Multi Platform Assetto Corsa Competizione

• Thread starter Thread starter Eazy-E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
KUNOS-Simulazioni Srl
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
505Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سرانجام بازی خوش ساخت Assetto Corsa Competizione به کنسول‌ها می‌آید

132049
برای کسانی که با AAC آشنايى ندارند، این بازی یک شبیه ساز از مسابقات Blancpain GT Series هستش که توسط کمپانی SRO اداره میشه. استودیوی kunos simulazioni که سال 2016 نسخه اول این سری رو برای کنسول ریلیز کرد موفق شد که 1.4میلیون نسخه کپی بفروشه که برای این استودیو یک موفقیت حساب میشه! حالا این استودیو با مذاکراتی که با SRO داشته تونسته لایسنس‌های زیادی رو از اون‌ها بگیره.
در نسخه اول AC بازی فاقد چرخه شب و روز، آب و هوای پویا یا حتی بعضی مواقع وجود افت فریم و لگ روی کنسول‌ها بود، وقتی که ماشین‌های زیاد در پیست‌هایی در امثال پیست‌هایی مثل brands hatch قرار می‌گرفتند افت فریم و لگ کاملا احساس میشد. حالا اینبار کنوس میخواد که با انجین قدرتمند و بهینه Unreal Engine 4 نه تنها آب و هوای داینامیک، چرخه شب و روز، اندورانس‌های سه،چهار،شش،دوازده،بیست‌وچهار ساعته رو به کنسول‌ها بیاره بلکه قراره قوی‌ترین گرافیک ممکن هم توی بازی‌های شبیه ساز هم واسه کنسول‌های همین نسل ریلیز بشه. نورپردازی، ریفلکشن بسیار قوی، مدلینگ‌های فوق العاده ماشین‌ها و پیست‌ها تو این بازی چیزی نیست که بشه نمونش روی بقیه بازی‌ها پیدا کرد!
توی این بازی تمامی پیست‌ها لیزراسکن شده هستند. با این تکونلوژی تمامی بخش‌های پیست از جمله کرب‌ها با نهایت دقت مدل‌سازی شدند

ترک لیست بازی هم به این صورته:
برای فیزیک بازی، فیزیک انجین استودیو از اول بازنویسی که خود اون در آنریل اجدا شده، تو دوره‌ای هم که بازی توی EA بود (یا حتی بعدش که کامل ریلیز شد) استودیو مداوم با آپدیت داشت تایرمدل، فیزیک بازی، FFB رو دستخوش تغییر میداد که تا الان هرکدومشون تو بالاترین سطح قرار دارن.
سیستم آنلاین هم از safety rating و driver rating ساپورت میکنه که مهم ترین چیز در سیستم آنلاین سیم‌ریسینگ همین دوتا مورده!
بخش سینگل پلیر بازی هم شامل کریری مشابه با سیستم کریر F1 و pcars میشه. در شروع کریر میرکو بورتولوتی راننده تیم GRT Grasser Racing بهتون آموزش بده بعدش هم با ماشین دلخواه تو یک تیم تخیلی میرین و ماسبقه میدین و امتیاز جمع میکنین تا فصل بعدی.
برای اولین بار تو تاریخِ سبک ریسینگ، راننده و pit crew از تکنولوژی موشن کپچر استفاده میکنن به همین خاطر راننده و حرکات دستش و pit crewها انیمیشن خیلی قوی‌ای دارند.

ماشین‌های بازی شامل تمامی ماشین‌های فصل 2018 و 2019 سری مسابقات Blancpain میشه.

car list:

از مزایای پیش خرید بازی بازی دسترسی به The Intercontinental GT Pack DLC هستش که شامل 4 پیست زیر میشه:
  • (Kyalami Grand Prix Circuit (South Africa
  • (Suzuka Circuit (Japan
  • (Weathertech ®️ Raceway Laguna Seca (USA
  • (Mount Panorama Circuit (Australia
قیمت بازی 40دلار هستش و در حال حاضر پیش خرید تنها برای نسخه فیزیکی در دسترسه و بازی روی استورهای PS و XB نیومده!

