rezidentevilone
کاربر سایت
خدايا ما را صبر عيوب ده!
شما مي توني پولت رو بريزي تو جوب... كسي جلوتو نگرفته.. اما توي فرم پستي نزن كه ارزش محتواش زير 0 باشه.... شما كه اطلاعات نداري پست نزن... شايد يه بنده خدا كه پول رو با 1000 بدبختي جمع كرده بياد به اين فرم... و پست هاي شما رو ببينه... بعد بره 8800gtx يا 8800gts برداره... و رسما پولش رو بريزه دور.... خدا رو خوش نمياد ملت رو گم كنيد... اونم به اين دليل كه شما اطلاعاتت پايينه..
بردار عزيز... مرد مومن..... شما به زير ستون هاي بنچ هايي كه گذاشتم نگاه كردي اصلا ؟؟؟ يه نگاهي بنداز... بعد پست بزن.
در ضمن هرجاي mgs1 رو كه گير كردي مي توني بگي تا چش بسته راهنماييت كنم چون 28 بار تا آخرش رفتم ( ربطي نداشت.. اما حقيقت داشت )( تو امضات ديدم )
پس این دوستان AMD-ATI ای میگن چرا اکثر بازیهای روز سیستم مورد نیازشون NVidia Geforce رو پیشنهاد میکنن؟
بالاترین گرافیک یه بازی تا امروز مربوط به Crysis بوده که لوگوی انویدیا رو اول بازی میبینین و خیلی از بازیهای دیگه.من بغیر هاف لایف و بایوشاک بازیه با کیفیت دیگه ای یادم نمیاد که گرافیکش براساس گرافیک ATI باشه.
اینهمه وقت انویدیا بالاتر بوده از همه لحاظ حالا مثل اینکه یه سری کارت جدیدش از انویدیا بهتر عمل کردن دلیل نمیشه که انقدر بزنین تو سر انویدیا
هنوزم جیفورس انتخاب اول منه!
شما مي توني پولت رو بريزي تو جوب... كسي جلوتو نگرفته.. اما توي فرم پستي نزن كه ارزش محتواش زير 0 باشه.... شما كه اطلاعات نداري پست نزن... شايد يه بنده خدا كه پول رو با 1000 بدبختي جمع كرده بياد به اين فرم... و پست هاي شما رو ببينه... بعد بره 8800gtx يا 8800gts برداره... و رسما پولش رو بريزه دور.... خدا رو خوش نمياد ملت رو گم كنيد... اونم به اين دليل كه شما اطلاعاتت پايينه..
بالاترین گرافیک یه بازی تا امروز مربوط به Crysis بوده که لوگوی انویدیا رو اول بازی میبینین و خیلی از....
بردار عزيز... مرد مومن..... شما به زير ستون هاي بنچ هايي كه گذاشتم نگاه كردي اصلا ؟؟؟ يه نگاهي بنداز... بعد پست بزن.
در ضمن هرجاي mgs1 رو كه گير كردي مي توني بگي تا چش بسته راهنماييت كنم چون 28 بار تا آخرش رفتم ( ربطي نداشت.. اما حقيقت داشت )( تو امضات ديدم )
آخرین ویرایش: