Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
:-"من موندم همه شماها میگین وست فردا میاره پس چرا تو سایتش نزدن بعدشم بگم که این تکین یک زره خالی میبنده تا خودم بازی را اجرا نکنم باورم نمیشه گیج شدم
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=356154&postcount=2841
بابا شما که پایه فروم WG هستی!! هنوز اونجا اعلام نکردن :laughing:

بچه ها من اين ها حاليم نميشه يكي بگه :
2.8 سي پي يو
كارت 8400 جي فورس 512
رم 1 گيگ
ويندوز ايكس پي
اين بازي اجرا ميكنه؟
روي X360 تموم كردم ولي براي عيد بايد يك فكري بكنيم:biggrin1:
همه چیز عادیه برا بازی کردن جز CPU !!! منم CPU Dual Core ندارم!فردا از وست میخرم و نتیجه رو اعلام میکنم:دی

به نظر خودم که با افت فرم شدید مواجه بشم :دی

پ.ن:انقدر زدیم تو سروکله همدیگه تا بدون اطلاع قبلی عرضه شد :دی

****** ویرایش : خبر های خوش تمومی نداره :دی ببنید این بنده خدا تو فروم GS با چه سیستمی عین چی مونده تو روون اجرا کردن بازی :دی

so i just tried it with everything on max (vsync on everything on highest settings etc) res is 1680x1050 and i isnt good i get like 10fps lowest and best is like 60 fps or somthing but i average at around 15 fps

my specs are:
maximus formula
q6600 @ 3,6ghz
8gb ddr2 800mhz
2x hd 3870x2 in crossfirex

سیستمش بسی خوف است :دی هیچ ایرادی هم نمیبینم که چرا ایشون فقط 15 فرم میگیره! البته ایشون متوسط نرخ فرم رو گفته 15، گفته تا 60 هم بالا میره !

رم سیستمش منو کشته :دی 8GB :دی

فکر کنم یارو داره خالی میبنده

آخرین ویرایش:
:-"من موندم همه شماها میگین وست فردا میاره پس چرا تو سایتش نزدن بعدشم بگم که این تکین یک زره خالی میبنده تا خودم بازی را اجرا نکنم باورم نمیشه گیج شدم

کار تکین از این حرف ها گذشته زنگ زدم میگم بازیassرو فردا با پیک برای من می فرستی من حتم می خوام یکم منو من می کنه میگه شاید فردا حاضر نشه اخه یکی نیست بش بگه مرد تیکه برای چی مردم سرکار می ذاری.
پ.ن:باز هم مثل همیشه امید ما به اقا مهدی هست مهدی جون فردا بیام و اینAssassins CreedوTurning Point: Fall of Libertyو Frontlines: Fuel of Warو Lost: Via Domus مغازه نباشه اونجا رو به خاک خون می کشم.جون من تا فردا اینا رو برسون مغازه.
موفق باشی

از خالی بندی هم گذشته .منو بگو که با 1 گیگ رم و کارت 7300 چه امیدی برای اجرای این بازی دارم.:laughing:
نه جالبیش اینه تاپیک بقلیش یارو با سیستم ضعیف تر از این داره بهتر بازی میکنه :دی

ایول این بازی قرار بود یک ماه و اندی دیگه ریلیز بشه ولی حالا دزدیده شده و بدست ما خواهد رسید تا فردا پس فردا
خوب بنظرم بلای خوبی سر یوبی اومد تا اینقدر ما PC بازا رو اذیت نکنه
خدایا یعنی 2-3 روز دیگه میشینم Assassin:love: بازی میکنم با فریم ریت متوسط 2-5 فریم:biggrin1:
جواد میگم فقط همین یه نفر گزارش داده کسی دیگه نیومده گزارش بده اگه اینطور باشه این بازی گوی سبقت:biggrin1: رو از Crysis در سیستم مورد نیاز می رباید:biggrin1:
2x hd 3870x2 in crossfirex :eek:خدایا بما رحم کن:((شاید باید 4 تا از این گرافیک ببندی تا 60 فریم بگیری :cheesygri بسی چاخان کرده این برادر

ایول این بازی قرار بود یک ماه و اندی دیگه ریلیز بشه ولی حالا دزدیده شده و بدست ما خواهد رسید تا فردا پس فردا
خوب بنظرم بلای خوبی سر یوبی اومد تا اینقدر ما PC بازا رو اذیت نکنه
نه،قضیه دزدی اینا نیست! بازی رسما تو اروپا لانچ شده :دی

خدایا یعنی 2-3 روز دیگه میشینم Assassin:love: بازی میکنم با فریم ریت متوسط 2-5 فریم:biggrin1:
باز تو dual core داری،من چی پس:دی من فرم منفی میگیرم :دی

جواد میگم فقط همین یه نفر گزارش داده کسی دیگه نیومده گزارش بده اگه اینطور باشه این بازی گوی سبقت:biggrin1: رو از Crysis در سیستم مورد نیاز می رباید:biggrin1:
2x hd 3870x2 in crossfirex :eek:خدایا بما رحم کن:((شاید باید 4 تا از این گرافیک ببندی تا 60 فریم بگیری :cheesygri بسی چاخان کرده این برادر
فقط همین یکی بوده! میگم تاپیک بقلیش یکی با سیستم پایین تر میگه خیلی راحت بازی میکنه :دی

خلاصه همین الانم مهدی جون داره تو یاهو بهم امیدواری میده :دی

اجرا هم نشد،جهنم و ضرر یا سریع سیستم عوض میکنم یا 360 میخرم :دی مورد سومی هم در کاره :دی کلا بیخیالش بشم :دی

اجرا هم نشد،جهنم و ضرر یا سریع سیستم عوض میکنم یا 360 میخرم :biggrin1: مورد سومی هم در کاره :biggrin1: کلا بیخیالش بشم :biggrin1:
تو که میگفتی سرم بره کنسول نمیخرم:biggrin1:در مورد ارتقا بنظرم اینقدر هم برات خرج بر نمیداره من یه x2 4200 پنج ماه پیش گرفتم 70 تومن الان احتمالا ارزانتر شده مگه اینکه Mainتم احتیاج به عوض شدن داشته باشه ولی کلا خدایی فکر نمیکنم فرق آنچنانی در سی پی یو من با تو باشه البته منظورم سی پی یو هایی در حد مال منه چون تو همون نتیجه ای رو در crysis گرفتی که من گرفتم در مورد بیخیال شدنم یه چیز گفتی نشد

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=356154&postcount=2841
بابا شما که پایه فروم WG هستی!! هنوز اونجا اعلام نکردن :laughing:

همه چیز عادیه برا بازی کردن جز CPU !!! منم CPU Dual Core ندارم!فردا از وست میخرم و نتیجه رو اعلام میکنم:دی

به نظر خودم که با افت فرم شدید مواجه بشم :دی

پ.ن:انقدر زدیم تو سروکله همدیگه تا بدون اطلاع قبلی عرضه شد :دی

****** ویرایش : خبر های خوش تمومی نداره :دی ببنید این بنده خدا تو فروم GS با چه سیستمی عین چی مونده تو روون اجرا کردن بازی :دی

so i just tried it with everything on max (vsync on everything on highest settings etc) res is 1680x1050 and i isnt good i get like 10fps lowest and best is like 60 fps or somthing but i average at around 15 fps

my specs are:
maximus formula
q6600 @ 3,6ghz
8gb ddr2 800mhz

سیستمش بسی خوف است :دی هیچ ایرادی هم نمیبینم که چرا ایشون فقط 15 فرم میگیره! البته ایشون متوسط نرخ فرم رو گفته 15، گفته تا 60 هم بالا میره !

رم سیستمش منو کشته :دی 8GB :دی

فکر کنم یارو داره خالی میبنده
والا ایشون احتمالا فریم 60 رو 6 میبینن
متاسفانه اینقدر سیستم خفنه که سرش پر نمیکنه
nk3zrseifp6lunz0vh8w.gif

اقا راستی نمره 360 این بازی چند شد من زیاد تو خطش نبودم
راستی محظ اطلاع من تو یه سایت خوندم که اجرای DX10 نسبت به DX9 سریعتر هستش دوستانی که نسبتا سیستم خفنی دارند مثل همین یارو:biggrin1: که من جوابشو نقل قول کردم یه گزارشی بدن
با تشکر چوکرمندیم:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اقا راستی نمره 360 این بازی چند شد من زیاد تو خطش نبودم
امتیاز 360 و PS3 این بازی از گیم اسپات 9.0 شد از IGN هم امتیاز 360ش 7.7 برای PS3 هم 7.5 شد
راستی محظ اطلاع من تو یه سایت خوندم که اجرای DX10 نسبت به DX9 سریعتر هستش دوستانی که نسبتا سیستم خفنی دارند مثل همین یارو:biggrin1: که من جوابشو نقل قول کردم یه گزارشی بدن
احتمالا منظورت از DX10 همون اجرا توی ویستاست والا من تا حالا هر چی بازی توی ویستا اجرا کردم از XP کندتر بوده اونم بخاطر اینکه ویستا خودش هم یه مقدار از سیستم رو استفاده میکنه و سیستم برای اجرای بازی قدرتش کمتر میشه نسبت به xp ولی اگه یه سیستم قوی داشته باشی چرا اصلا توی ویستا تمام بازیاتو اجرا نکنی چون واقعا یه چیز دیگس حالا چی میشد مایکروسافت بیخیال این ویستا میشد این DX10 رو برای XPمیداد بیرون:biggrin1:

امتیاز 360 و PS3 این بازی از گیم اسپات 9.0 شد از IGN هم امتیاز 360ش 7.7 برای PS3 هم 7.5 شد

احتمالا منظورت از DX10 همون اجرا توی ویستاست والا من تا حالا هر چی بازی توی ویستا اجرا کردم از XP کندتر بوده اونم بخاطر اینکه ویستا خودش هم یه مقدار از سیستم رو استفاده میکنه و سیستم برای اجرای بازی قدرتش کمتر میشه نسبت به xp ولی اگه یه سیستم قوی داشته باشی چرا اصلا توی ویستا تمام بازیاتو اجرا نکنی چون واقعا یه چیز دیگس حالا چی میشد مایکروسافت بیخیال این ویستا میشد این DX10 رو برای XPمیداد بیرون:biggrin1:
تو که میگفتی سرم بره کنسول نمیخرم:biggrin1:در مورد ارتقا بنظرم اینقدر هم برات خرج بر نمیداره من یه x2 4200 پنج ماه پیش گرفتم 70 تومن الان احتمالا ارزانتر شده مگه اینکه Mainتم احتیاج به عوض شدن داشته باشه ولی کلا خدایی فکر نمیکنم فرق آنچنانی در سی پی یو من با تو باشه البته منظورم سی پی یو هایی در حد مال منه چون تو همون نتیجه ای رو در crysis گرفتی که من گرفتم در مورد بیخیال شدنم یه چیز گفتی نشد
نه خو مسئله اینه که من دست به CPU بزنم باید main و ram و VGA عوض بشه :دی خوب کلا یه کیس باید بخرم باید 1.5 پیاده بشم :دی دم عید هم هست پول در بساط نیست :دی

cpu شما هم X2 هست خیلی با CPU من فرق میکنه. ولی خو بخوام Over کنم cpu رو فکر کنم تا 3600 برسونمش:دی
الا ایشون احتمالا فریم 60 رو 6 میبینن
متاسفانه اینقدر سیستم خفنه که سرش پر نمیکنه
nk3zrseifp6lunz0vh8w.gif
منم فکر کنم کور رنگی داره :دی

راستی محظ اطلاع من تو یه سایت خوندم که اجرای DX10 نسبت به DX9 سریعتر هستش دوستانی که نسبتا سیستم خفنی دارند مثل همین یارو:biggrin1:
آره منم خوندم! :دی حالا چه قدر درسته خودش میدونه

my specs are:
maximus formula
q6600 @ 3,6ghz
8gb ddr2 800mhz
بابا اينكه سيستم فضايي داره !:biggrin1:

فك كنم بخاطر فعال كردن حالت CrossFireX باشه ، بعضي جاها اثر منفي داره

يا اينكه سر كاريه:biggrin1:

اقا فقط اینو بگم منی که crysis رو با 1024*768 رو مدیوم عالی اجرا کردم این بازی رو الان 5 تا فریم هم نگرفتم.
خاک بر سر این ubi.همین کارا رو میکنن ادم از pc میکنه میره سمت کنسول.برای هممون متاسفم که انقدر انتظار کشیدیم

خوب عزیز همه که مثل شما چپشون پر نیست.یادش به خیر یه زمانی برای بازی کردن باید عشق زیادی داشتی نه پول زیاد اما الان........این الطیر تیر اخر بود به جنازه pc ما که رفتیم سمت کنسول
در ضمن سیستم من dual core 2180 ;ram 2G;geforce 8500 GT 512mb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or