Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
با پچ شماره 4 خیلی بهتر شده در کل حالا امیدوارم شما دوستان رو هم راضی کنه تا حدی . به هر حال بازی ای که از اول کلی مشکل داشته درست کردنشون خیلی سخته. امیدواریم در نسخه های آینده شاهد چنین مشکلاتی نباشیم .
علاوه بر اینکه بازی ها زودتر از Gold شدن به دستت میرسن،گویا آپدیت ها هم اول برای شما در دسترس قرار میگیره! خیلی هم خوب! :d

برای منکه واقعا اعصاب خرد کن بود
لودینگ های طولانی و مسخره اونم تو نسل هشتم، نسل قبل هم انقد لودش فاجعه نبود
سیستم پول دهیش هم که جکی بیش نیست، تازه بعد از اتمام بازی شروع کرده، کم کم پول بده
کند بودن شخصیت اصلی تو مبارزات
قشنگ منی که تمام اساسین هارو بازی کردم تو هر مرحله اش 5_6 بار مردم

سیستم پول دهی بازی عالیه! من قبل تموم کردن بازی تمام لباس هام Legendary بود! :دی و نیزه م هم گرون ترینش بود! :دی الانم که هنوز پلات نشده، تمام سلاح ها خریداری شدن! تمامشون! :دی

مبارزات واقعا عالی شده! اون آسونی قبل رو دیگه نداره که راحت بشه 400 نفر رو زد! :دی

در کل بازی واقعا میچسبه :x حیف بد موقع اومد و نمیتونم زیاد بشینم پاش :((

خودت امتحان كردي؟

دوستان تست كنيد خبرشو بدين،ممنون!

من بازی رو یک روزه گرفتم بعد این که آپدیت کردم اون مرحله اول توی روستا افت فریمش برطرف شد، ولی ... ولی :d توپاریس که رفتم الان بعد یک ربع بازی چشام داره از جاش در میاد چرا این اینجوریهههههههه خیلی گیره بابا، بازی و گرافیکش رو خیلی دوست دارم ولی خیلی گیر می کنه کور شدم:(

آخرین ویرایش:
سیستم پول دهی بازی عالیه! من قبل تموم کردن بازی تمام لباس هام Legendary بود! :دی و نیزه م هم گرون ترینش بود! :دی الانم که هنوز پلات نشده، تمام سلاح ها خریداری شدن! تمامشون! :دی

مبارزات واقعا عالی شده! اون آسونی قبل رو دیگه نداره که راحت بشه 400 نفر رو زد! :دی

در کل بازی واقعا میچسبه :x حیف بد موقع اومد و نمیتونم زیاد بشینم پاش :((

امیر فقط خواستی مخالف نظر منو بگی دیگه :d
اصلا بحث راحتی کشتن نیست
بحث اینه که طراحی مراحل توازن نداشت و یه جا ده نفر رو جلوی چشای سربازای دیگه میکشتی انگار نه انگار
یه جا از ده متری شون رد میشدی، میفتادن دنبالت
لودینگ بد جور رو مخم بود
البته بازی واس خودم نبود و حول حولکی رفتم و اصلا وقت نشد مراحل فرعی رو برم
تازه بازی رو تموم کردم، جو گرفته شمشیر اصلی و آخری رو داد =))

برای منکه واقعا اعصاب خرد کن بود لودینگ های طولانی و مسخره اونم تو نسل هشتم، نسل قبل هم انقد لودش فاجعه نبودسیستم پول دهیش هم که جکی بیش نیست، تازه بعد از اتمام بازی شروع کرده، کم کم پول بده کند بودن شخصیت اصلی تو مبارزات قشنگ منی که تمام اساسین هارو بازی کردم تو هر مرحله اش 5_6 بار مردم
مومن با سبک مبارزاتش خو نگرفتی میگی کنده شخصیتش؟کلا راحت داری میکوبونی یه دو سه صفحست:)شما اگه از اول کافه تیاترو اپگرید کنی ماموریتاشو بری و سوشیال کلاباشو بخری تو قسمت مالی به مشکل نمیخوری :)کلا گیمپلی غنی ای داره تو سری اساسینز به نسبت.

خب شما حال کردی دلیل نمیشه همه خوششون بیاد که
باگ هم که ورای کهکشان ها سیر میکرد =))
بعد چیزی که مهم بود اینه که قشنگ این باگ ها رو گیم پلی اثر میزاشت و چندین بار مجبور شدم بازی رو ريست کنم سر همین باگ ها
حالا یه فیلم گرفتم ازش، قشنگ کارپرفیلد رو گذاشته تو جیبش =))

خب شما حال کردی دلیل نمیشه همه خوششون بیاد کهباگ هم که ورای کهکشان ها سیر میکرد =))بعد چیزی که مهم بود اینه که قشنگ این باگ ها رو گیم پلی اثر میزاشت و چندین بار مجبور شدم بازی رو ريست کنم سر همین باگ هاحالا یه فیلم گرفتم ازش، قشنگ کارپرفیلد رو گذاشته تو جیبش =))
من گفتم حال کردم؟!من تو دو مورد از حرفات قسمت مالیشو مبارزاتش کع ایرادت بنظرم درست نبود جواب کامنتتو دادم اصن از باگ حرف زدم؟ :)باگو که دیگه همه میدونن داره نیازی به بازگویی نیست کلا اساسینز تو قسمت پولیش مشکل داره!

