Multi Platform Assetto Corsa Competizione

• Thread starter Thread starter Eazy-E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
KUNOS-Simulazioni Srl
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
505Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سرانجام بازی خوش ساخت Assetto Corsa Competizione به کنسول‌ها می‌آید

132049
برای کسانی که با AAC آشنايى ندارند، این بازی یک شبیه ساز از مسابقات Blancpain GT Series هستش که توسط کمپانی SRO اداره میشه. استودیوی kunos simulazioni که سال 2016 نسخه اول این سری رو برای کنسول ریلیز کرد موفق شد که 1.4میلیون نسخه کپی بفروشه که برای این استودیو یک موفقیت حساب میشه! حالا این استودیو با مذاکراتی که با SRO داشته تونسته لایسنس‌های زیادی رو از اون‌ها بگیره.
در نسخه اول AC بازی فاقد چرخه شب و روز، آب و هوای پویا یا حتی بعضی مواقع وجود افت فریم و لگ روی کنسول‌ها بود، وقتی که ماشین‌های زیاد در پیست‌هایی در امثال پیست‌هایی مثل brands hatch قرار می‌گرفتند افت فریم و لگ کاملا احساس میشد. حالا اینبار کنوس میخواد که با انجین قدرتمند و بهینه Unreal Engine 4 نه تنها آب و هوای داینامیک، چرخه شب و روز، اندورانس‌های سه،چهار،شش،دوازده،بیست‌وچهار ساعته رو به کنسول‌ها بیاره بلکه قراره قوی‌ترین گرافیک ممکن هم توی بازی‌های شبیه ساز هم واسه کنسول‌های همین نسل ریلیز بشه. نورپردازی، ریفلکشن بسیار قوی، مدلینگ‌های فوق العاده ماشین‌ها و پیست‌ها تو این بازی چیزی نیست که بشه نمونش روی بقیه بازی‌ها پیدا کرد!
توی این بازی تمامی پیست‌ها لیزراسکن شده هستند. با این تکونلوژی تمامی بخش‌های پیست از جمله کرب‌ها با نهایت دقت مدل‌سازی شدند

ترک لیست بازی هم به این صورته:
برای فیزیک بازی، فیزیک انجین استودیو از اول بازنویسی که خود اون در آنریل اجدا شده، تو دوره‌ای هم که بازی توی EA بود (یا حتی بعدش که کامل ریلیز شد) استودیو مداوم با آپدیت داشت تایرمدل، فیزیک بازی، FFB رو دستخوش تغییر میداد که تا الان هرکدومشون تو بالاترین سطح قرار دارن.
سیستم آنلاین هم از safety rating و driver rating ساپورت میکنه که مهم ترین چیز در سیستم آنلاین سیم‌ریسینگ همین دوتا مورده!
بخش سینگل پلیر بازی هم شامل کریری مشابه با سیستم کریر F1 و pcars میشه. در شروع کریر میرکو بورتولوتی راننده تیم GRT Grasser Racing بهتون آموزش بده بعدش هم با ماشین دلخواه تو یک تیم تخیلی میرین و ماسبقه میدین و امتیاز جمع میکنین تا فصل بعدی.
برای اولین بار تو تاریخِ سبک ریسینگ، راننده و pit crew از تکنولوژی موشن کپچر استفاده میکنن به همین خاطر راننده و حرکات دستش و pit crewها انیمیشن خیلی قوی‌ای دارند.

ماشین‌های بازی شامل تمامی ماشین‌های فصل 2018 و 2019 سری مسابقات Blancpain میشه.

car list:

از مزایای پیش خرید بازی بازی دسترسی به The Intercontinental GT Pack DLC هستش که شامل 4 پیست زیر میشه:
  • (Kyalami Grand Prix Circuit (South Africa
  • (Suzuka Circuit (Japan
  • (Weathertech ®️ Raceway Laguna Seca (USA
  • (Mount Panorama Circuit (Australia
قیمت بازی 40دلار هستش و در حال حاضر پیش خرید تنها برای نسخه فیزیکی در دسترسه و بازی روی استورهای PS و XB نیومده!

