Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
خوب حالا فهمیدم که نه کرک مشکل داره نه چیزی کلا این نسخه از بازی مشکل داره حالا کودوم قسمت و چه فایلی هست که احتمالا همون که دوستان گفتن هست... باید صبر کرد تا رلیز اصلی بیاد من سیو بازی که بعد از اورشلیم بود رو هم تست کردم وقتی دوباره میخوای برگردی به شهر اورشلیم بازی کراش میکنه... چیزی که برای من خیلی عجیب هست این سیو چجوری اومده؟ در ضمن مرحله اورشلیم وقتی یک مرحله نیست که بگیم بی خالش بشیم بریم بقیش از سیو بعدش اورشلیم یکی از مپ های بازی هست که بخش بزرگی از بازی اونجا انجام میشه و کلا مراحل اصلی بازی اونجاست فکر کنم تا دو سه هفته دیگه یا نهایت 1 ماه نسخه درست حسابی روی نت ارزه بشه....

شرکت های ایرانی هم خیلی ذوق کرده بودید بازی زود اومده همین جوری روش کپی میکردید میدادید دست مردم به خدا من حاظرم حق کپی رایت بدم نسخه اصلی بخرم ولی یه قرون گیر این شرکت های x y نیاد...

چیزی که برای من خیلی عجیب هست این سیو چجوری اومده؟
همونطور که دوستان گفتن این سیو بوسیله نسخه ی روسی بدست اومده که این نسخه در عبور از دروازه ی اورشلیم کرش نمیکنه اما گفته میشه که نسخه ی روسی مشکلات دیگه ای داره
در ضمن مرحله اورشلیم وقتی یک مرحله نیست که بگیم بی خالش بشیم بریم بقیش از سیو بعدش اورشلیم یکی از مپ های بازی هست که بخش بزرگی از بازی اونجا انجام میشه و کلا مراحل اصلی بازی اونجاست
خوب لازم نیست کلا مراحل اورشلیم رو بیخیال شد شما اول سیو وارد شدن به اورشلیم رو میریزی بعد از اینکه تمام مراحل اورشلیم رو انجام دادی میری سیوی که بعد از خارج شدن از اورشلیم که بعد از انجام تمام مراحل این شهر انجام شده گرفته شده میریزی و ادامه میدی البته اگه یه همچنین سیوهایی وجود داشته باشه

