Multi Platform Assassin's Creed: Valhalla

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
November 10, 2020
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
https___forum.bazicenter.com_attachments_1633365649901-png.227035_.jpg

Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
Genre: Open-World RPG
Release Date: Holiday 2020
Platforms: PS4-PS5-X1-XSX-PC-Stadia​
اطلاعات کلی
  • تیم Black Flag و Origins مسیئولیت ساخت بازی را بر عهده دارد.
  • علاوه بر استودیو مانتریال، 12 استودیوی دیگر یوبیسافت و همچنین استیودی Sperasoft در ساخت بازی همکاری دارند.
  • بازی بین نسلی بوده و برای اکثر پلتفرم های موجود منتشر میشود.
  • بازی یک نفره بوده و قابلیت Co-Op وجود ندارد.
  • همچون ادیسه، قابلیت انتخاب جنسیت کرکتر وجود دارد
  • وقایع بازی در انگلستان و نروژ اتفاق می افتد.
  • انگلستان شامل 3 شهر بزرگ می شود: London، Winchester وJórvík
  • نقشه ی بازی مقداری از ادیسه بزرگ تر است.
داستان
  • وقایع بازی در سال 873 آغاز میشود.
  • شخصیت اصلی Eivor نام دارد.
  • بازی مناطق مختلفی همچون نروژ و اسکاتلند را شامل می شود.
  • Hidden Ones و Order of the Ancients نقش بسیار مهمی در بازی دارند و از این نظر بازی با AC4 مقایسه شده است.
  • بازی در نروژ آغار میشود، Eivor به دلیل سختی های داخل کشور و به منظور یک شروع تازه به همراه افرادش راهی انگلستان میشود.
  • Eivor در مقطعی از داستان، با اساسین ها ملاقات و از آن ها هیدن بلید را دریافت میکند.
  • دلیل نصب هیدن بلید بالای مچ، ترساندن دشمنان است.
  • باور بر این است که اساسین ها ارتباطاتی با ادین دارند.
  • Eivor در ابتدا به دلیل اهداف مشترک با اساسین ها همکاری میکند اما در ادامه و با پیشرفت داستان به صورت کامل به آن ها میپیوندد.
  • فیگور های تاریخی همچنین المان های ماورایی مرتبط با اساطیر نورث در بازی وجود دارد.
  • قابلیت انتخاب دیالوگ تا حدودی در بازی وجود دارد. برخی از آن ها مرتبط با تصمیم های داستانی داخل Settlement می باشد.
  • با این حال تایید شده که Eivor یک شخصیت مشخص و پابرجا داشته و همانند یک صفحه ی سفید نبوده که توسط بازیکن پر شود.
  • از این رو سازندگان Eivor رو با Geralt نزدیک تر میدانند تا Dragonborn.
  • شخصیت داخل تریلر، شاه آلفرد، در ابتدا یکی از ویلن های بازی می باشد، اما در ادامه همه چیز ممکن است تغییر کند.
  • ساکسون ها دشمنان اصلی می باشند، با این حال برخی از وایکینگ ها ممکن است در مقابل بازیکن قرار بگیرند.
  • هر 2 حالت مذکر و مونث برای شخصیت اصلی Canon می باشد، اما چگونگی آن مشخص نیست با این حال سازندگان اطمینان داده اند که با انجام بازی این سوال رفع خواهد شد.
  • بخش مدرن بازی، ماجرای لیلا حسن را دنبال میکند. سازندگان اذعان داشته اند که ایده ای که مدت ها برای این بخش در نظر داشته اند در این نسخه انجام داده اند.
  • از لفظ "خاتمه" برای داستان بازی استفاده شده و گفته شده پلات های داستانی مهمی در این شماره به سرانجام میرسد.
گیم پلی
  • تمرکز بیشتر روی المان های RPG
  • بازگشت سپر
  • مشابه سری سولز، قابلیت Dual-Wield با هر ترکیبی از سلاح ها، حتی ۲ سپر!
  • قابلیت شخصی سازی مو، لباس، ریش، تتو و War Paint وجود دارد.
  • تمامی Gear ها منحصر به فرد هستند.
  • Gear ها قابلیت آپگرید دارند، با این حال امکان اتمام بازی با Gear های آغازین وجود دارد.
  • Ability ها برمیگردند و انواع مختلفی همچون پرتاب تبر را شامل می شود.
  • مهارت ها از Skill Tree وسیع بازی که اینبار Skill Graph نامیده میشود، قابل دریافت هستند.
  • سیستم لول بندی از بازی حذف شده و سیستمی بر مبنای قدرت جایگزین آن شده است.
  • بر خلاف لول، اینبار اسکیل و Gear راه های اصلی ارتقا و پیشرفت کرکتر هستند.
  • سیستم مبارزات بازی خشن، سنگین و پر سر وصدا توصیف شده.
  • سلاح ها با استفاده از Rune ها قابل شخصی سازی هستند. (مشابه سیستم Engraving در ادیسه)
  • سیستم قطع عضو در بازی وجود دارد.
  • تیم تمرکز ویژه ای روی تنوع و شکه کننده بودن مبارزات داشته است.
  • دشمنان جدید در سرتاسر بازی ظاهر میشنود تا از حس یکنواختی جلوگیری شود.
  • هر نوع از دشمنان دارای نقاط ضعفی هستند که با شناسایی آن ها میتوان سرنوشت مبارزه را تغییر داد.
  • دشمن سرسختی که در تریلر توسط Eivor کشته میشود یک Ring Leader است.
  • Longboat ها ابزاری برای حمل و نقل سریع می باشند، نه مبارزه.
  • همچنین Raid ها با استفاده از Longboat صورت میگیرد.
  • خدمه ی Lonboat قابل شخصی سازی هستند.
  • Eivor میتواند Raid هایی علیه سایر گروه ها همچون، تمپلارها، ساکسون ها، وایکینگ های رقیب و "یک گروه مرموز" هدایت کند.
  • علاوه بر Raid ها، Assault ها نیز وجود دارند که شامل ست-پیس های بزرگ هستند.
  • نفرات استخدام شده، در Settlement مشغول میشوند.
  • Settlement هاب بزرگ بازی میباشد که نقش حیاطی در روند داستانی خواهد داشت.
  • با پیشرفت در بازی قابلیت ساخت Tavern، انواع خانه ها و همچنین Black Smith در هاب، جهت ارتقای سلاح ها وجود دارد.
  • برخی از المان های UI جهت تشویق بیشتر به گشت گذار، حذف شده است.
  • قابلیت رومنس در بازی وجود دارد.
  • مینی گیم های مختلفی از جمله تاس بازی، ماهی گیری، رجز خوانی و مسابقات نوشیدن در بازی وجود دارد.
  • کلاغ ادین نقش عقاب در نسخه های قبلی را خواهد داشت.
  • بازگشت Social Stealth!
  • هیچ اجباری برای انجام ساید کوئست ها به منظور پیش روی در داستان وجود ندارد و بازیکن می تواند به هر ترتیبی که میخواد محتوای بازی را مصرف کند.
نسخه های مختلف