حالا میرسیم به برنامه DLCها!
کنوس همراه با معرفی نسخه کنسولی از دوتا DLC هم رونمایی کرد! یکی GT4 DLC PACK که شامل 10-12 ماشین GT4 میشه و British GT Pack که شامل سه تا پیسته!
حالا برنامه ریلیز این DLCها به چه صورته؟
اواخر تابستان The Intercontinental GT Pack DLC برای کنسول‌ها و همزمان با اون GT4 pack برای pc ریلیز میشه. توی پاییز 2020 هم GT4 Pack برای کنسول‌ها ریلیز میشه. و در نهایت هم بعد از اون استودیو بلاخره موفق میشه که DLCهارو همزمان رو سه تا پلتفرم ریلیز کنه و استارتش هم با British GT Pack توی زمستون 2021 میخوره!

آخرین ویرایش:
دیشب یه رقابت خیلی خوب توی مسابقات رسمی SOP داشتم، دلم نیومد شیر نکنم..
لینک ویدیو در توییج
برای این که اسپم هم حساب نشه بگم که آپدیت جدید کنسول کلی باگ و مشکل داشت تا این که دیشب برطرفش کردند و به نظر می‌رسه میشه توی پیست ایمولا هم مسابقه داد.
آقا دیر ریپلای میدم چون ریس تازه دیدم، خیلی خوب بود پسر.
چه جنتلمن و تروتمیز، چقدر حساب شده بود ریس.
چه پشت هم تایم های خوبی میزدی، خیلی حال کردم.

کلا میسانو باید شخمی کات کنی، هرچی شخم های بزرگتر، کاتهای بیشتر و تایم بهتر.

دقیقا خوبی لیگ به همینه ها، راننده ها از همدیگه به شناخت میرسن، ضعف و قوت همدیگرو در میارن.
کم کم باید بیام کلاس رفع اشکال برامون بزاری:D

دمت گرم مصطفی جان، دلم نیومد کامنت ندم \m/

آقا دیر ریپلای میدم چون ریس تازه دیدم، خیلی خوب بود پسر.
چه جنتلمن و تروتمیز، چقدر حساب شده بود ریس.
چه پشت هم تایم های خوبی میزدی، خیلی حال کردم.

کلا میسانو باید شخمی کات کنی، هرچی شخم های بزرگتر، کاتهای بیشتر و تایم بهتر.

دقیقا خوبی لیگ به همینه ها، راننده ها از همدیگه به شناخت میرسن، ضعف و قوت همدیگرو در میارن.
کم کم باید بیام کلاس رفع اشکال برامون بزاری:D

دمت گرم مصطفی جان، دلم نیومد کامنت ندم \m/
اختیار داری..دم شما گرم مسابقه رو دیدی..خودم خیلی ازش لذت بردم..ساعت دو شب حس و حال خاصی داشت..هنوز خیلی جا هست که بشه بهتر شد..تو زمینه‌ی درست کردن ستآپ خیلی خیلی ضعیفم و باید بهتر بشم.

• Like
Reactions: m.d.makan
من واقعا از دست اینترنت این ممکلت کلافه شدم! چندین و چندتا اپراتور عوض کردم اما مشکل قطع شدن بر روی سرورهای بازی وجود داره. یعنی سرورها فیلتر هستند یا پورت‌ها مشکل داره. به محض این که وارد سرور می‌شید، بازی شما را بیرون می‌کنه و بعدش امکان اتصال مجدد نیست. با وی پی ان این مشکل وجود نداره! نمی‌دونم چاره چیه واقعا. پورت فورواردینگم فکر نمی‌کنم جواب بده.

• Like
Reactions: m.d.makan
آخه این درسته تاپیک رو از اون تـــــــــــه باید دربیاریم ac-image-Rb157526887120.jpeg

تو کنسول های نسل جدید کسی تست کرده؟ بحث فریم تو کنسول های نسل جدید م هست یا خیر؟

کریرش چند ساعت طول میکشه؟ آنلاین ش هم همچنان فیلتره؟

• Wow
Reactions: ULTIMATE TEAM
سلام
این نسخه با Assetto Corsa که قبلا اومده فرق داره؟ من قبلی با آپدیت 1.20 دارم
اینم دانلود کردم
این 2 نسخه متفاوت هستن؟
سلام آره فرق داره.
این پارسال روی کنسولها منتشر شد.
===========
البته برای PS4 میخوای بگیری، حتما قبلش ویدئو ببین و نظر بخون.
از لحاظ پرفورمنس خروجی و فریم خوب در حد متوسط هست.
بهترین حالت خرید برای PS5/XSX.
امسال میخوان آپدیت نسل بعد هم براش بدن.

