ATi R600

• Thread starter Thread starter FZ_FT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام

مطمئنی که این نمودار صحیحه ...

یه نگاه به اینا بنداز :

image008.gif

و

image009.gif

این نمودارها و متن بالاشون در صفحه ای لینکشو خواهم داد، چیز دیگه ای رو می گن
به نقل از Tomshardware

آدرس لینک : http://www.tomshardware.com/2006/11/08/geforce_8800/page9.html

توي تست تامز از aa + hdr استفاده نشده...;)

سلام

گذشت زمان و ارائه ی عمومی این تراشه، همه چیز رو مشخص خواهد کرد
اصولاً عادت کردم که بجز Toms هیچ جا رو حداقل بعنوان دلیل کاملاً صحیح قبول نکنم
اون قدیما هم که تو بازی دات با intery در مورد سخت افزار خیلی بخث و گفتگو داشتیم من یکی toms و یکی هم Anand رو قبول داشتم ...

بهر حال اگه خاطرت باشه قبل از اومدن 1950 خیلی شایعات بود که این کارت فلانه و بهمانه
ولی بعداً که اومد معلوم شد اون حرف های اون سایتا بی پایه و اساسن ...

نهایتاً هر وقت یه سایت کاملاً معتبر (یعنی خیلی معتبر) در این مورد اظهار نظر کرد، میشه دقیق تر بحث کرد

پ.ن : لینی که برا این level505 داده بودی سالم بود، پاک هم نشده بود

پ.ن.2 : قبلنا من ATi رو به هیچی نمی فروختم، ولی از زمانی که ATi خودشو به AMD فروخت، برا منم ورق برگشت ... الان فقط nVIDIA

حالا فعلا كه اين كارت نيومده.بايد وايسيم بيادش ببينيم چي از اب در مياد.
vr-zone كه معتبر بود؟!
البته منم خودم اناند رو قبول دارم:)
احمد جان اخه اشكالي نميشه به اون تست گرفت.10 فريم كمتر داره كه به علت روشن بودن 4xaa هستش.تستهاي تامز بدون انتي تست كردن.
البته من نميگم تامزسايت معتبري نيست.بلكه اونم معتبره شديد
البته اينم قبول دارم ati خودش رو قبل از اومدن محصول گندهتر از حد واقعي نشون ميده.مثلا همون r520 كه از g70 نسبتا ضعيفتر بود توي اكثر تستها(البته من معماريشو به 70 ترجيح ميدم)
البته به نظره من توي بازي هاي كه از 360 پورت ميشن به pc اي تي اي موفقتره.نمونش scda oblivion r6vegas...

آخرین ویرایش:
سلام

حالا فعلا كه اين كارت نيومده.بايد وايسيم بيادش ببينيم چي از اب در مياد.
vr-zone كه معتبر بود؟!
البته منم خودم اناند رو قبول دارم
احمد جان اخه اشكالي نميشه به اون تست گرفت.10 فريم كمتر داره كه به علت روشن بودن 4xaa هستش.تستهاي تامز بدون انتي تست كردن.
البته من نميگم تامزسايت معتبري نيست.بلكه اونم معتبره شديد
البته اينم قبول دارم ati خودش رو قبل از اومدن محصول گندهتر از حد واقعي نشون ميده.مثلا همون r520 كه از g70 نسبتا ضعيفتر بود توي اكثر تستها(البته من معماريشو به 70 ترجيح ميدم)
البته به نظره من توي بازي هاي كه از 360 پورت ميشن به pc اي تي اي موفقتره.نمونش scda oblivion r6vegas...

همون طوری که خود شما هم گفتی گذشت زمان همه چیز رو مشخص می کنه
فقط اینو بگم که مراجع سخت افزاری خیلی بزرگ، مثل Toms و یا همین Anand، تا همه چی اصطلاحاً براشون Crystal Clear نباشه هیچ چی نمی گن ... این سایتا حاضر نیستن برا جمع کردن دو تا خواننده ی بیشتر اعتبارشونو زیر سوال ببرن و برا همینه که همیشه هم اخبارشون صحیحه ...
و نهایتاً هم خود همین Toms واقعاً اون قطعاتی رو که بعنوان قطعه ی سال انتخاب می کنه عالین
یادمه برا سال 2004 (شایدم 2003 بودش) اومد و بهترین Main رو Asus P4P800 Deluxe انتخاب کرد، چیپش 865PE بود و ... هنوزم که هنوزه این مین برا 478 خداست اون زمان یادمه برا همین 865 چندین تا مین دیگه هم بود که همشون عالی بودن ولی نه مثل P800، مثل MSI 865PE neo2 و یا Gigabyte GA-8IPE1000 series ... اینا همشون تو لیست بودن. و واقعاً هم مین های رویایی بودن. MSI هم اگه مینش اون اشکال مسخره برا Timing رم رو نداشت شاید حتی اینجا هم اول میشد (چون همون موقع خیلی سایتا این مین رو برترین می دونستن) ولی ... بهر حال ...

