Asura's Wrath | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها.
من دیشب این بازی رو خریدم تازه. به ذره نشستم پای بازی تا Chapter3 رفتم... بازیش فکر کنم کوتاه باشه نه؟
ولی معرکه بود... داستانش که کولاک بود...

بله عزیز بازی کوتاهه...
19 چپتر سرجمع اگه نرمال بری 4-5 ساعت بیشتر طول نمی کشه.
19 Chapter...؟
بعدش 4 - 5 ساعته تموم میشه...؟ OMG
به هر حال، به نظر بازیش معرکه میاد... ولی متاسفانه دیر خریدمش و مصادف شده با SH:DP و مطمئناً RE:ORC...

19 Chapter...؟
بعدش 4 - 5 ساعته تموم میشه...؟ OMG
به هر حال، به نظر بازیش معرکه میاد... ولی متاسفانه دیر خریدمش و مصادف شده با SH:DP و مطمئناً RE:ORC...
بعضی چپتر ها فقط یه QTE و یه باش فایت هستن... رو هم 10 دقیقه میشه اون چپتر!
ولی جدا بازی خوفی بود. الان در به در دنبال OST های بازی هستم....

به قول کیوان مادر بگرید این یارو شمشیرش چقدر دراز بود :d
من امتیازات دیگران رو نمیدونم ولی از نظر من امتیاز این بازی 9.5 هست.
اوون 0.5 نمره هم واسه افت فریم در چند جا که یه نمه اذیت کرد.
واقعا لذت بردم ازش !

من بازی رو گرفتم . نیم ساعت بازی کردم هنوز چپتر اولم ، واقعا بازی چهار پنج ساعته ؟
یه چیزه دیگه اینکه به نظر من بازی خیلی شلوغ پلوغه . اصلا بعضی جاها معلوم نیست چه خبره همه تو همدیگه هستند .

من که تا چپتر ۳ رفتم فقط فیلم سینمائی بابا...ولی‌ خوب داستانش قشنگ...ولی‌ از اونجایی‌ که همش باید فیلم ببینی‌ من حال نکردم...باقی‌ بازی‌ هم همینجوری یا جالب تره؟

من که تا چپتر ۳ رفتم فقط فیلم سینمائی بابا...ولی‌ خوب داستانش قشنگ...ولی‌ از اونجایی‌ که همش باید فیلم ببینی‌ من حال نکردم...باقی‌ بازی‌ هم همینجوری یا جالب تره؟

روند بازی کلا به همین شکل سریالی اپیزودیک هست

من بازی رو گرفتم . نیم ساعت بازی کردم هنوز چپتر اولم ، واقعا بازی چهار پنج ساعته ؟
یه چیزه دیگه اینکه به نظر من بازی خیلی شلوغ پلوغه . اصلا بعضی جاها معلوم نیست چه خبره همه تو همدیگه هستند .

خب اگر کات سین ها و قسمتهای نمایشی رو ردش کنی روی درجه سختی پایین زود تموم میشه! البته بازی طوری طراحی شده انگار داری یه انیمه میبینی و بازی میکنیش!

بازیش خارق العادس از دیشب تا حالا که بازیو گرفتم خیلی باهاش حال کردم یه جورایی اعتیاد آوره خیلیم حماسیه دم capcom گرم خیلی وقت بود دنبال یه بازی هنری میگشتم.

آخرین ویرایش:
از نظر من این بازی برای کسانی که علاقه مند به انیمه های ژاپنی هستند خیلی مناسبه ولی در کل صحنه های خیلی جالبی داره که تو هیچ بازی دیگه ای ندیده بودم.البته یکمی هم منو یاد بایوننتا انداخت!!!

دوستان واسه باز کردن مراحل مخفی باید 5 تا از مراحل رو با درجه S تموم کنیم، درسته؟ و باید از همون اول درجه S رو بگیریم یا نه میشه یه مرحله رو تکرار کرد و درجش رو S کنیم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or