Last edited by a moderator:
درود نمیشه سیستم راهنمای بازی رو مثله اورجینز‌و اودیسه کرد؟
اعصابمو داره خورد میکنه
پرندش دشمنا رو مارک نمیکنه رو دشمنا هم لول نمیزنه فعالین های توی نقشه رو به شکله یه نور نشون میده معلوم نیست کوئیست لوتن چین خیلی رو مخه
اگه سیستمش کلا اینطوره که دراپش کنم

2021-06-04_18-05-28.jpg

بعد 107ساعت تموم کردیم. بازی خوبی بود. مینی گیم orlag ش باحال بود.
در مجموع عنوان خوبی بود.
یخورده مبارزات بخاطر طولانی بودن خسته کننده میشه ولی فینیشرهاش و صدای تبر و فروکردن نیزه تو سینه و اینا همچنان باحالش میکنه.
صدا گذاری بازی ضعف داره متاسفانه و علاوه بر اون، حس تو بازی کمه. خیر سرت دوستت مرده یه ذره بغض بیار نتو صدات.
سیستم آپگرید بهتر شده دیگه خبری از گیر آوردن پوست ببر سیاه و ... و ... نیست و کل فاکتورهای آپگرید دهکده به دو چیز و کل موادی که برا آپگرید اسلحه نیازه 5 تا هست، که خوبه و نسبتا فراوانه .
با لول 306 تموم کردم. یکم مرحله آخر خود اساسین لول بالاتری میخواست که یکم سختتر میکرد مبارزاتو ولی حل بود. مرحله فرعی چندانی هم نیاز نبود بری و منم نرفتم.
فق orlag تنها چیزی که بود همه جا رفتم. ولی یکسری نقاط آبی تو بازی هست که مراحل کوچکی داره و xp بالایی میده.
رو hard برید منم رو hard رفتم و فکر نکنم به اندازه تعداد انگشتهای یه دست مردم. چون بازی طولانیه، اگه سختی بالاتری برید، یکم دلسرد میکنه.
داستان کلی بازی خوبه و داستان شهرهای مختلف هم جالبه . باگ خاصی نداره بجز باگ مراحل.
که یه بار گرافیک رو بزارید رو low و ریستارت کنید مشکل رفع میشه
بجز مرحله آخر تو asgard
اونجا بعد گیر افتادن یه بار low کنید و ریستارت، دوباره برید تو منو،نرید تو بازی، و گرافیک رو اونی که میخوای بکن و ریستارت و ددفعه بعدی برو تو بازی.
طراحی محیط و تنوعش زیبا بود و قشنگ. چند تا legendary animal هم کشتم که باحال بودن.raid ها هم بد نبودن. یکم تکراری میشدن مثل کمبت بازی.
در مجموع بازیه خوبیه 8 براش کافیه ولی سعی نکنید بخواید تو یکی دو روز تمومش کنید. روزی 1-2 ساعت برید و در طول دو سه ماه تمومش کنید .
از ننسخه قبلی بهتر بود ولی کاساندرا بهتر از ایور بود