می خوام اینو بگم که واقعاً Toms سایت عظیمیه ...
شک نکن

ببخشید سوال بی ربط میپرسم!
احمد یوزر نیمت تو بازی دات چی بود؟؟
من یادم نیماد

همین که الان هستش
فقط من تو 6-5 ماه آخر عملاً هیچ فعالیتی در سایت نداشتم ... (البته من تو بازی دات جزء کاربرهایی که خیلی پست میدن نبودم (فکر کنم کل پست هام به 100 تا نمی رسید که بیشترشم تو بخش سخت افزار بودش)، با اینکه تقریباً از ابتدای ایجاد سایت در اونجا عضو بودم ... بهر حال ... بازی دات رو بی خیال ... اینجا رو بچسب)

مشخصات فنی و نتایج مقایسات اولیه تراشه گرافیکی R600

خوب چندین روز از سال نو میلادی هم گذشت خبری از این R600 نشد.اطلاعاتی رو در ادامه مطالبم براتون می ذارم که بخشی از اونو قبلا دوستان زحمتشو کشیدن گذاشتن ولی بخش دیگری از اون جدیده.

وبسایت خبری ناشناخته ای که پیش از این اطلاعات کمابیش صحیحی در مورد مشخصات فنی و تصاویری از تراشه nVIDIA G80 اعلام کرده بود، این بار نیز اطلاعاتی در مورد تراشه گرافیکی R600 محصول بخش تحقیق و توسعه گرافیک شرکت AMD، یعنی ATI را فاش ساخته است.

گرچه صحت اطلاعات اعلام شده این سایت خبری که گروه LEVEL 505 نام دارد از طرف AMD-ATI و همچنین سایر سایت های معتبر خبری مورد تایید قرار نگرفته است، با این حال با توجه به سابقه قبلی این گروه، این اطلاعات تا حد زیادی قابل اعتماد خواهند بود.

مشخصات فنی تراشه گرافیکی R600 :

64 4-Way SIMD Unified Shaders, 128 Shader Operations/Cycle;
32 texture mapping units, 16 raster operation units;
512-bit memory interface full 32 bit per chip connection;
230W thermal power envelope;

این وب سایت همچنین از پشتیبانی تراشه R600 از تکنولوژی جدیدی به نام GPU Clustering نام برده است که امکان ایجاد ارتباط بین تعداد بی نهایت تراشه گرافیکی را به صورت مضربی از 2 به توان n را میسر می سازد. به نظر میرسد این تکنولوژی نسخه ای پیشرفته تر از Crossfire باشد. سایت LEVEL 505 در ادامه به نکته جالبی اشاره می کند و آن پشتیبانی تراشه R600 از DirectX نسخه 10.1 است که در صورت صحیح بودن می توان آن را به عنوان امتیازی در برابر تراشه nVIDIA G80 دانست.

طبق گفته این سایت، کارت های گرافیک مبتنی بر این تراشه در دو نوع مختلف عرضه خواهند شد: کارت قدرتمندتر و البته گرانقیمت تری با استفاده از حافظه فوق سریع 2.2 گیگاهرتزی GDDR4 که در ماه مارس عرضه خواهد شد، اما پیش از آن در ماه فعلی یعنی ژانویه، این تراشه بر روی بردی با حافظه DDR3 با سرعت 1.8 گیگاهرتز عرضه خواهد شد.

تا کنون در مورد قیمت احتمالی کارت های گرافیک مبتنی بر این تراشه از طرف هیچ منبع خبری اطلاعاتی داده نشده است.

نتایج مقایسات اولیه R600 :

همچنین سایت LEVEL 505، نتایجی از مقایسه تراشه R600 با تراشه رقیب خود یعنی G80 را به نمایش گذاشته که در ادامه شاهد آن خواهید بود:

ati_r600_benchmarks_1.png

ati_r600_benchmarks_2.png

سایت LEVEL 505 در آخر به این نکته اشاره می کند که نمونه های اولیه از کارت های گرافیک مبتنی بر R600 در حال حاضر برای آزمایش و اشکال یابی احتمالی در درایور آن، بخصوص برای ویندوز ویستا، به شرکت مایکروسافت تحویل داده شده اند.

منبع:http://www.xbitlabs.com/
ترجمه:چون سایت مترجم منبع رو نذاشته بود منم معرفیش نمی کنم.

اين كه همونيه كه بالا گداشتم:)
فقط sakhtafzar.com ترجمش كرده.
حالا يكي كار غلط انجام بده كه دليل نميشه ما هم اون كار رو تكرار كنيم.
من خيلي از اعضاي اون سايت(مديراشون)رو ميشناسم.احتمالا فراموش كردن;)

آخرین و جدیدترین خبر راجع به ATi R600 :

قرار شده که R600 تو نمایشگاه CeBIT ماه March به نمایش عموم در بیاد و در April وارد بازار شه،اسم اصلی یا به اصطلاح تجاریشم X2900،سریlow-end(سطح پایین) R610 و mid range(متوسط)R630 هم در ماه May در دسترس قرار می گیرن.