سلام آره فرق داره.
این پارسال روی کنسولها منتشر شد.
===========
البته برای PS4 میخوای بگیری، حتما قبلش ویدئو ببین و نظر بخون.
از لحاظ پرفورمنس خروجی و فریم خوب در حد متوسط هست.
بهترین حالت خرید برای PS5/XSX.
امسال میخوان آپدیت نسل بعد هم براش بدن.
استاد بزرگ @B-King می‌فرمایند بازی از ما سرورهاش خیلی دوره و پینگمون افتضاحه و تازگیا فیلتر شده برای ما درسته؟

سرور 16 اسلات هم بخری باز باید فیلطرشکن راه بندازی که باز امکان افتادن به بیرون داره . نزدیک ترین سرورها به ایران اروپای مرکزی هست

استاد بزرگ @B-King می‌فرمایند بازی از ما سرورهاش خیلی دوره و پینگمون افتضاحه و تازگیا فیلتر شده برای ما درسته؟
بحث پینگ تو ریسینگ زیاد مهم نیست اگه نت کد بازی خوب باشه.
خداروشکر ACC نت کد خوبی داره و با پینگ بالا هم میشه تو فاصله نزدیک از هم فایت کرد.
من خودم تا حالا نشده تو هیچ بازی ریسینگی بیرون بیفتم، جز اینکه نتم به فنا بره وسطش.
تو iRacing من به سرور آمریکا هم وصل میشم و با پینگ نزدیک به 300 ریس میدم.

از لحاظ فیلتر هم والا نمیدونم، من ندیدم تو PC سروری فیلتر باشه.
شده برم تو یک سرور کیک بشم حالا به هر دلیلی ، اما فیلتر نبوده برام.
چرا قبلا بخش سرورهای کامپِتیشن برام در دسترس نبود (نه که فیلتر باشه)، چون تو ریجن خاورمیانه سرور نداشت (هنوز هم نداره) میگفت تو ریجن شما سروری پیدا نکردم.
اونموقع برای دسترسی بهش مجبور بودم VPN بزنم، الان هم اومدم همینو بنویسم، گفتم برم تو بازی ببینم چه خبره که دیدم بدون VPN میتونم به ریجن اروپا وصل بشم :D

اما از بهترین کسی که میتونی بپرسی مصطفی @Red20Devils ، اون حتما بهتر میتونه راهنمایی کنه.
من ماههاست ACC بازی نکردم.

آخرین ویرایش:
آخه این درسته تاپیک رو از اون تـــــــــــه باید دربیاریم View attachment 201994

تو کنسول های نسل جدید کسی تست کرده؟ بحث فریم تو کنسول های نسل جدید م هست یا خیر؟

کریرش چند ساعت طول میکشه؟ آنلاین ش هم همچنان فیلتره؟

سلام..
من روی پلی استیشن 5 تست کردم... مشکل فریم حل شده و کاملا 60 فریم تحویل می‌ده..اما گرافیک همچنان در حد همون پی اس 4 هست..گویا نسخه‌ی مخصوص نسل جدید در حال توسعه هست هرچند اطلاعات جدیدی ازش به بیرون نیومده. دی ال سی جدید بازی هم هفت روز دیگه منتشر میشه که شامل 3 پیست British GT هست. کلا خرید سیزن پس خیلی به صرفه‌تره که من هم همین‌کار رو کردم.
من اصلا دست کریرش نزدم و راستیتش تا وقتی بخش آنلاین و مسابقات لیگ هست، دلیلی نمی‌بنیم که برم سراغ کریر. مسابقات لیگ توی سرور دیسکورد SOP برگزار میشه. بیش از 5 تا گروه مختلف 20 نفره هستیم اونجا که براساس لول‌های مختلف لیگ تشکیل میشه. خوشبختانه عضو تیمشون هم در اومدم :D

اما در مورد آنلاین و پینگ:

من اینترنت پارس آنلاین دارم پینگم داخل بازی در اکثر مواقع 130 هست اما بوده مواقعی که به 300 هم برسه و همچنان به سرورها وصل باشم. میزان Latency اهمیت بیشتری داره فکر کنم که در اکثر مواقع 50 هست.
در مورد فیلتر بودن سرورها، خودم به شخصه مشاهده کردم که مثلا مبین نت و بعضی‌وقت‌ها ایرانسل به محض ورود به سرورهای بازی، کیک میشید و این به فیلترینگ بر می‌گرده. می‌شناسم دوستانی که نت شاتل دارن و بعضی وقت‌ها این مشکل رو دارند اما در حال حاضر گویا این مشکل برطرف شده. باز هم بهتره تست کنید.
به عنوان مثال، با تماس با مبین نت و شکایت از 195 و هزارتا بدبختی دیگه مشکل فیلترینگ بازی رو روی این اپراتور برطرف کردم اما در عوض مبین نت بهم پینگ 200 می‌داد! در حالی که وقتی فیلتر بود، پینگش 90 بود! نمی‌دونم چه غلطی می‌کنن دقیقا :دی

ac2-digitalbros-pdf-20210530-1200x846.jpg

خب یکی دو روزی هست که گزارش فعالیتهای آینده Digital Bros کمپانی مادر 505گیمز و استودیوی Kunos منتشر شده که درش در مورد آینده سری اطلاعاتی داده شده، از اینکه فروش این فرانشایز بصورت کلی (نسخه اول و ACC) از مرز 100 میلیون یورو گذشته که از این مقدار 66 درصد سهم AC 1 هست.
بطور دقیق تر از این مبلغ حدود 55 میلیون متعلق به استیم/PC هست.
نسخه اول ( AC1) تا بحال 12 میلیون نسخه فروش داشته که این رقم این بازی در مقام دوم بعد از gran turismo 3 با 14.8 میلیون قرار میده. ( این رده بندی در مورد سبک ریسینگ شبیه ساز هست.)

در این گزارش از ساخت و انتشار نسخه موبایل Assetto Corsa برای همین تابستون پیش رو گفته شده.

اما مهمترین بخش خبر ساخت وانتشار Assetto Corsa 2 هست که برای 2024 برنامه ریزی شده.
پس اگه دوست دارین پیستهایی مثل Nordschleife و ماشین های جاده ای فوق العاده نسخه اول برگردن باید تا 2024 صبر کنید.

از اونطرف این خبر خوبیه که AC2 میره برای 2024 (نسخه استیم) یا حتی 2025 ، پس مشخص میکنه Kunos کمِ کم 2 سال دیگه با ACC کار داره و انتظار DLCهای متفاوتی باید در آینده داشت.
ACC سال 2018 بصورت ارلی اکسس روی استیم اومد و 2019 انتشار کاملش بود، 2020 هم که برای کنسول ها منتشر شد.
با این شرایط اگه تا 2023 هم ساپورت بشه وآپدیت و محتوا براش بیاد میشه 5-4 سال پشتیبانی از بازی، حتی بیشتر از نسخه اول که تا روز آخر براش DLC دادن.

=====================
من فقط دوست دارم ببینم که دوباره از آنریل انجین استفاده میکنن یا بر میگردن و انجین داخلی خودشون تا خرخره آپدیت میکنن.
هرکدوم ضعف و قدرت خودشون دارن، البته هنوز فیدبکی از UE5 برای استفاده در سبک ریسینگ نداشتیم، حتما تیم تحقیق و بررسی استودیو در حال سبک و سنگین کردن موارد هست، نتیجه هرچی که باشه میتونه جالب باشه.

استفاده از انجین آماده که تو این مورد (ACC) UE4 بود، با اینکه سرعت توسعه بازی به نسبت انجین داخلی که برای AC1 استفاده کردن خیلی بالا برد ولی واقعا انجین آماده ای برای این سبک نبود و خیلی استودیو رو آزار داد تا بازی بهینه ای تحویل بدن، حتی ویژگیهایی ساده ای مثل ساپورت 3مانیتور هم نداشت، ساپورت VR خیلی سنگین، مشکلات آلیازینگ، گوستینگ و...

اینها همه در مراحل بعد انتشار بازی ، گاها ماه ها بعد یکی یکی به آنریل انجین 4 اضافه شد و دست استودیو واقعا بسته بود، چون نمیتونستن این موارد خودشون در انجین تعبیه کنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Eazy-E

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or