Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
اون فایلی که میگی توی نسخه‌ی انگلیسی ایراد داره چه جور فایلیه؟
نمیشه از نسخه‌ی روسی یه جوری آوردش اینور؟‌ :biggrin1:
Replacing the english forge file with one from the russian release doesnt fix the problem. Might be some language issues
ولی البته:
Till this moment, there is no proper fix for the Jerusalem crash, but there is still some chance that mixing the releases files with the russian releases files might somehow work and there are people trying to figure out a way to get it working
دوستان خو حالا کسی لینکی چیزی از این نسخه روسی داره؟؟؟
ورژن روسی

ویرایش:
یه مبدل ورژن انگلیسی به روسی اومده که حدود 900 مگه. لینک تورنت رو ضمیمه میکنم. البته من دانلود نکردم.
ظاهرا نسخه روسی اشکالات دیگه ای داره.

ویرایش 2:
خب لازم نیست پست جدید بدم, این چند تا شایعه رو داشته باشید:
1- یکی ادعا کرده که مشکلی در فایل forge نیست, تنها مشکل اینه که این فایل coded ه. چنین چیزائی گفته:
فایل setup.ini رو با یه ویرایشگر باز کنید و مقدار N در ShowPasswordDialog=N رو به Y تغییر بدهید. بعد (نمیدونم شاید موقع اجرا) از شما یه کدی میخاد, که برای ورژن اسپانیایی اینه UBIAC10-001 , که البته شما با وارد کردن اون مشکلتون حل میشه اما این کار با نسخه های کرک شده فعلی یعنی reloaded و clonedvd مشکل داره.
2- منابع نزدیک به reloaded ادعا کردند که ظرف 24 ساعت آینده خبرهای جدیدی از این گروه منتشر خواهد شد:
a new release will be out in the next 24 hours. it’s a confirmed information from RLD. that’s all what can be said now all will be explained and some interesting announcemnt in .nfo file will be added. it seems that one of the groups involved in this release was penetrated
Bottom line is : issues with RLD group was solved and a new release will be in 24 hours
3- یوبی سافت از عمد موجب لورفتن این نسخه شده بنابر دلایلی مثل ردگیری, تخریب piracy و چنین چیزائی.
4- بیش از یکی از فایل های اصلی بازی ایراد داره. (مشکل در header و...)

بازم متذکر میشم اینا فقط شایعست. این underground هم که منابع official که نداره, هر کی هرچی بگه رسمیه. شما هم میتونید از این شایعات درست کنید.;)

Attachments

آخرین ویرایش:
دوستان يكي به ما بگه اين بازي با سي پي يو 2.8 اجرا نميشه!؟
آخه چرا مردم با 3 اش اجرا كردن يعني فرق يك 2 اينقدر زياد؟ :(

برای اینکه بفهمید این بازی بر‌روی سیستمتون اجرا میشه یا نه از ابزار زیر " Detect Tool " استفاده کنید.

Detect Tool For Assassins Creed

52020548.jpg

Download
Code:
[url]http://rapidshare.com/files/96711138/Detection_Tool_For_AssassinsCreed-Arab8Zayed.rar[/url]

ضمنا نسخه اصلی این بازی هم موجود میباشد که با اطلاعات زیر و توسط دایمون تولز اجرا میشه ( قابل توجه آن دسته که میگویند این بازی اصلش هنوز نیامده) :

Assassin's Creed (c) Ubisoft

. Game Information

Release Date...: 02/29/2008 Discs........: 1
Game Type......: Action Protection...: Safedisc
Image Type.....: .b6t/.b6i Archive Type.: .rar

. Game Summary

From the team that brought the world Prince of Persia and
Tom Clancy's Splinter Cell comes a sophisticated new
franchise utilizing the power of next-gen technology for its
complex action.