امیر فقط خواستی مخالف نظر منو بگی دیگه :d
اصلا بحث راحتی کشتن نیست
بحث اینه که طراحی مراحل توازن نداشت و یه جا ده نفر رو جلوی چشای سربازای دیگه میکشتی انگار نه انگار
یه جا از ده متری شون رد میشدی، میفتادن دنبالت
لودینگ بد جور رو مخم بود
البته بازی واس خودم نبود و حول حولکی رفتم و اصلا وقت نشد مراحل فرعی رو برم
تازه بازی رو تموم کردم، جو گرفته شمشیر اصلی و آخری رو داد =))
خوب یه چیزی میگی بس از واقعیت به دور ! :d
این دوستمون هم گفت،با آپگرید کردن کافه تائتر و خریدن بقیه ی ساختمونا ، توی 20 دیقه 40هزارتا میریزه تو جیبت بازی! :d حالا غیر از این،ماموریت های فرعی یه سریشون خفن پول میدن! 25هزار یا حتی 37هزار و 500 ! مولتی هم نمیزنی خو! وگرنه با رفتن ماموریت های 5 ستاره، 25 هزارتا میگیری! :d تازه اگر Heist باشه که هرچی مخفیانه تر بری بیشتر! یعنی 25هزارتا خود ماموریت، تا 50 هزارتا هم Bonus میتونی گیر بیاری! :d
اصلا در مورد سیستم پول دهی بازی هرگونه ایرادی، به نحوه ی بازی کردن خود طرف بر میگرده که نشون میده فقط مراحل اصلی رو میره! و انتظار داره خفن ترین آیتم ها رو هم داشته باشه:| :d

در مورد لودینگ ها موافقم! البته اینجورم نیست که همه ی بازی ها بی لودینگ باشن! :d نسل قبل که فقط ND و سانتا بازی بی لودینگ داشتن :d این نسلم که فرقی نکرده! :d

این مورد AI که میگی رو من مشکلی نداشتم باهاش! :d اگر جلوی بقیه میزدی،بقیه هم میریختن سرت! سربازها هم، قرمز پوش ها که خوب زیر دست تمپلارها هستن،آره باهات درگیر میشن اگر جلوشون بمونی مدت زیادی:-" ولی سربازهای دولتی خیر! :d
اتفاقا توی مبارزات یکی از کلک ها اینه بری دشمنا رو بندازی به جون همدیگه و خودت بزنی به چاک >:) :d

و در کل اینکه بازی واقعا از همه نظر پیشرفت کرده نسبت به قبلیا و خیلی خوب شده! :x
تنها مشکلش همین باگ و فریمه! که خوب...فریم که من کلا تشخیص نمیدم:| باگ هم خدایی هیچی به پستم نخورده :| (یوبی برای من نسخه ویژه فرستاده :)) )
و در کل AC:U توی سری،برام رفت مقام سوم، بعد از AC I و AC II :d

بعد چیزی که مهم بود اینه که قشنگ این باگ ها رو گیم پلی اثر میزاشت و چندین بار مجبور شدم بازی رو ريست کنم سر همین باگ ها
شما مشکل ت رو خودت در پست قبلت گفتی !
یعنی عجله ای بازی کردن این شاهکار .

خب معلومه شما وقتی اصلا تایم نذاشتی که سیستم پول دهی و مبارزات بی نقص بازی رو درک کنی ؛ بازی به نظرت سخت میاد . چهارتا مشکل فنی هم که ببینی ( که هیچ کس انکار نمی کنه مشکلات فنی بازی رو ولی شما دیگه خیلی شلوغش کردی ! والا ما هم چهل ساعتی بازی کردیم . به غیر از چهارتا دونه افت فریم دیگه هیچی ندیدیم والا ! ) دیگه هیچی . از بازی خسته میشی .

سری اساسین همیشه با کاوشگری معنا پیدا می کنه و این شماره هم مستثنا نیست . شما وقتی هر ۵ دقیقه ۱۰ هزارتا پول واست بریزن ؛ و یه دنیا جلو پات باشه ؛ یه زره و شمشیر بی نظیر هم داشته باشی ؛ دیگه هیچی نمی تونه جلودارت باشه و از این شاهکار نهایت لذت رو میبری !

اون قدر که مثل من فقط روزی یه ساعت بازی می کنی تا به این زودی ها پلات نشه .

کلا یه نصیحت برادرانه بهت میکنم...هیچ بازی رو هول هولکی بازی نکن چون واقعا نمیشه اینجوری بازی رو فهمید و کلا بازی نکردنش بهتر هست تا اینکه هول هولکی بازی کنی.

نتیجه اش هم میشه همین مشکلاتی که گفتی.

راستی بازی رو حتما آپدیت کن اگه نکردی. چون 90 درصد مشکلات بر طرف میشه.

40،50 ساعت بازی کردین باگ ندیدین؟!!
باووو بیخیال!!
من کلا 10،15 ساعت بازی کردم فقط سه ساعت باگ داشت!! :d
ولی خب منکر طراحی خوب بصری و هنری بازی نمیشم
خیلی خوب بود و واقعا حس میکردی تو اون دوران ناپلئون و اینا هستی!
اما بازم بعضی چیزای بازی رو مخم بود
برم تو کار Dragon Age Inquisition

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or