آخرین ویرایش:
View attachment 209483

بعد 107ساعت تموم کردیم. بازی خوبی بود. مینی گیم orlag ش باحال بود.
در مجموع عنوان خوبی بود.
یخورده مبارزات بخاطر طولانی بودن خسته کننده میشه ولی فینیشرهاش و صدای تبر و فروکردن نیزه تو سینه و اینا همچنان باحالش میکنه.
صدا گذاری بازی ضعف داره متاسفانه و علاوه بر اون، حس تو بازی کمه. خیر سرت دوستت مرده یه ذره بغض بیار نتو صدات.
سیستم آپگرید بهتر شده دیگه خبری از گیر آوردن پوست ببر سیاه و ... و ... نیست و کل فاکتورهای آپگرید دهکده به دو چیز و کل موادی که برا آپگرید اسلحه نیازه 5 تا هست، که خوبه و نسبتا فراوانه .
با لول 306 تموم کردم. یکم مرحله آخر خود اساسین لول بالاتری میخواست که یکم سختتر میکرد مبارزاتو ولی حل بود. مرحله فرعی چندانی هم نیاز نبود بری و منم نرفتم.
فق orlag تنها چیزی که بود همه جا رفتم. ولی یکسری نقاط آبی تو بازی هست که مراحل کوچکی داره و xp بالایی میده.
رو hard برید منم رو hard رفتم و فکر نکنم به اندازه تعداد انگشتهای یه دست مردم. چون بازی طولانیه، اگه سختی بالاتری برید، یکم دلسرد میکنه.
داستان کلی بازی خوبه و داستان شهرهای مختلف هم جالبه . باگ خاصی نداره بجز باگ مراحل.
که یه بار گرافیک رو بزارید رو low و ریستارت کنید مشکل رفع میشه
بجز مرحله آخر تو asgard
اونجا بعد گیر افتادن یه بار low کنید و ریستارت، دوباره برید تو منو،نرید تو بازی، و گرافیک رو اونی که میخوای بکن و ریستارت و ددفعه بعدی برو تو بازی.
طراحی محیط و تنوعش زیبا بود و قشنگ. چند تا legendary animal هم کشتم که باحال بودن.raid ها هم بد نبودن. یکم تکراری میشدن مثل کمبت بازی.
در مجموع بازیه خوبیه 8 براش کافیه ولی سعی نکنید بخواید تو یکی دو روز تمومش کنید. روزی 1-2 ساعت برید و در طول دو سه ماه تمومش کنید .
از ننسخه قبلی بهتر بود ولی کاساندرا بهتر از ایور بود
107 ساعت !!!!! :-w

• Poker Face
  • Like
Reactions: Rohshen and kamyy
تموم بشو نیست که لامصب.۳۵ ساعت رفتم نصف نقشه رو هنوز باز نکردم.?
50 ساعت هم من رفتم همون نصف که هیچی تازه 1/3 نقشه رو دیدم. البته هر منطقه رفتم همه چی رو جویدم. بازی سلیقه ایه، بعضی شدید حال میکنن واسه بعضی هم شدید حوصله سر بر میشه نوع دیزاین بازی.
بازی از ادیسی طولانی تره من ادیسی رو تو 95 ساعت تموم که چه عرض کنم جویدم عملا اینجا بعد 50 ساعت هیچ چشم اندازی از اینکه به نصف داستان هم رسیده باشم نیست چه برسه به مپ.:D
با این روندی که نقشه رو شلوغ و داستان رو هی طولانی ترش میکنن آساسین بعدی دیگه فکر کنم بره بازی رو 200-300 ساعت پلی تایم.

