ATi R600

• Thread starter Thread starter FZ_FT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقاي hemat_gamer ايشون ريج قيمت رو دادن كه از 99 تا 199 در نوسانه
ATI دوستان عزيز اين R600 هم به جايي نرسيد تسليت ميگم:laughing:
فك كنيد اگه براش درايور جديد بياد جقدر فريم ريت ميره بالا بيشتر از 6 تا خو دماشو چي ميگيد كه تو فول لود تا 100 هم رفته يعني آب جوش
مصرف برقشو چي ميگيد كه 400 واته در حالي كه 8800Ultra 371 وات نياز داره
گاهي اوقات اين كارت جلوي 8800GTS 320 ميگ هم كم آورده
براي كمپاني انويديا آرزوي موفقيت ميكنم بسيار خوب ATI رو گوش مالي داد . :)

اقاي hemat_gamer ايشون ريج قيمت رو دادن كه از 99 تا 199 در نوسانه
ATI دوستان عزيز اين R600 هم به جايي نرسيد تسليت ميگم:laughing:
فك كنيد اگه براش درايور جديد بياد جقدر فريم ريت ميره بالا بيشتر از 6 تا خو دماشو چي ميگيد كه تو فول لود تا 100 هم رفته يعني آب جوش
مصرف برقشو چي ميگيد كه 400 واته در حالي كه 8800Ultra 371 وات نياز داره
گاهي اوقات اين كارت جلوي 8800GTS 320 ميگ هم كم آورده
براي كمپاني انويديا آرزوي موفقيت ميكنم بسيار خوب ATI رو گوش مالي داد . :)
www.jpg

همین طور که می بنی برق مصرفیش به 400 وات نرسیده!!!

فکر کنم اینجا یه اشتباه بزرگی رخ داده مصرف برق 215w Radeon HD 2900XT هست من نمی دونم ایشون این عدد 400 رو از کجا پیدا کرده.در ضمن باز هم میگم 2900XT با 8800GTX مقایسه نمیشه چون بین این دو تا 200 تا 250 دلار اختلاف قیمت هست،مقایسه 2900XT با 8800GTS640MB خیلی منطقی تر به نظر می رسه.در مورد مقایسه کلی R600 با G80 یادمون نره که بازیها و محیط هایی که روی این دوتا کارت تست شدن همه پلتفرم DX9 بودن نه DX10 شاید توی DX10 خیلی چیزها فرق کنه بعد نقش درایورو توی کارایی R600 هیچ وقت دست کم نگیرین من اطمینان دارم ورژن بعدی Catalyst تاثیر بسزایی رو کارایی R600 میذاره. برای اطلاع از مشخصات دقیق 2900XT به جدول زیر مراجعه کنید:

chipcompare.jpg

خطاب به سوال دوستمون در مورد 99$-199$ باید بگم که قیمت 2600 هنوز از طرف AMD-ATi به صورت رسمی اعلام نشده بنابراین بین 100 تا 200 دلار حدس زده میشه که با توجه به دو مدل 2600XT و 2600PRO متغییره.

راستی سایت Gamespot هم این محصول رو Review کرده لینکشو این زیر گذاشتم
.

http://www.gamespot.com/features/6170621/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot

radeon2900_screen005.jpg

تصویری از tech demo جدید ATi

من اطمینان دارم ورژن بعدی Catalyst تاثیر بسزایی رو کارایی R600 میذاره. برای اطلاع از مشخصات دقیق 2900XT به جدول زیر مراجعه کنید:
خوب اگه این تیپه...واسه g8XXX هنوز درایور اصلی نیومده.... همه بتا هستند

