Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
از همون موقعی که UbiSoft بعد از موفقیت هایی که در نسخه های اول سری Assassin's Creed به دست آورد و اسمی در کرد دیگه شروع به سودجویی و کم کاری کرد و نتیجشم همگی دیدیم. اون از دو سال پیش که اولین نمایش Watch Dogs بود و همه دهنشون باز مونده بود و وقتی بازی عرضه شد معلوم شد که افتضاحیه واسه خودش . اون هم از این Assassin's Creed که با اون همه تبلیغ اینجوری عرضه شد . به شخصه اگر UbiSoft آینطوری بخواد پیش بره دیگه بازی هاش رو بازی نمیکنم .

چله موله بابا!

یوبیسافت از زمان Assassins Creed اسم در کرد؟؟ اون موقع که هنوز شما نمیدونستید بازی چیه یوبیسافت صاحب سبک بود...اون زمان که Prince of Persia , Beyond Good & Evil همین یوبیسافت صنعت بازی سازی رو تکون داد شما کجا بودی اون وقت؟؟

جناب عالی الان یه ماهه هر موقع ما اومدیم تو این تاپیک داشتی به این بازی فحش میدادی...من نمیدونم شما چی رو میخوای ثابت کنی؟؟

اصلا این بازی بدترین بازی دنیا دیگه همه فهمیدن باگ داره حالا هی تکرار این حرف چه سودی داره؟؟ شما هزار بار این جملات رو تکرار کردی من شخصا دیگه خسته شدم.....

ترخدا بیا بازی های یوبیسافت رو بازی کن...اگه تو بازی نکنی اصلا یوبیسافت دیگه قهر میکنه از صنعت بازی سازی استعفا میده...ترخدا این کار رو نکن...

فعلا که فار کرای 4 یوبیسافت رو جویدین:) فقط شما ها میتونید دست رنج یوبیسافت رو هر سال بخورید و فحش بدید بهش:)

• Like
Reactions: Irisviel Ackerman
چله موله بابا!

یوبیسافت از زمان Assassins Creed اسم در کرد؟؟ اون موقع که هنوز شما نمیدونستید بازی چیه یوبیسافت صاحب سبک بود...اون زمان که Prince of Persia , Beyond Good & Evil همین یوبیسافت صنعت بازی سازی رو تکون داد شما کجا بودی اون وقت؟؟

جناب عالی الان یه ماهه هر موقع ما اومدیم تو این تاپیک داشتی به این بازی فحش میدادی...من نمیدونم شما چی رو میخوای ثابت کنی؟؟

اصلا این بازی بدترین بازی دنیا دیگه همه فهمیدن باگ داره حالا هی تکرار این حرف چه سودی داره؟؟ شما هزار بار این جملات رو تکرار کردی من شخصا دیگه خسته شدم.....

ترخدا بیا بازی های یوبیسافت رو بازی کن...اگه تو بازی نکنی اصلا یوبیسافت دیگه قهر میکنه از صنعت بازی سازی استعفا میده...ترخدا این کار رو نکن...

فعلا که فار کرای 4 یوبیسافت رو جویدین:) فقط شما ها میتونید دست رنج یوبیسافت رو هر سال بخورید و فحش بدید بهش:)

