Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
یه DLC داستانی به اسم Dead Kings
و یه بازی جمع و جور به اسم Assassin's Creed Chronicles: China

عذر میخوام این DLC ها روی بازی های کرک شده هم قابل اجرا هست ؟ اگه بله چجوری توی خود بازی هست و بعد از داستان اصلی بازی ، باز میشه یا نه بعدا عرضه میشه و باید دانلود کرد ؟

عذر میخوام این DLC ها روی بازی های کرک شده هم قابل اجرا هست ؟ اگه بله چجوری توی خود بازی هست و بعد از داستان اصلی بازی ، باز میشه یا نه بعدا عرضه میشه و باید دانلود کرد ؟
نه تو خود بازی نیستن. وقتی عرضه رسمی شدن میتونی دانلود کنی نصب کنی رو همین نسخه کرک شده بازی کنی.

سلام این جعبه های سبز رنگ چطوری باز میشه. میگه باید کاری انجام بدی تا باز بشه . اما میرم فقط یه پرچم رو زمین افتاده نمیدونم چکارش کنم:(

4 نوع جعبه داره بازی .
صندوق های سفید که به راحتی باز میشه .
صندوق های قرمز هم که قفل هستن و باید بازشون کنین با Skill هایی که می گیرین .
صندوق های آبی و زرد هم در روند بازی و تروفی ها تاثیری ندارند و مربوط به Coop و آنلاین هستند . ( خودم هم تجربشون نکردم تا حالا ! )

حالا این سبز که شما گفتی دقیقا منظورت چی بود ؟!!! فکر کنم همون آبی ها رو میگین !

بخش داستانی چند ساعت طول میکشه؟

حدود 10-15 ساعت ! ولی بازی بدون شک بدون کاوشگری 40-50 ساعته تو محیط بی نظیر پاریس ؛ لذتی نداره !

اصلا عجیب و الوقایع، افت فریم داره!!
این چرا اینجوریه؟!

باور کنید این قدر شدید نیست ! من تا الان نزدیک 30 ساعتی با این شاهکار زندگی کردم ! باور کنید این قدری که بزرگش کردن ( کردین ! ) نیست !

به خدا جفا در حق خودتون می کنید ! لذت ببرین از بازی ! سالی نهایتا 3-4 تا بازی با این عظمت رو میتونیم تجربه کنیم ! بازی ای که میشه دو ماه ی رو باهاش زندگی کرد !

لذت ببرین ! لذت ! واین قدر دنبال پیدا کردن باگ و افت فریم نباشین !

باور کنید این قدر شدید نیست ! من تا الان نزدیک 30 ساعتی با این شاهکار زندگی کردم ! باور کنید این قدری که بزرگش کردن ( کردین ! ) نیست !

به خدا جفا در حق خودتون می کنید ! لذت ببرین از بازی ! سالی نهایتا 3-4 تا بازی با این عظمت رو میتونیم تجربه کنیم ! بازی ای که میشه دو ماه ی رو باهاش زندگی کرد !

لذت ببرین ! لذت ! واین قدر دنبال پیدا کردن باگ و افت فریم نباشین !
اینکه دیگه هر سال میادش خب
همچنین عظیم هم نیستا!!
ولی خب خیلی ضایعس تو نسل هشتم و افت فریم اینجوری

آخرین ویرایش:
اینم از شاهکارهای این بازی !! =)) :d

28562236389591534390.jpg

47327367134939957581.jpg

32296170824042050896.jpg

خدایی این ویدئو رو هم ببینید !! 1 مگه همش ! =))

AC

بیشتر از 70 ساعت بازی کردم همچین چیزی ندیدم تو بازی:) حتی باگ خاصی هم ندیدم.

نمیدونم شما ها با بازیتون چی کار میکنید اینجوری میشه.

بیشتر از 70 ساعت بازی کردم همچین چیزی ندیدم تو بازی:) حتی باگ خاصی هم ندیدم.

نمیدونم شما ها با بازیتون چی کار میکنید اینجوری میشه.

هیچی دیسک بازی رو خط خطی میکنیم ! :d
خب بازی میکنیم دیگه !!
رفتم بالای برج میخوام بیام پایین ، گیر کرده هیچ کاری هم نمیشه کرد !
تا حالا انقد از سری AC ، بدم نیومده بود ! اصلا یه جوریه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or