1.اینو روشن کنم که انویدیا توی سری جدید کم آورده هم از نظر تکنولوژی هم از نظر کارایی و ....
چون ای تی آی تونسته کارتای بهتر و با کارایی بالاتر ارائه کنه
2.ای تی آی خیلی وقت از انویدیا جلو تر بود و همیشه انویدیا جلو نبوده که حالا بگیم چون تو یه سری موفق بوده دیگنه نمیشه کارایی انویدیا بیشتره و...
در ضمن اینم بگم که ای تی آی داره تو کارتا از حافظه gddr5 استفاده میکنه و همش توی هر سری تکنولوژی بالاتر میبره ولی انویدیا میره کارتا رو اور میکنه میاد میگه این سری 9 بید
فعلا قويترين كارت گرافيكي كه ساخته شده بره Ati هستش. (4870X2).اون گرافیک های اشغال ati چی داره که خوشت میاد
راستی یه vga که ماله نویدیاست رو که مدلشو یادم نمیاد رو پیدا میکنم بهت میگم اونوقت بگو
فعلا كه هيچ خبري نيست.:biggrin1:منظورم سري بعديه . 10 ميشه ديگه؟
سلام به همه ... پست اولم هست ... تحویل بگیرید !!
خوب ... من طرفدار هسچ کدوم از این دو تا شرکت نیستم و از بهترین کارت های گرافیکشون هم استفدا کردم : ATI 4870 HD و GeForce 280 GTX ...
فقط دارم نظرم رو می گم ... رو بازی و امثالهم این 280 حرف نداره ، به معنای واقعی کلمه.
4870
هم خداییش کارت خیلی قوی هست ولی گرماش خیلی اذیت می کنه.
دو حالت داره : یا هر بار که ویندوز عوض می کنید باید نرم افزاری دور فن رو درست کنید با یه فن با پدر - مادر بخرید
البته مثل اینکه درایور جدید ATI این مشکل رو رفع کرده.
تنها مشکلی هم که 280 داره قیمتش هست که الآن 520 تومن شده ... البته بدک نیست ها !!
به نظر شما بهتر نیست که الآن یه کارت تقریبا" گرون ولی عالی بخرید و وقتی مدل های چدید اومد و قیمت همین کارتتون کشید پایین یکی دیگه بندازید کنارش و رای سالیان سال حالش رو ببرید ؟؟
یا علی
الان اینجا کدوم بـرَندش رو 280 تومن میدن؟ این قیمت باز منتطقیه نسبتاً.9800gtx بود ، خوب ببین در حالت عادی 4850 کارایی بالاتری نسبت به 9800gtx داره (تو بعضی جاها بالاتر از gtx پلاس هم میره)
ولی خریدش زمانی خوب بود که با 9800gtx اختلاف 100 تومنی داشت الان که gtx شده 275 280 تومن قضیه فرق میکنه
4870 قدرتي بين GTX260 و GTX280 داره. 350 تومن.ميگم هم رده 4870 چيه الان؟ قيمتش؟ راستي اين physix چيه داداش؟! :biggrin1:
GTX260 430-500Tمنظورم از قيمت ، قيمت هم رده 4870 بود!
همردش میشه gtx260 (از نظر کارایی ، البته 4870 سریعتر عمل میکنه) از نظر قیمت هم میشه 9800gtx (داری تناسبو:biggrin1ميگم هم رده 4870 چيه الان؟ قيمتش؟ راستي اين physix چيه داداش؟!