Multi Platform Assetto Corsa Competizione

• Thread starter Thread starter Eazy-E
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
KUNOS-Simulazioni Srl
تاریخ انتشار
September 2018
ناشر
505Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
سرانجام بازی خوش ساخت Assetto Corsa Competizione به کنسول‌ها می‌آید

132049
برای کسانی که با AAC آشنايى ندارند، این بازی یک شبیه ساز از مسابقات Blancpain GT Series هستش که توسط کمپانی SRO اداره میشه. استودیوی kunos simulazioni که سال 2016 نسخه اول این سری رو برای کنسول ریلیز کرد موفق شد که 1.4میلیون نسخه کپی بفروشه که برای این استودیو یک موفقیت حساب میشه! حالا این استودیو با مذاکراتی که با SRO داشته تونسته لایسنس‌های زیادی رو از اون‌ها بگیره.
در نسخه اول AC بازی فاقد چرخه شب و روز، آب و هوای پویا یا حتی بعضی مواقع وجود افت فریم و لگ روی کنسول‌ها بود، وقتی که ماشین‌های زیاد در پیست‌هایی در امثال پیست‌هایی مثل brands hatch قرار می‌گرفتند افت فریم و لگ کاملا احساس میشد. حالا اینبار کنوس میخواد که با انجین قدرتمند و بهینه Unreal Engine 4 نه تنها آب و هوای داینامیک، چرخه شب و روز، اندورانس‌های سه،چهار،شش،دوازده،بیست‌وچهار ساعته رو به کنسول‌ها بیاره بلکه قراره قوی‌ترین گرافیک ممکن هم توی بازی‌های شبیه ساز هم واسه کنسول‌های همین نسل ریلیز بشه. نورپردازی، ریفلکشن بسیار قوی، مدلینگ‌های فوق العاده ماشین‌ها و پیست‌ها تو این بازی چیزی نیست که بشه نمونش روی بقیه بازی‌ها پیدا کرد!
توی این بازی تمامی پیست‌ها لیزراسکن شده هستند. با این تکونلوژی تمامی بخش‌های پیست از جمله کرب‌ها با نهایت دقت مدل‌سازی شدند

ترک لیست بازی هم به این صورته:
برای فیزیک بازی، فیزیک انجین استودیو از اول بازنویسی که خود اون در آنریل اجدا شده، تو دوره‌ای هم که بازی توی EA بود (یا حتی بعدش که کامل ریلیز شد) استودیو مداوم با آپدیت داشت تایرمدل، فیزیک بازی، FFB رو دستخوش تغییر میداد که تا الان هرکدومشون تو بالاترین سطح قرار دارن.
سیستم آنلاین هم از safety rating و driver rating ساپورت میکنه که مهم ترین چیز در سیستم آنلاین سیم‌ریسینگ همین دوتا مورده!
بخش سینگل پلیر بازی هم شامل کریری مشابه با سیستم کریر F1 و pcars میشه. در شروع کریر میرکو بورتولوتی راننده تیم GRT Grasser Racing بهتون آموزش بده بعدش هم با ماشین دلخواه تو یک تیم تخیلی میرین و ماسبقه میدین و امتیاز جمع میکنین تا فصل بعدی.
برای اولین بار تو تاریخِ سبک ریسینگ، راننده و pit crew از تکنولوژی موشن کپچر استفاده میکنن به همین خاطر راننده و حرکات دستش و pit crewها انیمیشن خیلی قوی‌ای دارند.

ماشین‌های بازی شامل تمامی ماشین‌های فصل 2018 و 2019 سری مسابقات Blancpain میشه.

car list:

از مزایای پیش خرید بازی بازی دسترسی به The Intercontinental GT Pack DLC هستش که شامل 4 پیست زیر میشه:
  • (Kyalami Grand Prix Circuit (South Africa
  • (Suzuka Circuit (Japan
  • (Weathertech ®️ Raceway Laguna Seca (USA
  • (Mount Panorama Circuit (Australia
قیمت بازی 40دلار هستش و در حال حاضر پیش خرید تنها برای نسخه فیزیکی در دسترسه و بازی روی استورهای PS و XB نیومده!