من هیچوقت به خودم اجازه نمیدم در مورد افراد دیگه قضاوت کنم و یا به اون ها توهین کنم . من اصلا هدفم این نیست که بخوام بازی ای رو تخریب کنم یا مخصوصا کاری کنم که کسی خریداری نکنه . اصلا هم به دنبال این نیستم که نظرم رو به بقیه تحمیل کنم. من هر وقت نقد کردم منصفانه بوده . میخواین افت فریم رو از تو عکس مشخص کنم کاملا با مقایسه گرافیکی شخصا این کار رو انجام دادم . افت فریم رو شاید شما توی یک ویدئو احساس کنید ولی فریم هارو در Stop باید بررسی کرد که خوب از این طریق میتونیم تفاوت هاشونو بفهمیم. و در واقع با کنار هم قرار دادن صحنه ها این کار انجام میشه . واقعا ملت عجیبی هستیم و فقط دنبال یک چیزی هستیم که بخوایم همدیگه رو مسخره کنیم . با عرض معذرت اما اینکار دیگه از مسخره کردن گذشته و دیگه تخریب به حساب میاد . بازم اگر نظر من به کسی برخورده ازش معذرت میخوام . در ضمن من به هیچ وجه در هیچ پستی از هیچ فحشی استفاده نکردم که حالا اینجوری این حرف رو به من میزنید دوست عزیز و همیشه سعی کردم هر مطلبی رو میگم با نهایت احترام همراه باشه و مشکل بقیه رو بتونم حل بکنم و کارشون رو راه بندازم و با نقد هام بتونم سوالاتی که در مورد بازی دارند رو برطرف کنم.

آخرین ویرایش:
از همون موقعی که UbiSoft بعد از موفقیت هایی که در نسخه های اول سری Assassin's Creed به دست آورد و اسمی در کرد دیگه شروع به سودجویی و کم کاری کرد و نتیجشم همگی دیدیم. اون از دو سال پیش که اولین نمایش Watch Dogs بود و همه دهنشون باز مونده بود و وقتی بازی عرضه شد معلوم شد که افتضاحیه واسه خودش . اون هم از این Assassin's Creed که با اون همه تبلیغ اینجوری عرضه شد . به شخصه اگر UbiSoft آینطوری بخواد پیش بره دیگه بازی هاش رو بازی نمیکنم .
افتضاحیه واسه خودش؟؟؟ کلی بازی در سال عرضه میشن که هیچ کدوم در حد تریلراش و هایپاشون نیستن ولی بازی های خیلی خوبی هستن که واچ داگزم جز اینا محسوب میشه! واقعا موندم چجوری میشه بازی متای 80 به بالایی رو گفت افتضاح :دی

بحثو نمیخوام به اون سمت بکشم ولش کن :دی
واچ داگز نصف این مشکل نداشت وگرنه نمراتش مثل این خراب میشد!

منم امروز بازیو گرفتم
واقعا با دید بدی بازی رو شروع کردم
ولی...
اونقدراهم که میگفتن بد نیست
و از اونجایی هم که من عاشق این محیط های قدیمیم،کلیم لذت میبرم از فضای شهرش
مشکلات داره ولی هنوزم بازیش لذت بخشه
هم گیم پلی خوبی داره هم داستان نسبتا خوبی تا اینجا داشته(یکم کلیشه ای شروع میشه)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

شما هم بیکارید با کاربر Shoboolian بحث میکنیدا! :d
هنوز نشناختیدش؟ توی همه ی تاپیک ها میاد و میره رو اعصاب ملت! :d
---
از بازی ها لذت ببرید! :d

شما هم بیکارید با کاربر Shoboolian بحث میکنیدا! :d
هنوز نشناختیدش؟ توی همه ی تاپیک ها میاد و میره رو اعصاب ملت! :d
---
از بازی ها لذت ببرید! :d
پستهای بخشه GTA اش تو حلقم D:

Keep Calm
n
enjoy
your game ~_~

زیاد درگیره بحث با دوسته عزیزمون shoboolian نشید D:

بازی بدون اپدیت واقعا میره رو مخ ! :|
با آپدیت هم هنوز افت فریم داره ولی نه مثل اول !
اپدیت 4 قراره مربوط به فریم باشه . ببینیم چقدر میتونن بهبود ببخشن بازی رو
امیدوارم AC ساله اینده engine رو به اندازه کافی optimize کنن .
بازی از نظره تکنیکی واقعا فوق القعاده هست برای یک بازیه Open world