دوستان عزیز حتما برای شماهم این سوال پیش اومده بود که چگونه با وجود اعلام عرضه بازی در تاریخ 8 آپریل 2008 چگونه این بازی ریلیز شده؟
خوب برای خود من هم پیش اومده بود ، بنابراین با یک سرچ در اینترنت به یک سری اطلاعات برخوردم که حداقل برای من همه چیز رو روشن کرد . در ابتدا باید بگم که حق با بچه ها است و مشکل از کرک نیست .بلکه از خود فایل اورشلیم است . کسانی که از برنامه hex سر در میارند میتونند این فایل رو چک کنند و متوجه میشید با وجود اینکه فایل های دیگه متشکل از صفر و کارکترهای دیگر است این فایل با بقیه فایل ها به طور کامل فرق میکند و در واقع این یک فایل 700 مگابایتی است که هیچ گونه اطلاعاتی رو از بازی داخل خودش نداره .
خوب حالا اصلا این بازی چگونه روی اینترنت قرار گرفته ؟ و سوال دوم اینکه چرا نسخه روسی کامل است ولی نسخه انگلیسی ناقص؟
خوب قضیه سر اینکه هر محصول برای فروش بیشترش احتیاج به تبلیغ و بازار گرمی داره . همه ما میدونیم که این بازی در حال حاضر کاملا آماده است و اگر ubisoft بخواد میتونه همین امروز هم رلیزش کنه . ولی در این صورت با ریسکی مواجه میشه که سر محصولاتی میاد که براشون زیاد تبلیغ نمیشه. بنابراین شاید الان شما هم متوجه شده باشید که این بازی در حقیقت یک دمو از بازی است که توسط خود ubisoft اما به طور غیر رسمی ارائه شده است و فایل مربوط به اورشلیم نیز به همین دلیل دستکاری شده است تا بازی از این مرحله جلوتر نرود . این بازی حقیقا گرافیک و داستان جالبی داره و من خودم خیلی مجذوبش شدم . چه تبلیغی از این بهتر که من رو درست یک ماه پیش از ارائه بازی ، تشنه اون کنند . و نه دو ماه یا سه ماه ، چون ممکنه فکرش از ذهنم بپره . در ضمن اینکه این بازی در بعضی از سایت ها از نظر منتقدین نمره خوبی کب نکرد و دلیلش هم این است که ساختار این بازی به گونه است که باید با تامل و فکر بازی شود و مثل crysis بزن و برو نیست . اگه بخوای این بازی رو سریع انجام بدید بین 12 تا 13 ساعت تموم میشه ولی ازش لذت نمیبرید . یکی از دلایل دییگری که این شرکت بازی رو به صورت دمو عرضه کرده اینکه شما در ظرف این یک ماه با بازی ور برید و نحوه بازی کردن اون رو یاد بگیرید.
خوب حالا این سوال پیش میاد که چگونه نسخه انگلیسی ناقصه ولی نسخه روسی نه
شاید شما هم واژه خرده فروشی رو شنیده باشید . قضیه اینکه یک شرکت روسی این بازی رو پیش خرید کرده تا با فروش بیش از موعد جهانی اون ، سود کلونی به جیب بزنه . با این حال پول خوبی هم به ubisoft داده . ولی با این شرط که بازی رو به صورت اورجینال و زبان انگلیسی عرضه نکنه و تغییراتی در زبان و ورژن اون به وجود بیاد . تغییر در زبان به این علت که اگر احیانا نسخه این بازی توسط روسها در اینترنت قرار گرفت ، بازیکنان غیر روسی تمایلی به انجامش نشون ندند توجه داشته باشین که اگر به جای یک ماه یا کمتر مثلا 2 ماه پیش نسخه روسیش میومد ، بازیکنان انگلیسی تحملشونو از دست میدادند و امکان داشت حاظر به خرید نسخه روسی شوند ، پس عرضه نسخه روسی در این موقع کاملا به جا بوده و تغییر در ورژن به این علت که اگر احیانا فایل اورشلیم نسخه روسی جای انگلیسی خواست قرار بگیره بازی اجرا نشه.

پس دوستان عزیز بهتره ما هم به اون چیزی فکر کنیم که ubisoft فکر میکنه و برای اینکه از این بازی نهایت لذت رو ببریم یک ماه دیگه صبر کنیم و تو این یک ماه نحوه بازی کردن این بازی رو یاد بگیریم

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز یک نگاه به این عکس کنید ببینید من در اورشیم قرار دارم؟
نه عزیز مونده!
نه نه نگیر فعلا واگرنه پولتو میریزی اب جوب منم مال 4 تا شزکت گرفتم بچه کرک بازی مشکل نداری فایل مرحله اورشلیم مشکل داره
آقا پولت زیادی کرده بود؟ :دی بابا کرکی جز کرک Reloaded وجود نداره پس 40 تا شرکت هم عرضه کرده باشن کرک ها همه یکی هست

جواد جان من اون 9 تا کلاغو آزاد کردم بعدش باید چی کار کنم از بس گفتن مشکل داره گیج شدم حوصله ندارم خودم بشینم فک کنم آخه زور داره آدم تا وسط بازی بره بعد بپره بیرون اینجارو چی کار کنم کلاغارو آزاد کردم

سلام
این بازی واقعا حال بازی خور های بازی های کرک شده و کرکرها رو گرفت و به اونا نشون دادکه هر چیزی کرک نمی شه هر چقدر هم حالا می خوای حرفه ای باشی(اصلا قابلیت کرک شدن نداره!)
یه چیزی اقا من تو xp صدای کاراکترها رو ندارم ولی تو vista دارم درایورم آپدیت کردم.همه همین مشکل رو دارن؟
یه چیزه دیگه کی گفته تو ویستا بازی سریع تره اصلا چنین چیزی فعلا وجود نداره و بازی ساخته نشده که مخصوص ویستا باشه و تو xp فریمه پایین تر بده توی این بازی هم همین طوره.
من سيستمم اينه:
cpu:3
ram:2gig
vga:7300gs(over clocked
كسي توسنته بازي رو با اين سيستم اجرا كنه؟؟
جواب بدين بد جور تو كف اين بازي هستم
یکی با همین گرافیک و CPU و رمه کمتر بازی رو اجرا کرده رو Low تقریبا روونم بوده .نگران نباش