حالا میرسیم به برنامه DLCها!
کنوس همراه با معرفی نسخه کنسولی از دوتا DLC هم رونمایی کرد! یکی GT4 DLC PACK که شامل 10-12 ماشین GT4 میشه و British GT Pack که شامل سه تا پیسته!
حالا برنامه ریلیز این DLCها به چه صورته؟
اواخر تابستان The Intercontinental GT Pack DLC برای کنسول‌ها و همزمان با اون GT4 pack برای pc ریلیز میشه. توی پاییز 2020 هم GT4 Pack برای کنسول‌ها ریلیز میشه. و در نهایت هم بعد از اون استودیو بلاخره موفق میشه که DLCهارو همزمان رو سه تا پلتفرم ریلیز کنه و استارتش هم با British GT Pack توی زمستون 2021 میخوره!

آخرین ویرایش:
@Red20Devils
مبارکه، ایشالله تایید کنن که نسخه نسل بعد مجانی به خریدارهای این نسل بدن.
چه بدشانسی آوردی سر DLC، نامردی میشه اگه ندن.
4تا از بهترین پیستهای بازین اونها.
=========
الان دیدم مثل اینکه DLC 3روز دیگه منتشر میشه (ICGT ).
تو انجمن بخش کنسولی هم دیدم که طرف گفت پاک کردم و دوباره نصب کردم، ایندفعه برام آنلاک شده بود، البته رو Xbox بود.
=================

الان پس داری پیستهارو مدال هاشو میگیری، SA فارم میکنی برای سرور Competetive ها؟
یک چندتا ریس آنلاین از نسخه کنسول دیدم، ملت هیچ ایده ای ندارن که چطوری باید راننگدی کنن تو پیست.

برای فارم کردن SA، خیلی فرسایشی میشه که با اینها بخوای ریس بدی، سر پیچ اصلا هیچ ایده ای ندارن یکسری.
پیشنهاد من اینه که با AI تو پیستی که بلدی ریس های 10 دقیقه ای بزار، سختی AI هم کمتر از حدی کن که میتونی باهاشون رقابت کنی که زیاد دردسر ساز نشن و بتونی ثبقت بگیری و باهاشون رقابت کنی.
Aggresive بودن AI و... تنظیم کن تا حدی که وسط ریس خوابت نبره :))

از آخر شروع کن، سعی کن کل ریس تصادف نداشته باشی، اینجا 2تا کار باید بکنی، همیشه سعی کن تو فاصله 0.5 ثانیه ای از ماشین جلو باشی، این خودش پوینت داره.
تمام لپ هارو تروتمیز برو و از پیست خارج نشو، این باز پوینت داره.
اونجایی که دیدی واقعا میتونی ثبقت به راحتی بگیری اقدام کن و رد شو، وگرنه ریسک نکن، این هم پوینت داره.

اینطوری با هر ریس میتونی راحت 4-3تا SA بگیری.
SA بالاتر که میره، حتی همون لابی های پابلیک هم خیلی از این مبتدی ها فیلتر میشن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Red20Devils
@m.d.makan
والا طاقت نیاوردم که نخرمش.
در مورد DLC بگم که توی اون روزی که من بازی رو خریدم، لانچ باندل حذف شد از استور پلی استیشن! یعنی توی اون روز دقیقا استور آپدیت شد. اما خود سازنده گفته تا 7 جولاي! تا جایی که من می‌دونم نگفته بود ساعت چند. مگه میشه سوزوکا رو بازی نکرد؟ نهایت مجبورم بازم دی ال سی رو بخرم!!!
---
آره تقریبا رنک‌هام داره به هشتاد نزدیک میشه. البته بگم الان برنامه‌ام اینه که هر روز یه پیست رو تمرین می‌کنم تا آشنایی بیشتری داشته باشم. البته چندتا از پیست‌ها رو کامل بلدم مثل سیلوراستون، مونزای دوست داشتنی، اسپا دوست‌داشتنی‌تر، پیست فرانسه، و چندتای دیگه. اما بعضی‌ها رو نه مثل زولدا که خیلی هم طرفدار داره گویا.

در مورد SA تقریبا ویدیوهاش رو دیدم که چجوری باید فارم کرد. واقعا به قدری بخش تمرینی برام لذت بخش بوده که هنوز زیاد به فکر SA نبودم. البته به زودی این بخش رو هم شروع می‌کنم.

مرسی بابت پیشنهادات.

• Like
Reactions: m.d.makan
خب بالاخره بعد چندماه تبلیغ و سروصدا در مورد DLC کلاس GT4، فردا ( 25 تیر 99) برای استیم منتشر میشه.
برای کنسول ها پاییز امسال برنامه ریزی شده.

