Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
هیچی دیسک بازی رو خط خطی میکنیم ! :d
خب بازی میکنیم دیگه !!
رفتم بالای برج میخوام بیام پایین ، گیر کرده هیچ کاری هم نمیشه کرد !
تا حالا انقد از سری AC ، بدم نیومده بود ! اصلا یه جوریه !

منم واسه همین تعجب کردم دیگه!

واسه من چنین چیزی تا حالا اتفاق نیافتاده!! حتی یک بار هم نشده تو بازی گیر کنه یا مشکلی برام پیش بیاد تو تمام این مدت که دارم بازی میکنم!

اتفاقا من بدم نیومد از بازی. یه جور اصیل طراحی شده مخصوصا نور پردازیش واقعا عالیه!

سلیقه ای هست. به نظرم کسایی که با بازی های سبک ادونچر قدیمی مثل اساسین حال نمیکنن طرفش نرن بهتره چون خوششون نمیاد.

منم واسه همین تعجب کردم دیگه!

واسه من چنین چیزی تا حالا اتفاق نیافتاده!! حتی یک بار هم نشده تو بازی گیر کنه یا مشکلی برام پیش بیاد تو تمام این مدت که دارم بازی میکنم!

اتفاقا من بدم نیومد از بازی. یه جور اصیل طراحی شده مخصوصا نور پردازیش واقعا عالیه!

سلیقه ای هست. به نظرم کسایی که با بازی های سبک ادونچر قدیمی مثل اساسین حال نمیکنن طرفش نرن بهتره چون خوششون نمیاد.

AC الان قدیمیه سبک Action adventure ـه؟
بازی ایراد داره زیاد، در کنار ACR و ACIII هم ضعیف ترین (شاید حتی ضعیف تر از اونا) نسخه ی این سری ـه، حالا شاید یه سری خوششون بیاد، اصل قضیه عوض نمی شه

این چرا انقد کم پول میده
فقط از مراحل فرعی میشه، پول درآورد؟!
کدوم مراحل خوبه؟

مراحل فرعی که با علامت اساسین تو نقشه هست.

همچنین برای پول زیاد باید حتما ماموریت های کافه تئاتر رو انجام بدی. کم کم کافه تئاتر رو آپگرید میکنی و ماموریت های جدید باز میشه. یک صندوقچه تو کافه تئاتر هست که بنا بر آپگرید هات هر 15 دقیقه بهت پول میده ( سود بهت میده) تو نقشه آیکون خانه های قرمز رنگ وجود داره با خریدنشون به سودت افزوده میشه و با انجام دادن ماموریت ها کلا پولی که تو اون صندوقچه جمع میشه کم کم بیشتر میشه.

وقتی همه این کارا رو بکنی کار به جایی میرسه که هر 12 دقیقه بیشتر از 9000 تا پول بهت میده.

- - -ویرایش - - -

AC الان قدیمیه سبک Action adventure ـه؟
بازی ایراد داره زیاد، در کنار ACR و ACIII هم ضعیف ترین (شاید حتی ضعیف تر از اونا) نسخه ی این سری ـه، حالا شاید یه سری خوششون بیاد، اصل قضیه عوض نمی شه

منظورم اینه که بازی سبکش تو دنیای قدیمه! مثل قرون وسطا و انقلاب فرانسه و......

مشکل داره بازی درسته. ولی خب من از لحاظ باگ حد اقل مشکلی ندیدم.

دیگه اینکه میگید ضعیف تر از AC III هست کاملا سلیقه ای هست ربطی به باگ و اینا نداره.

پچ شماره 4 دوشنبه 15 دسامبر عرضه میشه با هدف اصلی برطرف کردن مشکلات فریم ریت و آنلاین

به سلامتی قراره Club Competition هم راه بیفته گویا!
و یک سری از آیتم هایی که با این مورد باز میشد هم برداشته میشن و به صورت عادی قابل خریدن :دی
متاسفانه Medievalها جزو این گروه نبودن :| Phantom و ... یک گروه دیگه که اسمش رو یادم نیست، اما Hoodش یک پر خفنی داشت :دی

---
[MENTION=56621]uncharted 3[/MENTION]
اگر اونس که تو زیرزمین هست رو میخوای باید مراحل نوستاراداموس که شبیه به طومار هست رو بری!
اگر بقیه ی لباس و سلاح ها رو میخوای، روشون که بری شرایط باز شدنشون رو نوشته :دی
---
وحید عکسایی که گذاشتی عالین :x

با پچ شماره 4 خیلی بهتر شده در کل حالا امیدوارم شما دوستان رو هم راضی کنه تا حدی . به هر حال بازی ای که از اول کلی مشکل داشته درست کردنشون خیلی سخته. امیدواریم در نسخه های آینده شاهد چنین مشکلاتی نباشیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or