فکر کنم اینجا یه اشتباه بزرگی رخ داده مصرف برق 215w Radeon HD 2900XT هست من نمی دونم ایشون این عدد 400 رو از کجا پیدا کرده.در ضمن باز هم میگم 2900XT با 8800GTX مقایسه نمیشه چون بین این دو تا 200 تا 250 دلار اختلاف قیمت هست،مقایسه 2900XT با 8800GTS640MB خیلی منطقی تر به نظر می رسه.در مورد مقایسه کلی R600 با G80 یادمون نره که بازیها و محیط هایی که روی این دوتا کارت تست شدن همه پلتفرم DX9 بودن نه DX10 شاید توی DX10 خیلی چیزها فرق کنه بعد نقش درایورو توی کارایی R600 هیچ وقت دست کم نگیرین من اطمینان دارم ورژن بعدی Catalyst تاثیر بسزایی رو کارایی R600 میذاره. برای اطلاع از مشخصات دقیق 2900XT به جدول زیر مراجعه کنید:

chipcompare.jpg

خطاب به سوال دوستمون در مورد 99$-199$ باید بگم که قیمت 2600 هنوز از طرف AMD-ATi به صورت رسمی اعلام نشده بنابراین بین 100 تا 200 دلار حدس زده میشه که با توجه به دو مدل 2600XT و 2600PRO متغییره.

راستی سایت Gamespot هم این محصول رو Review کرده لینکشو این زیر گذاشتم
.

http://www.gamespot.com/features/6170621/index.html?tag=topslot;title;2&om_act=convert&om_clk=topslot

radeon2900_screen005.jpg

تصویری از tech demo جدید ATi
ميتوني بري نقد سايت GURU3D.com v رو بخوني تا بفهمي براي حرفم دليل دارم خط به خطشو بخون تا پي ببري به مشكلاتش:)

ميتوني بري نقد سايت GURU3D.com v رو بخوني تا بفهمي براي حرفم دليل دارم خط به خطشو بخون تا پي ببري به مشكلاتش:)

من منکر مشکلاتش نیستم برعکس قبول دارم بعد اون همه تاخییر ATi در عرضه R600 ضعیف کار کرده که امیدوارم تو محصول بعدی جبران کنه ولی حرف من این بود:

1.با اومدن نسخه جدیدتر Driver شاهد عملکرد بهتری از R600 خواهیم بود.
2.به هیچ وجه R600 با 8800GTX نباید مقایسه بشه به دلیل اختلاف قیمت این دو تا
.

در ضمن من برای قضاوت در مورد یه محصول یا یک تکنولوژی جدید به یه سایت اکتفا نمی کنم.

من منکر مشکلاتش نیستم برعکس قبول دارم بعد اون همه تاخییر ATi در عرضه R600 ضعیف کار کرده که امیدوارم تو محصول بعدی جبران کنه ولی حرف من این بود:
کسی میتونه لیست قیمت های amd ati رو بذاره؟؟

سلام دوستان
ببخشید این کارت جدید ATI یعنی Radeon 2900Xt وارد بازار ایران نشده هنوز ؟؟؟
من قصد ارتقائ سیستم دارم . تا به حال فکر میکرد این کارت 2900 XT یاد میترکونه ولی از ظاهر کار پیداست که اینم هنوز خوب کار نکرده . همونطوری که Geforce 8800GTX یک باگ داره و زیاد خوب عمل نمیکنه . ( البته من اینو تو مجله خوندم نقل قول بود از یکی از مهندسان انویدیا )

حالا خلاصه دوستان منو راهنمایی کنند من کدوم رو بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان
ببخشید این کارت جدید ATI یعنی Radeon 2900Xt وارد بازار ایران نشده هنوز ؟؟؟
من قصد ارتقائ سیستم دارم . تا به حال فکر میکرد این کارت 2900 XT یاد میترکونه ولی از ظاهر کار پیداست که اینم هنوز خوب کار نکرده . همونطوری که Geforce 8800GTX یک باگ داره و زیاد خوب عمل نمیکنه . ( البته من اینو تو مجله خوندم نقل قول بود از یکی از مهندسان انویدیا )

حالا خلاصه دوستان منو راهنمایی کنند من کدوم رو بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمت کارت ati اندازه 640 8800gts هست.
به نظر من 8800 بگیر.
هم قدرت بیشتر هم گرما و مصرف کمتر.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or