DLC شمامل 11 عدد خودروی این کلاس هست :
شامل 11 عدد ماشین جدید این کلاس هست:
  • Alpine A110 GT4
  • Audi R8 LMS GT4
  • Aston Martin V8 Vantage GT4
  • BMW M4 GT4
  • Chevrolet Camaro GT4.R
  • Ginetta G55 GT4
  • KTM X-BOW GT4
  • Maserati GranTurismo MC GT4
  • McLaren 570S GT4
  • Mercedes-AMG GT4
  • Porsche 718 Cayman GT4 Clubsport
هنوز قیمت DLC مشخص نیست ولی طبق روال Kunos باید قیمت پایینی داشته باشه، برخلاف باقی ریسینگ ها.
==============================
دیشب هم Aris از استودیو Kunos بهمراه کلی سوپراستار سیم ریسر یوتوب مثل Jimmy Vroasbent ،Jardier ، چندتا اعضای استودیو و... پیش نمایش داشتن از این DLC.
اکثر ماشینها نمایش داده شد و 2تا ریس هم دادن.
و مهمتر اینکه کلی اطلاعات خوب حتی در مورد ستاپ کردن اونها و تفاوتی که با کلاس GT3 دارن داد.

استریم Aris
watch?v=p7auQJXiiuI

خب دیروز سایت بازی رسما اعلام کرد که توی آپدیت بعدی نسخه‌ی کنسولی تغییراتی رو در زمینه‌ی بهبود عملکرد بازی بر روی نسخه‌های پرو ایجاد می‌کنه. من پرو ندارم اما فکر می‌کنم بعدا برای نسخه‌های عادی کنسول هم آپدیت بدن.
توی آپدیت جدید فورس فیدبک فرمون هم بهتر میشه.
تازه مهم‌تر از هر چیز، لابی‌های پرایوت هم توی آپدیت جدید به بازی اضافه میشن.
کلا به فکر نسخه‌ی کنسولی هستند، چون که طبق آماری که منتشر شده، نسخه‌ی کنسولی الان تعداد بازیکنان فعالش بسیار بیشتر از نسخه‌ی پی سی هست.

یه سرور خیلی خوب توی دیسکورد پیدا کردم که تقریبا 300 نفر عضو هستند. احتمالا با اپدیت جدید و لابی‌های پرایوت مسابقات زیادی رو برگزار کنند. اگر اینترنت بزاره و مشکلی نباشه خیلی خوب میشه که بتونم توی این مسابقات شرکت کنم. تصور این که مسابقه‌ای حداقل یکی دو ساعته رو داشته باشم با فیزیک فوق العاده ACC من رو حسابی هایپ می‌کنه! فقط امیدوارم مشکل اینترنت نباشه چون که توی GT Sport لابی‌ها با دردسر جوین میشدند.

یه سرور خیلی خوب توی دیسکورد پیدا کردم که تقریبا 300 نفر عضو هستند. احتمالا با اپدیت جدید و لابی‌های پرایوت مسابقات زیادی رو برگزار کنند. اگر اینترنت بزاره و مشکلی نباشه خیلی خوب میشه که بتونم توی این مسابقات شرکت کنم. تصور این که مسابقه‌ای حداقل یکی دو ساعته رو داشته باشم با فیزیک فوق العاده ACC من رو حسابی هایپ می‌کنه! فقط امیدوارم مشکل اینترنت نباشه چون که توی GT Sport لابی‌ها با دردسر جوین میشدند.
اگه سرور خوبیه، بخش PC هم داره ، منم اینوایت کن که استفاده کنم.
من یک دیسکورد عضوم که مدیرش منجر تیم سیم ریسینگ ردبول و مدیر تیم G2 سیم ریسینگ هست، کارش خیلی درسته، از ستاپ گرفته تا کلی مورد دیگه داخلش بحث میشه ، همینطور ستاپ شِیر میکنن.
لینک دیسکوردNils
اینم کانال یوتوبش هست که واقعا لذت میبرم ویدئوهاش میبینم، کنار کانال Aris از کونُس بنظرم بهترینها هستن.
یوتوب Nils
یوتوب Aris

بعد از اینها کانال David Perel هم خوبه، اون زیاد مثل 2تای بالایی جنبه آموزشی نداره اما ویدئوهای واقعی از مسابقات خودش که میزاره واقعا فوق العاده آموزندست که چطوری حمله و دفاع کنیم، کی ثبقت بگیریم، هرجایی اقدام به ثبقت نکنیم و...