شرکت های ایرانی هم خیلی ذوق کرده بودید بازی زود اومده همین جوری روش کپی میکردید میدادید دست مردم به خدا من حاظرم حق کپی رایت بدم نسخه اصلی بخرم ولی یه قرون گیر این شرکت های x y نیاد...

بزار اعتراف کنم که دقیقا حرف شما درسته. شرکت وست چون دید این بازی بسیار مهمی هست همینطور که اومد پخشش کرد .
امیدوارم که دیگه از این مشکلات پیش نیاد.
امیدوارم که شما هم درک کنید
ممنون:love:

غیر از شماره 1 بقیه شایعه است و البته 4 هم به احتمال زیاد صحت داره:
0- تقریبا همه به توافق رسیدن که فعلا راهی نیست.
1- GameCopyWorld هم بنا به دلایلی که یکی از اونها سوالات متعدد شهروندان pirate در fileforum است, کرک رو از دسترس خارج کرده
dsk-rmv.gif

2- پیشنهاداتی شده که با گیم پد بازی کردن این نسخه و بخصوص نسخه روسی باعث کرش کمتری میشه, با یخورده اغراق یعنی:
full reloaded ENG + AC_EN_TO_RUS.exe (900mb) + gamepad = %100 working no crash
3- یه بنده خدائی هم به گفته خودش یه ایمیل از reloaded پیدا کرده که در فایل info (از کرک) بازی Dirt بوده که گروه یه چند تا coder و کرکر میخاسته. میتونید میل بزنید و پیشنهادات خود را ارسال کنید: rld@inbox.lv :biggrin1:
4- بغیر از اورشلیم مکان های دیگه مثل Arsuf هم مشکل دارند.

یه کرک دیگه به اسم ویتالی اومده بیرون (تو کامنت های که خوندم گفته بودن خودش تکذیب کرده ) اما تا اینجا رو 10 تا سیستم چک شده یه عده ای هم استفاده کردن گفتن مشکلش اورشلیم حل شده
الان من تستش میکنم اگه سالم بود میزارم برای دانلود

من که تست کردم نشود (مشکل من اینه که وقتی از دروازه میرم تو برای اینکه برم تو اورشلیم میره تو حافظه اش و اصلا نمیره تو اورشلیم که بخواد کراش کنه ) البته فعلا من با همون سیو رفتم جلو تر را دارم بازی میکنم)
شما هم تست کنید
http://rapidshare.com/files/97126142/AssassinsCreed_Dx9-ProbablyWorkingCrackViTALiTY.rar

Last edited by a moderator:
حتما باید cpu دوهسته ای (core 2 due) باشه؟ با سی پی یو عادی 3 نمیشه؟ مال من دوهسته ای نیست و بازی خیلی کنده ! :(
نه بابا DJ_MJ همون جواتی خودمون:biggrin1: اونم با تک هسته ای بازی میکنه میگه 20-25 فریم در صحنه های شلوغ و 35-40 فریم در صحنه های خلوت میگیره و هیچ کدوم از این فریم ریت ها اینقدر کند نیست که باعث ناراحتی بشه
اما چند تا کار میتونی بکنی یکی اینکه آخرین درایور کارت گرافیک رو از سایت www.nvidia.com بگیری بعد ببینی مشکل حل میشه اگه نشد درایوی که بازیو توش نصب کردی به اضافه ی درایوی که ویندوز توش نصبه رو defrag کن با همون disc defragmenter خود ویندوز اگه بازم مشکل حل نشد یا باید ویندوزو عوض کنی یا ویندوزو restore کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or