من 130 ساعت رفتم یه وینچستر تو انگلستان مونده بود با اتمام اکثر کارهای فرعی هر منطقه.هفته پیش دسته ام خراب شد فعلا نتونستم ادامه بدم?.دی ال سی هاشم احتمالا بگیرم.فک کنم چهار پنج ماه میشه دارمش هفته ای حدود هشت نه ساعت بازیش میکنم. بعضی هفته هام دیدی بازی نکردم کلا.در کل بنظرم اگر سعی کنین یه هفته ای تموم کنین زده میشین :-?

50 ساعت هم من رفتم همون نصف که هیچی تازه 1/3 نقشه رو دیدم. البته هر منطقه رفتم همه چی رو جویدم. بازی سلیقه ایه، بعضی شدید حال میکنن واسه بعضی هم شدید حوصله سر بر میشه نوع دیزاین بازی.
بازی از ادیسی طولانی تره من ادیسی رو تو 95 ساعت تموم که چه عرض کنم جویدم عملا اینجا بعد 50 ساعت هیچ چشم اندازی از اینکه به نصف داستان هم رسیده باشم نیست چه برسه به مپ.:D
با این روندی که نقشه رو شلوغ و داستان رو هی طولانی ترش میکنن آساسین بعدی دیگه فکر کنم بره بازی رو 200-300 ساعت پلی تایم.
خداییش چند تا مرحله دیزاینشو انگار با موس کپی پیس کردن?ولی گیم پلیش لذت داره

آخرین ویرایش:
107 ساعت !!!!! :-w
البته بازی رو پلات نکردم و باید برا اینکه قدرتت کافی باشه قبل از فتح منطقه آخر لولت به 310 برسه تا قدرتت از نظر یازی کافی باشه. ولی من فتح اون منطقه آخرو با لول 290 رفتم. چون نمیخواستم مراحل فرعی رو برم.
بازیش ارزشش رو داره. حس باحالی داره. وقتی با تبر میزنی تو سر طرف یا نیزه رو میکنی تو گردن طرف.اودیسه رو با دی ال سیهاش 137 ساعت رفتم.
Assassin's Creed Odyssey | PC
چطوری اینقدر براتون طول کشید؟ برا من 46 ساعت طول کشید، دیگه 4-5 ساعت آخرش به غلط کردن افتاده بودم :))
تایم معقول یه کمپین به نظرم 7-8 ساعت باید باشه بقیش تکرار مکرراته D:
View attachment 209992

یه موقع اورلاگ زنش حرفه ای بود و یه بازی اورلاگ 40 دقیقه طول کشید.
طرف مجسمه heal داشت. برای بازوندنش مجبور شدم 28 تا سنگ بسوزونم
این یه نمونشه.بیست و یکی مجسمه اورلاگ بود. یه چند بارم تکراری رفتم.میانگین 20-25 دقیقه میشد.
ده ساعت فقط اورلاگ زدم.
کمپین 7-8 ساعته برا یه بازی اوپن ورلد اصلا معقول نیست. یه اپن ورلد حداقل به 25-30 اعت کمپین نیاز داره که کل محیطو در برگیره.

چطوری اینقدر براتون طول کشید؟ برا من 46 ساعت طول کشید، دیگه 4-5 ساعت آخرش به غلط کردن افتاده بودم :))
تایم معقول یه کمپین به نظرم 7-8 ساعت باید باشه بقیش تکرار مکرراته D:
View attachment 209992
تایم معقول و خیلی عالی خالص بین ۱۵ تا ۲۰ ساعت کافیه . بعدش ملال آور می شود

والا پلی تایم دوستان نمی‌دونم چطوری انقدر بعضا بالا رفته! با 120 ساعت رسما تمام کار های موجود تو بازی رو انجام دادم! یعنی کلا دیگه تو مپ فعالیت خاصی باقی نمونده تازه پتک تور و شمشیر اکسکالیبور هم پیدا کرده بودم و همه ناحیه ها 100 در 100 شده یک مقداری ماهی گیری کرده بودم تا یک سری آنلاکبل های خاصش رو آزاد کنم و...! تازه 2 تا فستیوال هم این وسط انجام داده بودم کامل! که شاید خیلی از دوستان یا از نظر زمانی فستیوال ها رو تجربه نکردند! بازی طولانی هست ولی فکر کنم بشه تو 50 ساعت سر و تهش رو هم آورد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or