اگه سرور خوبیه، بخش PC هم داره ، منم اینوایت کن که استفاده کنم.
من یک دیسکورد عضوم که مدیرش منجر تیم سیم ریسینگ ردبول و مدیر تیم G2 سیم ریسینگ هست، کارش خیلی درسته، از ستاپ گرفته تا کلی مورد دیگه داخلش بحث میشه ، همینطور ستاپ شِیر میکنن.
لینک دیسکوردNils
اینم کانال یوتوبش هست که واقعا لذت میبرم ویدئوهاش میبینم، کنار کانال Aris از کونُس بنظرم بهترینها هستن.
یوتوب Nils
یوتوب Aris

بعد از اینها کانال David Perel هم خوبه، اون زیاد مثل 2تای بالایی جنبه آموزشی نداره اما ویدئوهای واقعی از مسابقات خودش که میزاره واقعا فوق العاده آموزندست که چطوری حمله و دفاع کنیم، کی ثبقت بگیریم، هرجایی اقدام به ثبقت نکنیم و...
تمرکز اصلی سرورسی که من هستم روی کنسول هست و مسابقات رو می‌خوان روی کنسول انجام بدن. اما بحث‌هایی که شکل می‌گیره طبیعتا هر کسی می‌تونه توش شرکت کنه. به چه شکل باید دعوتت کنم؟ اسم سرور این هست:‌ ACC Symphony Of Pistons
کانال‌ها رو سابسکرایب کردم. مرسی.

فکر می‌کنم یه مقدار تفاوت در حال حاظر میان ستاپ‌های پی سی و پلی 4 باشه. امیدوارم این مشکل هم سریع‌تر حل بشه.

تمرکز اصلی سرورسی که من هستم روی کنسول هست و مسابقات رو می‌خوان روی کنسول انجام بدن. اما بحث‌هایی که شکل می‌گیره طبیعتا هر کسی می‌تونه توش شرکت کنه. به چه شکل باید دعوتت کنم؟ اسم سرور این هست:‌ ACC Symphony Of Pistons
کانال‌ها رو سابسکرایب کردم. مرسی.

فکر می‌کنم یه مقدار تفاوت در حال حاظر میان ستاپ‌های پی سی و پلی 4 باشه. امیدوارم این مشکل هم سریع‌تر حل بشه.
مرسی پیداش میکنم.
آره درست میگی ورژن کنسول چند ورژن از PC عقب تر هست، تو مبحث فیزیک و... تفاوت داره، برای همین ستاپ ها کمی تفاوت میکنه.
الان PC ورژن 1.5 هست ، رو کنسول فکر کنم 1.3و خورده ای باشه.
تو چند آپدیت قبل یک بازبینی کلا تو سیستم فنربندی ماشین ها کردن که ستاپهای ورژنهای قبل هم روی PC دیگه جواب نمیداد.
الان که Kunos دی ال سی جدید منتشر کرده، حتما کمی تمرکز شیفت میدن روی کنسول، خوب میشه هرچه زودتر آپدیت کنن بازیو.

خب بعد از مشکلی که برام به وجود اومده بود و DLC رو بهم نداده بودن، با صحبت با پشتیبانی 505 Games یک کد دی ال سی رایگان در اختیارم گرفت :دی و واقعا خوشحال شدم که برام پیگیری کردند و بعد از یک هفته در نهایت این کد به من رسید. دمشون گرم.

چندین بازی‌ آنلاین انجام دادم و به جز یک باری که قطع شدم، کلا از رقابت در قسمت آنلاین لذت بردم. جالب اینجاست که اکثرا رعایت می‌کنن و سعی می‌کنن تصادفی نشه هرچند بعضی‌ها هم شعورشون پایین‌تر از این حرفاست. مثلا توی Brands Hatch دوست داشتنی و سخت، کلا با یک نفر چندین دور رقابت داشتم. خیلی لذت بخش بود. SA فعلا به 48 رسیده در حالی که اصلا قصد فارم کردنش رو نداشتم و همینطوری خودش رفت بالا. وقتی که مطمئن شدم SA به 70 رسیده و همچنین مطمئن شدم که تواناییش رو دارم وارد سرورهای رنک هم میشم و تجربش می‌کنم.
کلا بخش آنلاین بازی واقعا لذت بخشه. یک نکته‌ای هم که من بهش پی بردم اینه که اگر توی این بازی بتونید یکم ثبات پیدا کنید، اشتباه کردن درش خیلی کمتر میشه نسبت به GTS. توی GTS به خاطر این که TC روی صفر قرار می‌دادیم یه مقدار ضریب اشتباه بالا بود. اما اینجا،‌ مثل راننده‌های واقعی که TC رو بسته به مسابقه تغییر می‌دن، ضریب اشتباه پایین‌تر میاد.