منبع:VR-Zone

تصاویر و اطلاعات تایید شده در مورد کارت گرافیک ATI Radeon R600 منتشر شد.
خنک کننده ی 32 سانتیمتری و مصرف انرژي ۲۷۰ وات از جمله مشخصات R600.

سایت اینترنتی VR-ZONE پس از مدت ها وعده و وعید در مورد انتشار نخستین تصاویر و اطلاعات تایید شده از کارت گرافیک جدید AMD-ATI با نام R600 سرانجام این اطلاعات را در وب سایت خود قرار داد.

به گفته VR-ZONE در ابتدای عرضه، از تراشه 80 نانومتری R600 در دو مدل XTX و XT استفاده خواهد شد. همچنین دو مدل مختلف از نسخه XTX این کارت تولید خواهد شد که نسخه اول آن جهت فروش به صورت OEM بوده و اندازه آن در به 32 سانتیمتر خواهد رسید در حالی که نسخه عرضه شده جهت خرده فروشی یا Retail حداکثر طولی معادل 24 سانتیمتر خواهد داشت.

تفاوت نسخه های XTX و XT در نوع حافظه به کار رفته در آنها خواهد بود به طوری که در مدل XTX از 1 گیگا بایت حافظه فوق سریع GDDR4 و در مدل دوم یعنی XT، از حافظه ارزانقیمت تر GDDR3 استفاده خواهد شد. همچنین توان مصرفی در نسخه XTX OEM با خنک کننده 32 سانتیمتری در حدود 270 وات، در نسخه XTX Retail حدود 240 و در مدل XT حدود 220 وات اعلام شده است.

R600XTX.jpg

ATI R600 XTX

خنک کننده به کار رفته در این کارت گرافیک بزرگترین نوع در بین کارت های گرافیکی است که تا کنون تولید شده اند، چرا که سرعت هسته R600 نیز سریعترین سرعتی است که در تراشه های گرافیکی دیده می شود یعنی بیش از 1 گیگاهرتز! همچنین گفته می شود ATI R600 XTX مجهز به حافظه GDDR4 پهنای باندی معادل 140.8GB/s را در اختیار می گذارد که این مقدار در حدود 40 درصد از رقیب آن یعنی GeForce 8800 GTX بیشتر خواهد بود.

احتمالا AMD-ATI در هنگام عرضه مدل ارزانقیمت تری از این کارت گرافیک را با نام ATI X600XL در نظر خواهد گرفت.

منابع:
http://www.sakhtafzar.com/news/ati-r600xtx-xt-xl-series-unveiled.html
http://www.vr-zone.com/?i=4622

:wow:

اقا پس چي شد april هم اومد ولي خبري از اين كارت گرافيك نشد .
فكر كنم بالاي 600 دلار قيمت خواهد داشت و تو ايران بالاي 800 تومان.
اگه خبري داريد بگيد چون تصميم بر بروز رساني كارت گرافيكم دارم و ميخوام بدونم بالاخره 8800 بهتره يا r600 ?

بعد از 6 ماه از ورود محصولات جدید Nvidia بالاخره ATi هم سری جدید کارتهای مطابق با DX10 خودشو وارد بازار کرد،البته فعلا از 3 محصول Radeon HD 2900XT,Radeon HD 2600 و Radeon HD 2400 مدل 2900XT وارد بازار شده و عرضه دو محصول دیگه رفت برا ماه June.

Radeon HD 2900XT = $399

Radeon HD 2600 = $99 - $199

Radeon HD 2400 = $99

2900xt.jpg

Radeon HD 2900XT

از لحاظ قیمتی منصفانه تره 2900XT با 8800GTS 640MB مقایسه بشه که به راحتی 8800GTS 640MB رو پشت سر میذاره و چه از لحاظ قیمت جه از لحاظ کارایی جایگزین خوبی برا 8800GTS 640MB محسوب میشه.

winxp1.png

winxp4.png

اینم تست و برسی کامل Radeon HD 2900XT توسط سایت tomshardware:
R600: Finally DX10 Hardware from ATI

فقط یه چیزی توی تست ها به نظرم اومد این که Radeon 2900XT به شدت مشکل نرم افزاری (Driver) داره چون توی بعضی از بازیها با فعال کردن Antialiasing کارایی کارت به شدت پایین میاد حتی پایین تر از نسل قبلی خودش X1950XTX(من موندم این 700 میلیون ترانزیستور چه غلطی دارن می کنن)امیدوارم با اومدن ورژن جدید Catalyst این مشکل حل شه البته همیشه کساییکه تجربه کار با کارتهای ATi دارن می دونن که چه قدر ورژنهای مختلف Catalyst توی کارایی کارت تاثیر داشته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or