Multi Platform Assassin's Creed

سلام
بعد از سری شاهکار POP , تیم سازنده POP: SOT شروع به ساخت بازی دیگری کردند به نام Assassin's Creed .
فعلا قراره این بازی برای کنسول PS3 ساخته بشه. اما 90% این بازی Multi Platform خواهد بود.
البته من این حرفمو طبق این مدارک زدم :
quote:
The game is multiplatform.

I've seen it running on PC and 360 hardware to date.
UBI didn't spend money on the conversion teams just to scrap it all.

Hell this was actually intended to be released on the Xbox and PS2 as well at one point but they scrapped that decision a little while back.

They're also betting on this franchise as their next big thing so expect it to be really tight, they've been working on it for ages now.
I'll actually bet the graphics will be better than what you've seen in the end and the animation system is jaw dropping so far.

another quote:
quote:
It's never that simple.
Even if it's a timed exclusive for one console we'll never hear the end of it till it goes across the board.

But in the end it will be a port TO the PS3 and not from the PS as the game was up and running long before the PS3 hardware was finalised.

The game will kick ass.
Everyone should be happy it's multiplat as not to miss out.

and some more:
quote:
I really haven't seen much to be honest
To say UBI is being VERY secretive with this game is an understatement.
Mostly the early tests and concepts.

Thus far the screens we're seeing are on the mark with what I've seen, the brighter colors used to note off important elements/areas/people.

And graphics aside it was the character environment interaction/animations that floored me.

Just wait till you see this thing in motion.

Source: http://forum.teamxbox.com/showthread.php?t=440099&page=2

شما میتونید دو تریلر منتشر شده ی این بازی رو از این لینک بگیرید :

http://uk.gamespot.com/ps3/action/projectassassins/index.html

درضمن اسم شخصیت بازی هم Altair قراره باشه.

عکس های بازی :
assassinscover.jpg

instory1.jpg

instory2.jpg

femaleassassin1_enl.jpg

منتظر خبرها , تریلر ها , عکس ها , اطلاعات و ... این بازی باشید.:-"

آخرین ویرایش:
خوب شد تاخیر خورد...:love: سوتی و این چیزا تو نسخه کنسولی مثل اینکه زیاده...در ضمن من الان نمیدونم چی بازی کنم :biggrin1: این Ac هم که بود دیگه کلا زندگی تعطیل میشد...همین الانش وقت کم میارم :biggrin1:

خوشم اومد حال این XBOX360بازها و PS3بازها گرفته شد خداکنه برای PC خیلی روش کار کنن و یه چیز توپ تحویلمون بدن :laughing:
بعیده خیلی روش کار کنن. فقط روی pc چون از رو هارد سرعت تبادل اطلاعات بالاتره تو چیزائی مثل فریم ریت نتیجه بهتری می ده.(stutter تو کارما پی سی بازا نیست, البته بجز هالف لایف)

ببخشید دقیقا این بازی کی ریلیز میشه؟:love:
اگه سیستم مورد نیاز رو هم بگید ممنومنم.:love:
تو gs لانچ us رو زده feb 2007 ولی تو detail ش که بری واسه uk رو زده 15 feb !!! یعنی 26 بهمن...

پ.ن:خدا رحم کنه من چه جوری تا اون موقع صبر کنم :((

سلام
بچه ها يه چيزي....
من يه جا خوندم كه شخصيت اول اين بازي شخصي به نام "دسموند" هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و الطاير يكي از اجداد "دسموند" هستش كه الطاير خودش پسر "هيچ كس" هست
اونايي كه با كنسول اين بازيو انجام دادن جريان چيه ؟؟

اين جا رو بخونين:

عقيده فداييون داستان جالب وپيچيده اي است كه در طول تاريخ سير ميكند و زمان هاي مختلفي را ميپيمايد . شخصيت اول داستان كه دسموند نام دارد يك مرد كافه چي است كه صاحب يك كافه معمولي است . دسموند از همه جا بي خبر زندگي ساده اي دارد و از اتفاقاتي كه پيش رويه اوست بي اطلاع ست . در اين هنگام فرد مرموزي او را ميربايد و به يك آزمايشگاه ميبرد . در اين آزمايشگاه دستگاهي اختراع شده است و اين فرد قصد دارد كارايي دستگاه را بر روي دسموند بيازمايد . اين دستگاه خاطرات نياكان يك انسان را به او منتقل ميكند . و او را در جايگاه يكي از نياكانش قرار ميدهد. دستگاه بر روي دسموند آزمايش ميشود و او پي ميبرد يكي از اجداد او "الطاير ابن لا احد" (پسر هيچ كس ) نام داشته است. دسموند پس از آگاهي از اين موضوع به زمان حال بازميگردد و مخير ميشود كه جايگاه الطاير را تصاحب كند يا نه ؟
6yf50l5.jpg

