@Mahdi444
دون دونه جواب میدم:
اول اینکه تفاوتش با پراجکت کارز چقدره از نظر فیزیک؟
زمین تا آسمون، اگه یتونی فیزیک رو درک کنی، با گیم پد نهایت درک فیزیک تو هر بازی سخته، اما مطمئن باش بهترین فیزیکی که در یک بازی ریسینگ میشه تجربش کرد با اختلاف AC هست.
مشکلم با بازی تنوع ماشین ها بود یکمی...
خیالت راحت تنوع ماشین تو AC خیلی عالیه، از ماشینهای جاده ای (که P.Cars زیاد داشت) بگیر تا رالی، فرمول، سوپر کار، هایپر کار،
پورشه، فقط 20 تا پورشه داره.از این نظر میشه بهش لقب Need For Speed Porsche Unleashed 2 داد
دوم اینکه من یجا خوندم با کنترلر نمیشه زیاد بازی کرد درسته؟ حتما فرمون میخاد؟ با سنسور دسته چی نمیشه سر کرد؟
بمراتب با گبم پد از P.Cars بهتر هست.
و نه نمیتونی از موشن سنسور دسته استفاده کنی. امیدوارم این جزو آپشن هائی که اضافه میکنن در آینده باشه، چون خیلی حرکت خوبی هست.
نه حتما فرمان نمیخواد، بازی برای کنسول هم ریلیز شده، گیم پد هم براش خوب اپتیمایز شده، خیالت راحت.
و سوم هم اینکه چند تا ماشین داره بازی؟ بجز دی ال سی های پولی ماشین هایی که رایگان اضافه شدن چند تا هستن و آیا با آپدیت اضافه میشن یا اینکه به شکل دی ال سی باید دانلود کنیم؟
من اینقدر رو پی سی مد نصب کردم، نمیدونم که واقعا چندتا ماشین داره، اما الان به پوشه بازیم نگاه کردم باید بین 150 تا 170 تا داشته باشه، با احتساب دی ال سی ها.
یک فرقی که این بازی با باقی بازیها داره اینه که، تمام ماشینهائی که تو بازی میبینی توسط اعضای استودیو تست شدن و میشن، این استودیو توی پیست Vallelunga ساخته شده و کار اصلی استودیو تست هرروزه اوناع ماشینها هست.
چرا که فقط ماشینها رو از روی اطلاعات فنی کارخونه ها نمیسازن، خودشون تست میکنن تا بهتر و بیشتر بتونن رفتار ماشینها رو شبیه سازی کنن.
همینطوری بود که تونستن برای مثال دقیق ترین رفتار باله های عقب پاگانی رو بین تمام بازیها شبیه سازی کنن (
پست #63)، چون تو عمل دیده بودن که فرق داره.
یا اینکه برای شرکت فراری و پورشه نسخه Assetto Corsa Pro رو ساختن که اونها بتونن تو تستهای شبیه سازی شده استفاده کنن.(
پست 79#)
تو پستهای قبلی هم گقتم ، اینکه اصلا تعداد ماشین مهم نیست، ماشینها فیزیک و هندلینگ و رفتار روی پیست مختص به خودشون رو دارن، تو عاشق تک تک ماشینها میشی. بازیو که گرفتیMazda MX5 تست کن،یک ماشین معمولی اسپرت جاده ای سرعت پائین هست. چند دور باهاش بزن به حرف من میرسی.
الان روی PS4-X1 اگه اشتباه نکنم 7 تا دی ال سی هست
Japanese Car Pack
Red Pack
Porsche pack که 3 ورژن هست
Prestige Pack
Performance Pack
که تو با خرید Season pass که خیلی هم به صرفه تر هست همه رو میگیری غیر 2 تای آخری،که اون 2تا یعنی پرستیژ و پرفورمنس همپوشانی دارن، یعنی اگه پرستیژ رو بگیری محتویات پرفورمنس رو هم گرفتی.
بجز دی ال سی های پولی ماشین هایی که رایگان اضافه شدن چند تا هست و آیا با آپدیت اضافه میشن یا اینکه به شکل دی ال سی باید دانلود کنیم؟
محتویات رایگان شامل پیست و ماشین میشه، یادم نیست چندتا اما خیلی محتوای رایگان داشتیم، تقریبا با هر آپدیت بزرگ چندتا ماشین و پیست جدید اضافه میشه. همین آپدیت بعدی هم 2تا مزدا رایگان هست، اگه دی ال سی پورشه هم داشته باشی، RSR هم رایگانه.
دی ال سی ها هم باید دانلود بشه، P.CARS اینطوری بود که تمام ماشینها تو خود دیسک بودن و فقط استودیو هروقت دلش میخواست اونها رو آنلاک میکرد.
اما AC هنوز داره روش کار میشه، همین الان دارن رو پکهائی که امسال قرار هست بیاد کار میکنن.
خسته شدم برو بازیو بخر دیگه