حالا میرسیم به برنامه DLCها!
کنوس همراه با معرفی نسخه کنسولی از دوتا DLC هم رونمایی کرد! یکی GT4 DLC PACK که شامل 10-12 ماشین GT4 میشه و British GT Pack که شامل سه تا پیسته!
حالا برنامه ریلیز این DLCها به چه صورته؟
اواخر تابستان The Intercontinental GT Pack DLC برای کنسول‌ها و همزمان با اون GT4 pack برای pc ریلیز میشه. توی پاییز 2020 هم GT4 Pack برای کنسول‌ها ریلیز میشه. و در نهایت هم بعد از اون استودیو بلاخره موفق میشه که DLCهارو همزمان رو سه تا پلتفرم ریلیز کنه و استارتش هم با British GT Pack توی زمستون 2021 میخوره!

آخرین ویرایش:
ریس پریشب کلا به خاطر مشکل توی سرورها کنسل شد :(‌ اما دیشب بعد از مدت‌ها چندتا مسابقه آنلاین دادم و علاوه بر لذتی که بردم چندتا سوال برام پیش اومد و تجربه‌ی فوق العاده‌ای بود:
مسابقه‌ی اول نیم ساعته توی هوای بارونی و طوفانی نوربرینگ بود. اوایل مسابقه زمین خیس بود اما بارون نمیومد. لاستیک‌های وت داشتم و تقریبا فشارشون رو 30 بود. اما از وسط به بعد هوا حسابی طوفانی شد و فشار لاستیک‌ها اومد بالاتر. اما دور یکی مونده به آخر یه ترمز خیلی سنگین گرفتم و کمی هم خارج از پیست شدم. در کمال ناباوری فرمون وحشتناک می‌لرزید و حدس زدم دارم پنچر میشم ( تازه فهمیدم بازی فیزیک پنچر شدن هم داره!! WOW! )ریسکش رو نکردم و به خودم گفتم میرم پیت استاپ. رتبه‌ی پنجم بوده از 15 نفر. رفتم پیت استاپ و دقیقا همون ورودی پیت پنچر شدم =)))) ریسکم جواب داد لاستیک عوض کردم و با رتبه‌ی 7 تموم کردم مسابقه رو.. همیلتون نیستم که بتونم با پنچری تموم کنم که :D

سوال اولم اینه که چرا پنچر شدم واقعا؟؟؟؟؟؟؟

ــــــــــــــــــــــ

یه مسابقه‌ی دیگه دادم توی پیست لاگونا سکا آمریکا؛ توی این پیست تو دور آخر تعیین خط تونستم بین 15 نفر با تایم خیلی خوبی پول پوزیشن بگیرم. وقتی مسابقه خواست شروع بشه دیدم هوا رو زده بارون خفیف یا همون Light اما جاده کاملا خشک بود. از سر بی تجربگی لاستیک وت انداختم و خدا این روز رو براتون نیاره. فشار لاستیک رفت روی 35 =)))))) باز هم از ترس پنچر شدن رفتم پیست و لاستیک خشک انداختم اما اینترنتم قطع شد و کلا دیسکانکت شدم.

سوال دوم اینه که توی این جور شرایطی باید لاستیک خشک انداخت درسته؟ جاده خشک بود و پیش بینی هوا تا ده دقیقه آینده هم بارون خفیف رو نشون می‌داد.

ــــــــــــــــــــ

و سوال سوم اینه که اون عدد کنار‌آی دی بقیه بالای ماشین چی هست؟ پینگ ؟؟ اگر پینگ باشه واقعا راضیم! عددهایی مثل 30، 50، 70 رو دیدم و بالاتر از این کم پیش اومده. خیلی عجیبه همچین پینگی. اینترنت پارس آنلاین دارم. کلا سرورهای یورو وقتی می‌خوام جوین بشم پینگ رو 120 130 میزنه اما داخل بازی کنار آی دی هر نفر بالای ماشین‌شون این عددها هستند.

کلا باید تجربه‌ام برای فشار لاستیک‌ها بیشتر بشه..

ـــــــــــــــــــــــــ
بازی توی یه اقدام عجیب غریب هزینه‌ی داشتن سرور پرایوت G portal رو سه برابر کرده! یعنی کسی که بخواد سرور داشته باشد باید 20 دلار بده! تا پریروز 7 دلار بود. صدای همه توی دیسکورد در اومده و واقعا به نظرم کارشون درست نیست. تیم مارکتینگ خیلی بدی دارند.