The setting is 1191 AD. The Third Crusade is tearing the
Holy Land apart. You, Altair, intend to stop the hostilities by
suppressing both sides of the conflict. You are an Assassin,
a warrior shrouded in secrecy and feared for your ruthlessness.
Your actions can throw your immediate environment into chaos,
and your existence will shape events during this pivotal moment
in history.

Assassin's Creed: Directors Cut Edition features four brand new
exclusive types of investigations, thus providing even more ways
for players to explore the various locations of the Third Crusade.

. Group Notes

Okay here's the long awaited title: Assassin's Creed.
Did you guy's even already have the demo :p Well your bro's from
your favorite group PROCYON brings you this full retail version.
Enjoy this through scene experience. Respect should go to the hard
working groups supplying themself instead of the source stealers.
So damn please leave the bullshit fights. Scene is about releasing
not about wars. Long live the clone scene!

. Installation Notes

We had a hard job on booting this clone. Seems this new version
of safedisc has many blacklists. We'll give you the way it definately
boots. This doesn't mean other methods don't work. Feel free to
try out yourself.
- Unpack.
- Uninstall All applications like deamon-tools, blindwrite, alcohol
- Install Deamon-Tools Pro advanced version 4.12.0220.0 with
SPTD version 1.55.
- Open Deamon-Tools Pro advanced and go to tab "Tools" and then
click on "Virtual device manager." In here disable the SCSI adapter
and enable the IDE adapter.
- Add 1 virtual IDE drive and make sure you don't have any other
virtual drives.
- Reboot your computer.
- Mount the pro-ascr.b6t file in this virtual IDE drive.
- Install game.
- Play!

حل مشکل این بازی
این بازی یه فایلی داره که با کرکش مشکل داره اسم این فایل DataPC_......forge هستش و ضمنا متوجه شده اید که نسخه روسی این بازی هم بدون مشکل اجرا میشه حالا بهتره که این فایل رو که روی نسخه روسی هستش رو از نت پیدا کنید و در محل نصب بازی کپی نمایید اونوقت میبینید که مشکل حل میشه ما که توانستیم این مرحله رو رد کنیم .... حجم این فایل هم 210MB هستش
حالا بگید تکین اینطوریه و اونطوریه و هزار جور وصله بهش بچسبونید....

واقعا زحمت کشیدید ...

خب فعلا بهترین راههایی که هست:

یکی دانلود کردن پچی هست که بازی رو به ورژن روسی تبدیل میکنه. وارد اورشلیم میشه ولی مشکلش اینه که همه چیز به زبان روسیه

راه حل بعدی این فایل Save هست که یه نفر آپلود کرده و 2-3 نفر هم تائید کردن که کار میکنه:

http://rapidshare.de/files/38735158/Saved_Games.rar.html

البته این یکیم هست:

http://rapidshare.com/files/96812547/Saved_Games_correct.rar

این دومی رو البته کسی تائید نکرده

گفته شده که بازی دقیقا بعد از ورود به اورشلیم سیو شده و از اینجا با یه نفر صحبت میکنید و بازی ادامه پیدا میکنه

فایل که unrar شد باید توی این مسیر کپی بشه:

C:/Documents and Settings/[Username]/Application Data/Ubisoft/Assassins Creed/Savegames

* نکته‌ی مهم:

من خودم به این قسمت از بازی نرسیدم که این فایل‌هارو تست کنم. اگر از بچه‌ها کسی به اینجا رسیده لطفا تست کنه فایلارو. قبل از کپی کردن فایلا حتما یه بک‌آپ از سیوای فعلیتون بگیرین تا مشکلی پیش نیاد. محض اطمینان فایل‌هارو برای ویروس چک کنین. هیچ تضمینی هم نیست که این فایلا کار کنن

-----

بابا لینک بذارید 210 مگ نمیشه کمتر کنید

این فایل 210 مگی رو بیخیال شو اصلا کار نمیکنه
من نمیدونم ایشون رو چه حسابی همچین حرفی رو زدن!!

یه فایل پچ هست که نسخه‌ی انگلیسی رو به روسی تبدیل میکنه و اول پست هم گفتم. حجمش هم نزدیک 900 مگه

آقایون آیا کرک درست حسابی پیدا کردین؟

هنوز کرک جدیدی برای بازی نیومده

هنوز مشخص نیست که مشکل دقیقا از کجاس. یه عده میگن ممکنه خود UBI همچین کاری رو کرده باشه تا کسایی که نسخه‌ی Pirate‌ رو دارن نتونن بازی کنن و وسط بازی گیر کنن. اگر این فرضیه درست باشه، باید منتظر کرک سالم باشیم تا این قفل رو دور بزنه

اگه این فرضیه غلط باشه دیگه اصلا نیازی به کرک نیست. و فرضیه بعدی که معیوب بودن فایل مربوط به مرحله‌ی اورشلیم هست مطرح میشه. در صورت درست بودن این فرضیه باید منتظر یه فایل Fix‌ باشیم که احتمالا حجم بالایی هم خواهد داشت

و البته یه فرضیه‌ی دیگه هم هست که دوستان صفحه‌ی قبل توضیح دادن و اونم اینه که فایل مربوط به مرحله‌ی اورشلیم Code شده هست و باید Decode بشه که فعلا کسی نتونسته این کارو با نسخه‌های کرک شده‌ی موجود انجام بده

منابع نزدیک به reloaded ادعا کردند که ظرف 24 ساعت آینده خبرهای جدیدی از این گروه منتشر خواهد شد:

نقل قول:
a new release will be out in the next 24 hours. it’s a confirmed information from RLD. that’s all what can be said now all will be explained and some interesting announcemnt in .nfo file will be added. it seems that one of the groups involved in this release was penetrated
Bottom line is : issues with RLD group was solved and a new release will be in 24 hours​

این یارو گویا سره کاری بوده :دی
اول اومد گفت ظرف 24 ساعت آینده نسخه‌ی جدید ریلیز میشه؛ بعد اومد گفت ساعت 20:00 نسخه‌ی جدید میاد. بعد اومد نوشت 10 دقیقه تاخیر خورده و بعد از 10 دقیقه اومد یه لینک چرت و پرت پست کرد :دی
بعدش ملت یه سری بد و بیراه بهش گفتن و دوباره اومد پست داد که خواستم شوخی کنم و اینی که الان میدم لینک اصلیه. که خب بازم لینک چرت و پرت بود :دی

به هرحال از شما (اگه اشتباه نکنم مصطفی بودین) به خاطر خبر رسانی خیلی خوبتون تشکر می‌کنم

پ.ن: آخرشم اون لینکای مربوط به هری‌پاترو ندادی :دی

هنوز کرک جدیدی برای بازی نیومده

هنوز مشخص نیست که مشکل دقیقا از کجاس. یه عده میگن ممکنه خود UBI همچین کاری رو کرده باشه تا کسایی که نسخه‌ی Pirate‌ رو دارن نتونن بازی کنن و وسط بازی گیر کنن. اگر این فرضیه درست باشه، باید منتظر کرک سالم باشیم تا این قفل رو دور بزنه

اگه این فرضیه غلط باشه دیگه اصلا نیازی به کرک نیست. و فرضیه بعدی که معیوب بودن فایل مربوط به مرحله‌ی اورشلیم هست مطرح میشه. در صورت درست بودن این فرضیه باید منتظر یه فایل Fix‌ باشیم که احتمالا حجم بالایی هم خواهد داشت

و البته یه فرضیه‌ی دیگه هم هست که دوستان صفحه‌ی قبل توضیح دادن و اونم اینه که فایل مربوط به مرحله‌ی اورشلیم Code شده هست و باید Decode بشه که فعلا کسی نتونسته این کارو با نسخه‌های کرک شده‌ی موجود انجام بده

این یارو گویا سره کاری بوده :دی
اول اومد گفت ظرف 24 ساعت آینده نسخه‌ی جدید ریلیز میشه؛ بعد اومد گفت ساعت 20:00 نسخه‌ی جدید میاد. بعد اومد نوشت 10 دقیقه تاخیر خورده و بعد از 10 دقیقه اومد یه لینک چرت و پرت پست کرد :دی
بعدش ملت یه سری بد و بیراه بهش گفتن و دوباره اومد پست داد که خواستم شوخی کنم و اینی که الان میدم لینک اصلیه. که خب بازم لینک چرت و پرت بود :دی

به هرحال از شما (اگه اشتباه نکنم مصطفی بودین) به خاطر خبر رسانی خیلی خوبتون تشکر می‌کنم

تکین کرک اصلی را میگه پیدا کرده و بزودی میزاره

ضمنا نسخه اصلی این بازی هم موجود میباشد که با اطلاعات زیر و توسط دایمون تولز اجرا میشه ( قابل توجه آن دسته که میگویند این بازی اصلش هنوز نیامده)
ببخشیدا رُک حرف میزنم،هنر کردید بازی رو اجرا کردید :laughing:
اینجا کسی مشکل اجرا نداره! مشکل اینه بازی سره مپ اورشلیم کرش میکنه!
الان افتاد مشکل ما چیه 10 صفحه داریم پست میدیم؟

آقایون آیا کرک درست حسابی پیدا کردین؟
نه،هنوز خبری نیست

آره کل جهان سر کار هستن،فقط تکین کرک بازی رو داره!

======================================
من سیو رو که بهزاد جان گذاشته بود تست کردم،اولا این سیو که بهزاد گفته بود تایید شده،باید بگم بله کار میکنه ولی چه جوری؟!
این فردی که پروفایل متعلق بهش هست،اورشلیم رو رد کرده و حتی خیلی جلو تر هست از اون لول این سیو! من می خواستم اورشلیم برم تازه نفر سوم لیست رو می خواستم به باد فنا بدم! ولی اینجور که از صحبت های master فهمیدم ایشون نفر هفتم رو هم کشته!!! حالا یک مشکل دیگه هم هست وقتی می خوای از شهری که master توش هست ( اسمش یادم رفته!) quick travel کنی به اورشلیم بازم بازی کرش میکنه!!!

حالا سوال اینجاس که ایشون چه جوری اصلا تونسته بره اورشلیم؟؟؟

آخرین ویرایش:
ببخشیدا رُک حرف میزنم،هنر کردید بازی رو اجرا کردید :laughing:
اینجا کسی مشکل اجرا نداره! مشکل اینه بازی سره مپ اورشلیم کرش میکنه!
الان افتاد مشکل ما چیه 10 صفحه داریم پست میدیم؟

نه،هنوز خبری نیست

آره کل جهان سر کار هستن،فقط تکین کرک بازی رو داره!

======================================
من سیو رو که بهزاد جان گذاشته بود تست کردم،اولا این سیو که بهزاد گفته بود تایید شده،باید بگم بله کار میکنه ولی چه جوری؟!
این فردی که پروفایل متعلق بهش هست،اورشلیم رو رد کرده و حتی خیلی جلو تر هست از اون لول این سیو! من می خواستم اورشلیم برم تازه نفر سوم لیست رو می خواستم به باد فنا بدم! ولی اینجور که از صحبت های master فهمیدم ایشون نفر هفتم رو هم کشته!!! حالا یک مشکل دیگه هم هست وقتی می خوای از شهری که master توش هست ( اسمش یادم رفته!) quick travel کنی به اورشلیم بازم بازی کرش میکنه!!!

خودشان که اینطور گفتن باید منتظر ماند اگر نشد که جهنمو ضرر 1 ماه دیگه

این همه توضیحی که من دادم فکر کردی دارم قصه تعریف می‌کنم؟
همه‌ی دنیا آویزون موندن که چجوری اون مرحله رو رد کنن اونوقت تکین رفته کرک سالم پیدا کرده؟؟ چجوریه که فقط تکین به کرک سالم دسترسی داره؟‌ نکنه اول برای تست به تکین ایمیل میکنن کرک‌هارو وقتی تکین تائید کردن منتشر میشه تو نت؟؟

هرکی هرچی گفت که زرتی قبول نمی‌کنن.

اون کسی که سیو رو گذاشته نوشته بود که دقیقا بعد از اینکه وارد اورشلیم میشید ذخیره شده. دیگه راست و دروغش رو من نمیدونم!
و اینکه چجوری تونسته بره اورشلیم؛
ظاهرا میشه از فایلای نصب شده‌ی بازی (فایلای انگلیسی) یه بک‌آپ تهیه کنی، بعد پچ تبدیل به نسخه‌ی روسی رو نصب کنی و وارد اورشلیم بشی و بازی رو سیو کنی، و بعد بک‌آپی که از فایلای اصلی گرفته بودی رو برگردونی سره جاش و بازی رو ادامه بدی.
شاید این کسی که سیو رو گذاشته هم همینکارو کرده باشه. من نمیدونم که این روش اصلا شدنی هست یا نه!

یکی به یوبی زنگ بزنه بگه بیاد این مشکل رو حل کنه :eek:/:):cheesygri
بازی فوق العاده ای بود فقط حیف که مرحله اورشلیم اساسی حال گیری کرد .
راستی اون افرادی که در بازی جلوی منو میگیرند یعنی جلوی الطایر رو میگیرند و کمک میخوان
چطوری میشه کمکشون کرد !؟ من زبانم زیاد خوب نیست فقط شنیدم یارو میگه من پول دارم یا ندارم و غیره ... کسی میدونه چی میگن !؟ حرف حسابشون چیه ؟ اصلا میشه کمکشون کرد ؟

این همه توضیحی که من دادم فکر کردی دارم قصه تعریف می‌کنم؟
همه‌ی دنیا آویزون موندن که چجوری اون مرحله رو رد کنن اونوقت تکین رفته کرک سالم پیدا کرده؟؟ چجوریه که فقط تکین به کرک سالم دسترسی داره؟‌ نکنه اول برای تست به تکین ایمیل میکنن کرک‌هارو وقتی تکین تائید کردن منتشر میشه تو نت؟؟

هرکی هرچی گفت که زرتی قبول نمی‌کنن.

اون کسی که سیو رو گذاشته نوشته بود که دقیقا بعد از اینکه وارد اورشلیم میشید ذخیره شده. دیگه راست و دروغش رو من نمیدونم!
و اینکه چجوری تونسته بره اورشلیم؛
ظاهرا میشه از فایلای نصب شده‌ی بازی (فایلای انگلیسی) یه بک‌آپ تهیه کنی، بعد پچ تبدیل به نسخه‌ی روسی رو نصب کنی و وارد اورشلیم بشی و بازی رو سیو کنی، و بعد بک‌آپی که از فایلای اصلی گرفته بودی رو برگردونی سره جاش و بازی رو ادامه بدی.
شاید این کسی که سیو رو گذاشته هم همینکارو کرده باشه. من نمیدونم که این روش اصلا شدنی هست یا نه!

آقای عزیز من توضیحی مختصر درباره کرک این بازی دادم که دوستان لطف کردن و اون قسمت رو پاک کردن اول اینکه بارها متذکر شدیم که این کرک شاید 100% سالم نباشه که این را هم پاک کردن و ضمنا توضیحی دادم در رابطه با اینکه یکی از فایلها با کرک این بازی مشکل داره (کرش میکنه و ضمن اینکه وزژن روسی این بازی سالم هستش و کارمیکنه حالا ما اون فایلی که سالمه از روی ورژن روسی برداشته ایم و روی اینگلیسیش گزاشتیم و زبانش هم همان انگلیسی هستش ( این را هم توضیح دادیم ولی متاسفانه پاکش کردن) اگر خواستی چندتا منبع خارجی بگم تا ببینی انها هم اینکار و کرده اند یا نه.
بدینوسیله به اطلاع کلیه گیمرهای عزیز میرسانیم که ما نه ادعای داریم و نه کرک ساز هستیم فقط قصدمون اینه که بتونیم این بازی را راه بندازیم تا همه استفاده کنند .حالا اگر موفق شدیم که فبها و اگر هم نشدیم که شما بزرگواران به بزرگی خودتان ببخشید.....