فعلا با فراری خیلی بهتر از بقیه کار می‌‌کنم.. و واقعا نمی‌دونم چرا دو تا TC داره؟‌ :D
بنتلی هم باهاش اوکی هستم. اما هنوز مونده همه رو تست کنم.

کلا کلاس GT4 مسابقاتش خیلی نزدیکه به هم..از یه طرف مسابقات مولتی کلس هم قراره که بزارن.

فعلا با فراری خیلی بهتر از بقیه کار می‌‌کنم.. و واقعا نمی‌دونم چرا دو تا TC داره؟‌ :D
بنتلی هم باهاش اوکی هستم. اما هنوز مونده همه رو تست کنم.
میبینم که خیلی David Perel طور داری پیش میری و زوم کردی رو فراری :))

بنتلی عالیه، من ماشین اولم بود تا بازی دستم بیاد، مثل چی کرب میخوره و آخ نمیگه.
3-2 ماه پیش دیتای جدید گیر آوردن برای بنتلی، از اونی که دوست داشتم خیلی بهتر شد، البته مثل فراری سریع نیست.
فراری بعد پیچ مثل چی میشه گاز داد.

TC1 و 2 تو فراری برای اینه که دست راننده رو بیشتر باز بزاره و بتونه انتخاب کنه کی TC اعمال بشه یا تو زمان رخ دادنش تاخیر بندازه.
اینجوری فکر کن TC1 میزاری روی 3، بعد پیچ کی داری گاز میدی و چرخها سُر خورد و TC فعال شد، TC2 تعیین میکنه چقدر و چه زمانی از قدرت انجین کم بشه و ماشین استیبل بشه.

بیکار شدی ویدئوهای Aris ببین از اول، این یارو جواهریه تو Kunos.
اون اول که ACC اومده بود ویدئوهاش سر ناهار،شام یا موقع خواب پلی میکردم میدیدم، گاها همینطوری میخوابیدم، خیلی نکات مهمی رایگان آموزش میده که هیچ جا پیدا نمیشه.

میبینم که خیلی David Perel طور داری پیش میری و زوم کردی رو فراری :))

بنتلی عالیه، من ماشین اولم بود تا بازی دستم بیاد، مثل چی کرب میخوره و آخ نمیگه.
3-2 ماه پیش دیتای جدید گیر آوردن برای بنتلی، از اونی که دوست داشتم خیلی بهتر شد، البته مثل فراری سریع نیست.
فراری بعد پیچ مثل چی میشه گاز داد.

TC1 و 2 تو فراری برای اینه که دست راننده رو بیشتر باز بزاره و بتونه انتخاب کنه کی TC اعمال بشه یا تو زمان رخ دادنش تاخیر بندازه.
اینجوری فکر کن TC1 میزاری روی 3، بعد پیچ کی داری گاز میدی و چرخها سُر خورد و TC فعال شد، TC2 تعیین میکنه چقدر و چه زمانی از قدرت انجین کم بشه و ماشین استیبل بشه.

بیکار شدی ویدئوهای Aris ببین از اول، این یارو جواهریه تو Kunos.
اون اول که ACC اومده بود ویدئوهاش سر ناهار،شام یا موقع خواب پلی میکردم میدیدم، گاها همینطوری میخوابیدم، خیلی نکات مهمی رایگان آموزش میده که هیچ جا پیدا نمیشه.

برعکس GTS، فراری اینجا خیلی جواب میده. بنتلی هم عالیه. دیوید پرل رو خیلی وقته ویدیوهاش می‌بینم. واقعا کارش درسته. استریم‌هایی هم که میزاره معمولا اگه وقت کنم می‌بینم.

مرسی بابات توضیحات در مورد TC.

ویدیوهای Aris هم یکی دوتاش دیدم. خیلی ساده و زیبا توضیح می‌ده. فعلا وقت نکردم اما حتما سعی می‌کنم بیشتر ویدیوهاش رو ببینم . حالا که ما ACC‌ رو خریدیم وقت نداریم بازیش کنیم :دی

در حد ایده‌های اولیه تو فکر درست کردن یه سیم ریگ بهتر هستم.. یعنی یه سیم ریگی که راحت بشه روش نشست. الان از صندلی چرخی ساده استفاده می‌کنم که فرمون رو روی یک میز مخصوص که قبلا دادم ساختم قرار دادم. اما سیم ریگ یه چیز دیگه هست. تو فکرش هستم که بتونم با پایین‌ترین بودجه و هزینه، یه سیم ریگ بدم برام بسازن. البته هر کار کنم هزینه‌ها بالا هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or