• Like
Reactions: m.d.makan
ریس پریشب کلا به خاطر مشکل توی سرورها کنسل شد :(‌ اما دیشب بعد از مدت‌ها چندتا مسابقه آنلاین دادم و علاوه بر لذتی که بردم چندتا سوال برام پیش اومد و تجربه‌ی فوق العاده‌ای بود:
مسابقه‌ی اول نیم ساعته توی هوای بارونی و طوفانی نوربرینگ بود. اوایل مسابقه زمین خیس بود اما بارون نمیومد. لاستیک‌های وت داشتم و تقریبا فشارشون رو 30 بود. اما از وسط به بعد هوا حسابی طوفانی شد و فشار لاستیک‌ها اومد بالاتر. اما دور یکی مونده به آخر یه ترمز خیلی سنگین گرفتم و کمی هم خارج از پیست شدم. در کمال ناباوری فرمون وحشتناک می‌لرزید و حدس زدم دارم پنچر میشم ( تازه فهمیدم بازی فیزیک پنچر شدن هم داره!! WOW! )ریسکش رو نکردم و به خودم گفتم میرم پیت استاپ. رتبه‌ی پنجم بوده از 15 نفر. رفتم پیت استاپ و دقیقا همون ورودی پیت پنچر شدم =)))) ریسکم جواب داد لاستیک عوض کردم و با رتبه‌ی 7 تموم کردم مسابقه رو.. همیلتون نیستم که بتونم با پنچری تموم کنم که :D
سوال اولم اینه که چرا پنچر شدم واقعا؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا خوب شد تمرین نکردی برای مسابقه، خیلی زد حال میشد.
اگه یادت باشه چند پست بالاتر در مورد پنچری توضیح دادم.
فشار باد لاستیک وقتی زیاد از کرب استفاده میکنی ممکنه یکدفعه خیلی افت کنه، مهندست تو گوشی بهت میگه مثلا Right Rear فشارش کم شده و مواظب باش.
این اگه تکرار بشه، تو این فشار کم لاستیک کاملا آمادگی داره که اگه روی یک کرب سوسیسی بری یا خارج از پیست، پنچر بشه.
خیلی خوب پیش بینی کردی که رفتی پیت ، دمیج کنترل در حد Next level بود :))
سوال دوم اینه که توی این جور شرایطی باید لاستیک خشک انداخت درسته؟ جاده خشک بود و پیش بینی هوا تا ده دقیقه آینده هم بارون خفیف رو نشون می‌داد.
دقیقا منم همین اشتباه چندباری کردم، اگه پیست خشکه باید خشک (Slick) بندازی، حتی با بارون خیلی کم هم میشه روی لاستیک خشک موند.

در مورد اون عدد پینگ نیست، پینگ بقیه رو تو مسابقه بالای سر ماشین های جلویی میزنه، میتونی خاموش یا روشن کنی.
پینگ خودت هم وقتی وارد سرور میشی اون پایین سمت چپ تو Server Statics میزنه، اگه نداری از تنطیمات HUD فعال کن.
اون عدد کنار اسمت شماره مسابقه ای ماشینی که انتخاب کردیه، چون ماشین ها کلا بر اساس واقعیته، اینها شماره های ماشین های اون فصل (2018 یا 2019) هست که به فلان ماشین از فلان تیم و راننده دادن.

20 دلار؟؟؟؟؟
برای چندوقت؟
تو iRacing برای ماه اول 10 دلار و بقیه ماه ها13 دلار هست.
اگه بخوای فقط یک مسابقه بدی 2دلار میخواد.

اما اینجا مثل اینکه قیمتها دست استودیو نیست، کمپانیهای دیگه که باهاشون قرارداد دارن قیمت تعیین میکنن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Red20Devils
در مورد اون عدد پینگ نیست، پینگ بقیه رو تو مسابقه بالای سر ماشین های جلویی میزنه، میتونی خاموش یا روشن کنی.
خب منظورم همینه. بالای سر هر ماشین یه عدد هست کنار آی‌دی‌شون. این پینگ بقیه هست درسته؟ پس پینگ من همونی هست که قبل از ورود سرور میزنه. معمولا 120 130 هست.
20 دلار؟؟؟؟؟
برای چندوقت؟
تو iRacing برای ماه اول 10 دلار و بقیه ماه ها13 دلار هست.
اگه بخوای فقط یک مسابقه بدی 2دلار میخواد.