با سلام
یه چند تا کانال irc در این مورد هست که اینقدر اسپم توش میدن, آدم سرش درد میگیره. فقط بیشتر از 20 تا کامنت دیدم که سر دانلود این crackfix و از این جور چیزا ویروسی شدن. فکر کنم اندازه دو تا دیکشنری این چند روزه مطلب نوشته شده. یه بنده خدائی هم ادعا کرده لینکش (یه سیو از بازی) طی دوروز بیشتر از 70 هزار بار دانلود شده. فکر کنم از alexa آمار سایت هائی مثل http://www.rlslog.net رو هم در بیارید جالب باشه. یکی دیگم ادعا کرده, مجموع فضائی که فایل های این بازی روی هاست های مختلف اشغال کردن رو بررسی کرده و رسیده به اینکه از ترابایت رد میشه. خلاصه اوضاعیه دوستان.

شایعاتی که تا الان دیدم:
1- کرک RELOADED ایرادی نداره. gamecopyworld هم قصد داشته فعلا صفحه بازی رو از سایتش حذف کنه, اما فعلا عنوان کرک رو به Non-Retail/Beta Release تغییر داده.
2- یه نسخه اسپانیایی(/پرتغالی/فرانسوی) که برای عرضه در آمریکای جنوبی بوده, لو رفته که یه گروه کرکر برزیلی (احتمالا) اونو پخش کردن, حجمش حدود 5.15 گیگه و اون موضوع فایل coded و از ان جور چیزا متعلق به همون نسخست.
من که لینکی از این نسخه پیدا نکردم, فقط همین عکسه, سند مدعی.
3- این روش هوشمندانه ای نیست, ولی امتحانش ضرر نداره, گفته شده با این روش زبان مکالمات با استفاده از مبدل انگلیسی به روسی تغییر نخواهد کرد:
الف- قبل از اعمال پچ یک نسخه backup از فایل های نصب شده ورژن فعلی تهیه کنید.
ب- بعد از اعمال پچ فایل DataPC_StreamedSoundrus.forge رو با DataPC_StreamedSoundeng.forge جایگزین کنید.
پ- فایل حاضر (یعنی DataPC_StreamedSoundeng.forge) را به DataPC_StreamedSoundrus.forge تغییر نام دهید و حالا باید بتوانید نسخه روسی را با مکالمات انگلیسی بازی کنید.
ت- بعد از اتمام ماموریت ها در اورشلیم فایل های backup را جایگزین کنید تا نسخه دوباره به انگلیسی برگردد.

4- این دیگه شایعه نیست, عین حقیقته. چند نفر بلند شده زنگ زدن به پشتیبانی ubisoft که آقا این چه وضعیه در آوردین و از این جور حرفا, بعد خاستن که فایل های forge سالم بهشون بدن. :lol:
واقعا:
how idiot must u be in order to ask ubisoft to provide help after stealing their yet to be released game
5- اینم یه بنده خدائی گفته, منم بدون شرح پست میکنم. بی احترامی نباشه, منظورش به ما نیستا ;)
Dear illegal downloaders,
We at Ubisoft hope that all of you die extremely painfully and burn in hell while covered in cat feces for all eternity.
Signed,
[insert Ubisoft’s CEO signature here]
CEO, Ubisoft

پ.ن: آخرشم اون لینکای مربوط به هری‌پاترو ندادی :biggrin1:
آخه بن میشم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or