طور قطع نمیشه نظر داد کدوم بهترند اما بنظر من از لحاظ تکنولوژی کارت گرافیکی کمپانیه Nvidia همیشه پیشرو بوده اما این به این معنی نیست که کارت های Nvidia از همه نظر سریعترند

لطفا یه سری به تاپیک من تو قسمت کارت گرافیک بزنید من قصد دارم بعدازعید یه سیستم64بیتی تهیه کنم وبا توجه به مساءل ذکرشده حقیقتا کارتهای گرافیکی انویدیا گزینه اول و آخرمن خواهدبود به پیش برای دردسرکمتر

من چند وقتیه از جبهه ATI اومدم بیرون! چون با کارت های جدید و نتایج نا مطلوبش قلبمو شکست :dots:
نظرم اگه با بی طرف به این دو کارت نگاه کنیم ATI سرعت بیشتری داره و nVIDIA کیفیت بیشتر + تکنولوژی بهتر

نظرم اگه با بی طرف به این دو کارت نگاه کنیم ATI سرعت بیشتری داره و nVIDIA کیفیت بیشتر + تکنولوژی بهتر
اگه از نظر تکنولوژی بخوایم حساب کنیم ATi قویتره.حتی تو همین سری جدید که شکست خورد ولی تکنولوژِ برتری نسبت به NVIDIA داره.

نمیدونم شاید من این طور احساس میکنم که کارت های انودیا برای بازی کردن خیلی بهتر از ای تی آی هستن.البته منظورم دو کارت هم سطح ماله این دو شرکت هست که فر میکنم انودیا بهتر باشه.

اگه از نظر تکنولوژی بخوایم حساب کنیم ATi قویتره.حتی تو همین سری جدید که شکست خورد ولی تکنولوژِ برتری نسبت به NVIDIA داره.
نه اینطور نیست...حالا چرا ...
اگه به تاریخ کارت های گرافیک نگاه کنی میبینی همیشه کمپانی انویدیا از نظر نوآوری در تکنولوژی و استفاده از آن همیشه پیشرو تر بوده نسبت به ای تی آی...
مثلا همین تکنولوژی SLI را در نظر بگیر اولین بار انویدیا معرفیش کرد و تازه بعد از چندین ماه آی تی ای یک تکنولوژی شبیه اون معرفی کرد ویا اولین بار انویدیا بود که از پیکسل شیدر 3 و کلا DX9 C در کارت هاش استفاده کرد...کلا به بیشتر تکنولوژی هایی که عرضه شده نگاه کنی میبینی که شرکت انویدیا یک قدم جلوتر از ATI بوده از T&L بگیر تا VS و PS.....

دوستان عزیز ATI خیلی بهتر از NVIDIA است چون NVIDIA فقط بدرد بازی می خوره همین

چی ATI هم بدرد کارهای گرافیکی می خوره و هم بازی مثلا مقایسه دو کارت گرافیک GEFORCE 6800 GT با RADEON X850 XT به نظر شم کدوم یکی بهتر معلومه X850XT خیلی بهتر از تو برنامه 3d mark برنده اصلی radeon x850xt است می گم تو کارهای گرافیکی ATI برتر نمیشه بگی تو بازی بده نه از NVIDIA خیلی بهتر کیفیت تصویری که RADEON داره GEFORCE نداره

ر کیفیت تصویری که Radeon داره Geforce نداره
فکر می کنم داری برعکس میگی...:) ;)
شاید از لحاظ سرعت حرفت درست باشه اونم تازه در رده کارت های گران قیمت اما در مورد کیفیت نه...ابدا:exclaim:

به نظر من nVIDIA مثل intel میمونه با یه پشتوانه خوب مالی و تبلیغات فراوون ولی در عمل همچین از ATI برتر نیست همون طور که intel از AMD برتر نیست شما هر سری از کارتهای این دو شرکت رو که مقایسه می کنید در اخر ATI تاحدودی برتره مثلا سریRADEON 9800 کاملا از سری 5900 برتر بود همچنین 6800 برتری در مقابل سری X800 X850 نداره در ضمن یه مثیله دیگه اینه که nVIDIA دووم 3 رو فوق العاده اجرا میکنه و ATI هاف لایف2 رو پس به شرکتهای بازی سازی هم خیلی بستگی داره اگه فقط بازی مطرح باشه.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or