اما اینجا مثل اینکه قیمتها دست استودیو نیست، کمپانیهای دیگه که باهاشون قرارداد دارن قیمت تعیین میکنن.
برای یک ماه بخوای سرور اجاره کنی باید 20 دلار بدی :D البته بقیه دوستان زحمتشو کشیدن و من راحت می‌رم جوین سرورشون میشم. سرورها زیاده و لابی‌ها هم معمولا شلوغه. از این بابت مشکلی نیست.

در رابطه با پنچری هم فشارم کاملا اوکی بود. فکر کنم به خاطر خارج شدن از پیستم بود که اینطوری شد. سر پیچ اول دیر ترمز گرفتم و خارج از پیست شدم .

خب منظورم همینه. بالای سر هر ماشین یه عدد هست کنار آی‌دی‌شون. این پینگ بقیه هست درسته؟ پس پینگ من همونی هست که قبل از ورود سرور میزنه. معمولا 120 130 هست.

برای یک ماه بخوای سرور اجاره کنی باید 20 دلار بدی :D البته بقیه دوستان زحمتشو کشیدن و من راحت می‌رم جوین سرورشون میشم. سرورها زیاده و لابی‌ها هم معمولا شلوغه. از این بابت مشکلی نیست.

در رابطه با پنچری هم فشارم کاملا اوکی بود. فکر کنم به خاطر خارج شدن از پیستم بود که اینطوری شد. سر پیچ اول دیر ترمز گرفتم و خارج از پیست شدم .
درست میباشد، امان از پینگهای بالا، نزدیکشون که میشم حس میکنم دارم به یه داعشی انتحاری نزدیک میشم :))
خدا میدونه یکی دیگه که پینگش 30 هست هم آیا در مورد من با پینگ 50-140 همینطور فکر میکنه یا نه؟ :D
آره اینطوری هم امکانش هست پنچر بشیم.

مثل خودمی دیگه، چکاریه؟
ملت پول میدن ما هم استفاده میکنیم،ثوابش بیشتره اونهم با این قیمت دلار :))

آخرین ویرایش:
  • Like
خدا میدونه یکی دیگه که پینگش 30 هست هم آیا در مورد من با پینگ 50-140 همینطور فکر میکنه یا نه؟ :D
من دیشب تصادفی با یه نفر توی دیسکورد آشنا شدم و همون یه نفر هم توی سرور جوین شد و با هم مسابقه دادیم. ازش پرسیدم من لگ داشتم؟ گفت نه خیلی خیلی کم ...و امیدوارم همینطوری باقی بمونه. در واقع، ترس اصلی من از اینترنت بود که فعلا ریخته شده.
@m.d.makan
من وقتی بازی می‌کنم مچ دست راستم کاملا بعد از یک ساعت درد می‌گیره. فورس فیدبک رو قسمت Gain حتی روی 25 درصد آوردم! فورس فیدبک خوبه همه چیز رو راحت حس می‌کنم و زیادم سنگین نیست اما باز هم دستم درد می‌گیره :دی
قکر کنم به خاطر همین موضوع باید برم دکتر بگم آقای دکتر من وقتی بازی می‌کنم دستم درد می‌گیره =))))))

آخرین ویرایش:
  • Like
دیشب اولین مسابقه رنک خودم رو انجام دادم.. توی پیست برندز هچ بود و مکلارن رو انتخاب کرده بودم هر چند فکر کنم انتخاب خوبی نبوده. به هر حال، تونستم استارت خیلی خوبی داشته باشم و فکر کنم به رتبه‌های 6 7 رسیدم..اما اواسط مسابقه فشار لاستیک‌هام زیر 27 رسید و خیلی اذیت شدم..علتش چی میتونه باشه؟ برای مسابقات طولانی 1 ساعته باید ستآپ Aggresive رو انتخاب کرد یا Basic؟ من اکثرا با Aggresive میرم. کلا توی ستاپ خیلی مشکل دارم و بدجوری داره فشار لاستیک‌ها اذیتم میکنه.