الطاير در سال 1191 مي زيسته است و درگير و دار جنگ هاي سوم صليبي يك جنگ جوي ماهر بوده است. او عضو گروه خاصي از افراد جنگجو بوده است كه براي مسلمانان جنگ ميكرده اند . در آْن زمان نبرد سختي ميان مسلمانان و صليبيان در جريان بوده است و شهرها روزي در دستان يك گروه و روزي ديگر در سلطه گروه ديگر بوده است . دسموند ميپذيرد كه حال و روز يكي از اجداد خود را درك كند و در جايگاه او زندگي كند. در گير ودار جنگ الطاير مأمور ميشود تا يكي از سران دشمن را به قتل برساند اما با شكست رو به رو ميشود . از اين رو در گروه خود تنزل مقام پيدا ميكند وعنوان "ناشي" را از آن خود ميكند. رييس گروه او به او پيشنهاد ميكند تا براي بازيابي مقام پيشين خود 9 نفر از سران صليبي را به قتل برساند . اين 9 نفر كساني هستند كه جنگ هاي صليبي را به راه انداخته اند وبا كشته شدن اين 9 نفر صلح حكمفرما خواهد شد. الطاير ميپذيرد وعازم اين مأموريت ميشود . دسموند در ميان زمان رفت و آمد ميكند و گاهي در حال و گاهي در گذشته سپري ميكند . با روي دادن چند اتفاق او متوجه ميشود كه اين ماشين فقط براي او ساخته شده است و هيچ آزمايش و ربوده شدن تصادفي در كار نبوده است . در گذشته تكه اي از خاك بهشت وجود داشته است كه در چند نقطه از زمين دفن شده است . سازندگان اين ماشين زمان ميخواهند از طريق الطاير نقاط دفن شدن نقاط مختلف زمين (كه خاك بهشت در آنجا دفن شده) را بيابند
منابع: http://experience/assassinscreed.uk.ubi.com
و
gamespot

آخرین ویرایش:
اخر بازی یه artifact هست که باز میشه و یه نقشه جهان میاد بیرون که یه نقاطی روش مشخصه بعد بلافاصله به زمان برمی گردیم. بعد از بازگشت به زمان حال قدرت eagle vision رو با خود داریم و یه علامت هایی رو در ازمایشگاه می بینیم بعد ..... بازی تمام میشه.

دوستان یه وقت اسپویلر نزنید انرژی شما تلف میشه /:) البته با تشکر از play_3 که اسپویلر زد.من که report میکنم شاید برخورد انجام بشه;)
================================================================
یه خبر خوب.ریلیز بازی 3 روز جلو افتاد:biggrin1: یعنی 12 FEB :biggrin1:

دوستان یه وقت اسپویلر نزنید انرژی شما تلف میشه /:) البته با تشکر از play_3 که اسپویلر زد.من که report میکنم شاید برخورد انجام بشه;)
================================================================
یه خبر خوب.ریلیز بازی 3 روز جلو افتاد:biggrin1: یعنی 12 FEB :biggrin1:
خوبي DJ جان؟
من خودم بازيو تموم نكردم كه بخوام قسمتي از بازيو لو بدم. شما خودت تو اينترنت سرچ كني داستان كلي در مورد بازي هست نه لو دادن....

پ ن:مثل اينكه قوانين سايت شده سوژه بعضي كربران ;
پ ن: اگه اين طوري باشه كه شما ميگي بايد كل تايپيك اخبار بازي تو اسپويلر باشه
----------------------------------------------
در سايت هاي مختلف اين بازي (كنسولي اش) از نظر منتقدان نمره خوبي كسب كرده..
از نظر منتقدان بازي عقيده فداييون (آدم كش) يكي از بهترين بازي هايي است كه تاكنون براي PS3 طراحي شده است. پس از عبور از هر مرحله بازي ; نمايش گرافيكي زيبايي پخش مي شود كه از برترين نمايش هاي تاريخ بازي هاي رايانه ايست!
در ضمن 5 كمپاني بزرگ فيلمسازي داوطلب شده اند كه فيلمي بر اساس داستان زيبا اين بازي بسازند ;همچنين يك كتاب نيز بر اساس داستان اين بازي چاپ شده است.

آخرین ویرایش:
خوبي DJ جان؟
من خودم بازيو تموم نكردم كه بخوام قسمتي از بازيو لو بدم. شما خودت تو اينترنت سرچ كني داستان كلي در مورد بازي هست نه لو دادن....

پ ن:مثل اينكه قوانين سايت شده سوژه بعضي كربران ;
پ ن: اگه اين طوري باشه كه شما ميگي بايد كل تايپيك اخبار بازي تو اسپويلر باشه
----------------------------------------------
در سايت هاي مختلف اين بازي (كنسولي اش) از نظر منتقدان نمره خوبي كسب كرده..
از نظر منتقدان بازي عقيده فداييون (آدم كش) يكي از بهترين بازي هايي است كه تاكنون براي PS3 طراحي شده است. پس از عبور از هر مرحله بازي ; نمايش گرافيكي زيبايي پخش مي شود كه از برترين نمايش هاي تاريخ بازي هاي رايانه ايست!
در ضمن 5 كمپاني بزرگ فيلمسازي داوطلب شده اند كه فيلمي بر اساس داستان زيبا اين بازي بسازند ;همچنين يك كتاب نيز بر اساس داستان اين بازي چاپ شده است.
اگه منظورت جواده که سخت در اشتباهی

اگه منظورت جواده که سخت در اشتباهی
شما خودت منظورت چي بود؟
ببين M.G.S من قصد بي احترامي به كسي رو ندارم. ولي اگه قراره برخوردي با كسي انجام بشه بايد با كسي بشه كه بي جهت پست ميزنه (اين پستي رو كه ايشون زد بايد يك مدير ميزد نه ايشون)
شما اگه كاربر فعال يا هر كاربر ديگه اي هستين اگه ديدين كسي مرتكب تخلف شده بايد دكمه "آگاه كردن مديريت از تخلفو بزنيد" نه فقط براي اينكه پستارو اضافه كنين بگين كه من REPORT ميكنم
ديگه جايي تو قوانين گفته نشده كه بگوييد من Report ميكنم ; يا حداقل به جاي اين كارش چون وقت ويرايش داشتم ميتونست بگه كه ويرايش كن

خلاصه گفتم اين چيزي كه من گذاشتم فقط يك خبر بود نه قسمتي از داستان اين بازي

پ . ن:من اين حرفارو به خاطر خود DJ_MJ نوشتم و قصد بي احترامي به كسي رو ندارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or