• Like
علتش چی میتونه باشه؟ برای مسابقات طولانی 1 ساعته باید ستآپ Aggresive رو انتخاب کرد یا Basic؟ من اکثرا با Aggresive میرم. کلا توی ستاپ خیلی مشکل دارم و بدجوری داره فشار لاستیک‌ها اذیتم میکنه.
سام علیک
خب همونطور که خودت گفتی ستاپ Aggresive بهتر که به عنوان پایه استفاده کنی، ولی همونو باید کمی دست کاری کنی، مخصوصا برای فشار لاستیکها.
اینکارو میکنی؟
یعنی چندلپ با همین ستاپ بزنی، بپری تو پیت و عددهای فشار کم و زیاد کنی جوری که توی مسابقه همه لاستیکها نزدیک به 27.5 باشن؟
باید موردی نگاه کنی ببینی مشکل چیه، فکر نکنم همه لاستیکهات فشارش اومده باشه زیر 27!
طبیعی اینه که چون برندزهچ بیشتر پیچهای راست گرد داره، لاستیکهای سمت راست جلو میتونه سرد بشه، تو مونزا هم پیش میاد.
اما با همونکاری که گفتم باید اکی بشه.

مورد دیگه که خودت هم میدونی که استفاده بیش از حد از کرب فشار اون لاستیک کلی میاره پایین.

اما اگه همه اینکارارو لحاظ میکنی و حواست به این مسایل هست، یه مشکل دیگه هم میتونه باشه.
اونم اینه که مرحله بدست آوردن و تنظیم فشار لاستیک با باک پر از بنزین انجام میدی، که این برای یک مسابقه طولانی اشتباست.
بنابراین وسط مسابقه که وزن ماشین کم میشه، فشار لاستیکها هم خود بخود کمتر میشه.

Competitive که وقت نداری تمرین کنی و فشار باد درست پیدا کنی، قبلا باید اینکارو انجام داده باشی.
باک بنزین باید بزاری روی نصف که شرایط شبیه اواسط مسابقه بشه، Grip Level بزار روی Optimum و بعد شروع کن به لپ زدن و در ادامه برگشت به پیت و تنظیم فشار.
من بعد اینکه فشار درست پیدا کردم، برای مثال اینطوری سیو میکنم :
23c که خب دمای هوای پیست هست.
وقتی میرم توی ریس اگه پابلیک باشه که کلی تایم تمرین دارم و خب براساس ستاپ به راحتی پیدا میشه.
ولی توی Comp اگه دمای هوا بیشتر بود مثلا 28، بعد اینکه ستاپ لود کردم همین فشارهارو چندکلیک کم میکنم یا بالعکس و میرم برای Qualy.
اگه ستاپ جدید جواب داد، همینو سیو میکنم 28C.
بعد چند وقت ستاپ لازم برای همه دماها رو داری، دیگه نیاز به دستکاری نیست.

مرسی بابت توضیحاتت..
آره من سعی می‌کنم توی همون Practice پنج دقیقه‌ای اول این کارها رو انجام بدم اما مقدار بنزین رو کلا برای دو سه دور در نظر می‌گرفتم.. شاید باید باک بیشتری پر کنم برای تمرین.. اما پنج دقیقه واقعا کمه و به زمان بیشتری برای تمرین نیاز هست. یه مشکلی که دارم اینه که کلا سیو نمی‌کنم تنظیمات رو :دی باید از این به بعد حتما سیو کنم و به قول خودت برای شرایط مختلف آب و هوایی آماده باشم.

کلا این بازی فوق العادست.. هر چه قدر از خوب بودنش بگم کم گفتم.. حیف که کنسول‌های عادی نتونستند روی 60 فریم اجرا کنند. بدون شک اولین دلیلی که بخوام یا پی‌سی گیمینگ بگیرم یا پی‌اس 5 (فعلا نمی‌دونم کدومش :دی) همین بازی می‌تونه باشه.

چهارشنبه‌ هم اولین مسابقه لیگ دیسکورد رو دارم :دی باید بشینم حسابی تمرین کنم. ماشین مورد علاقه‌ام تا به امروز بنتلی و فراری بودن.. لکسوس هم خوب بوده..اما برای برندز هچ باید تنظیماتی رو پیدا کنم که بیشترین Downforce رو بهم بده :D
یک سوال دیگه... آیا روشن و خاموش کردن موتور زمان پیت استاپ برای پیت استاپ بهتر باید به صورت دستی باشه یا اتوماتیک؟‌ احساس می‌کنم توی حالت اتوماتیک دیرتر موتور خاموش و روشن میشه.

بنتلی عشق واقعا، همیشه جواب میده.
ایشالله ریس خوبی داشته باشی.
یک سوال دیگه... آیا روشن و خاموش کردن موتور زمان پیت استاپ برای پیت استاپ بهتر باید به صورت دستی باشه یا اتوماتیک؟‌ احساس می‌کنم توی حالت اتوماتیک دیرتر موتور خاموش و روشن میشه.
دقیقا درسته، اتومات تایم از دست میدی، حتی جای پارک کمی جلو و عقب باشه تایم از دست میدی.
استارت و ایگنیشن بزار روی دستی، پیت لیمیتر مهم نیست بزار اتومات باشه بهتره.
یک ویدئو قبلا دیده بودم پیدا کردم حتما میزارم، خیلی خوب توضیح میده، پیدا کردم میزارم تا شب.

در مورد خرید PC که 100 درصد گزینه خوبی هست، چون علاوه بر ACC به ریسینگهای دیگه هم دسترسی داری.
ولی از طرف دیگه کنسول خودش باز وسوسه کنندست، نسخه بعدی GT7 و ریسهای آنلاین و...
نمیدونم از این 505گیمز هیچی بعید نیست، شاید نسخه PS5 رایگان نکنه برای خریداران فعلی (پیرو خبر نسخه آلتیمیت Control) ولی اگه اینکارو کنه که خب وسوسه کنندست اونهم.
اما یک چیزی که واضحه اینه که اگه هدفت ریس و سیم ریسینگ هست فقط و فقط به PC فکر کن، چون هیچ گزینه دیگه ای نیست.
اینجا iRacing ، rF2 و... هم در دسترس هستن.

پیدا کردم، عمرا نمیتونستم اینقدر خوب توضیح بدم.
watch?v=4VoGo_vhwi8

---------
فقط فکر کنم جای Start و Ignition اشتباه گفت، ولی روش همینه و خیلی تاثیر داره.
راحت 4-3 ثانیه تفاوت داره.
آقا خدا خیرت بده :دی قشنگ با پیت استاپ دستی شش هفت ثانیه میشه جلو افتاد نسبت به کسی که اتوماتیک هست. دیروز توی مسابقه‌ی رنک از رتبه‌ی نهم به پنجم رسیدم بدون سبقت و با پیت استاپ درست :دی
نمی‌دونم میشه اینو اینجا گفت یا نه ولی میگم:
دوست داشتید یه سر به پیج اینستام بزنید..گاهی وقتی ویدیو از خودم یا بقیه میزارم.. @gt_Sim_Racing

آقا خدا خیرت بده :D قشنگ با پیت استاپ دستی شش هفت ثانیه میشه جلو افتاد نسبت به کسی که اتوماتیک هست. دیروز توی مسابقه‌ی رنک از رتبه‌ی نهم به پنجم رسیدم بدون سبقت و با پیت استاپ درست :D
نمی‌دونم میشه اینو اینجا گفت یا نه ولی میگم:
دوست داشتید یه سر به پیج اینستام بزنید..گاهی وقتی ویدیو از خودم یا بقیه میزارم.. @gt_Sim_Racing
احسنت، Pitcrew ردبول به خدمت گرفتیو، آندرکات میکنی دیگه :))
========
ویدئوهای آپارات که خیلی خوبه، خیلی حال میکنم وقتی میبینم.
نمیدونستم اینستاگرام هم ویدئو میزاری، حتما دنبال میکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
مثل اینکه آپدیت بعدی برای کنسولها تو این هفته منتشر میشه.
ماکان سازنده های dead by daylight اعلام کردن بازیشون بدون هیچ هزینه اضافه برای نسل بعد اجرا میشه، این سازنده های accچی خبری نیومده ازشون؟

ماکان سازنده های dead by daylight اعلام کردن بازیشون بدون هیچ هزینه اضافه برای نسل بعد اجرا میشه، این سازنده های accچی خبری نیومده ازشون؟
505گیمز میباشند ، سر داستان Control که معرف حضور که هستن.
نمیشه مطمئن گفت، چون هنوز نسخه نسل بعد تایید نشده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or