من یک ساعتی بازی کردم و اون قدر که فکر می کردم، بازی بدی نیست و حداقل از شماره سوم و چهارم برای من این یک ساعت اول بازی، بهتر بود :d
فقط مشکل افت فریم واقعا شدید. از همون دقیقه اول کاملا افت فریم حس میشه :|
از اون طرف گرافیک بازی عالیه و کاملا با شماره های قبلی تفاوت داره و هم رده بازی های خوب نسل هشتم.
متاسفانه به دلایلی بازی چند روزی بیشتر دستم نیست و احتمالا نمی تونم تمومش کنم (البته دو هفته دیگه دوباره برمی گرده دستم :d )

- - -ویرایش - - -

این فلش بک اول بازی که چندتاست خیلی جالبه تمام اساسین های قبلی رو داره کسی تست کرده همشو ؟
راستی کسی این باگ فیس رو دیده ؟
به جز اولی بقیه قفلن

من اون باگ ندیدم ولی یک باگ داشت بازی که چند نفر با هم رفتن تو زمین و غیب شدن :|

2 مورد هست
1) کسی می تونه لینک دی ال سی های بازیو اینجا بذاره یا برایم به صورت پیام خصوصی بفرسته؟
2)مگه بازی 900 پی نیست پس چرا من تو تلویزیون اینفو رو میزنم می نویسه 1080 پی ؟

2 مورد هست
1) کسی می تونه لینک دی ال سی های بازیو اینجا بذاره یا برایم به صورت پیام خصوصی بفرسته؟

نسخه xbone باید ۹۰۰ p باشه فک کنم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

2 مورد هست

بازی به صورت 900P اجرا میشه اما موقع انتقال تصویر به TV در واقع Upscale میشه به 1080P.

تجربه چند ساعته :

برای بهتر شدن تجربه این بازی گیم پد خوب جواب میده ! متاسفانه آرنو چیز جدیدی به سری AC اضافه نمی کنه (تکنیک یا سلاح خیلی خاص)

شخصیتش هم با اینکه خیلی خواستن بامزه نشونش بدن بیشتر به نظر احمق میاد ، یک جورایی هم کاستوم اصلی بازی خیلی نچسب طراحی شده اصلا با هودی روی سرش ارتباط برقرار نمیکنم.

اما خداروشکر میشه تک تک لباس هاشو تغییر داد و خیلی به نظرم دست پلیر رو توی کاستومایز باز گذاشتن !

سلاح ها توی دسته های خودشون فرق آنچنانی ندارن بیشترشون هم رقم های تخلیلی (پولیسافت) دارن و جز زیبایی خیلی توی روند بازی اثر نمیزارن (هرچند از متوسط تا به قوی دسته بندی شدن ولی فرق آنچنانی حس نمیشه بین قدرت هاشون)

نورپردازی بازی فک برنداز و کاملا به قول دوستان Next Gen هست ! خیلی خوبه این قسمت مخصوصا وقتی داخل محیط های بسته هستید حس زنده بودن خاصی میده، رفلکشن عالی ...

دقت کار گروه خیلی توی طراحی بالا بوده اما همونقدر که نقاط قوت داره نقاط ضعف هم داره بزرگترینش هم مشکلات گرافیکی که خواب و از چشم ما + 2 گیگ از حجم نت رو گرفته.

امیدوارم یوبی سافت با عرضه پچ های بعدی کمی AC U رو قابل بازی تر کنه ... منتظر آپدیت هستیم همچنان.

آقا ما داشتیم تو آنلاین سخت با چند نفر مبارزه میکردیم یک چندتایی هم کشتیم . یکدفعه یکی از پشت دیگه میخواست ضربشو به به ما بزنه و بکشتمون ولی یک دوست عزیز از بالای یک ساختمان اومد پرید کشتش و مارو نجات داد اما بیچاره خودش یکی از پشت سر زد کشتش من هم هیچ کاری نتونستم براش بکنم. در کل واقعا تو اون صحنه ناراحت شدم و بدجوری انتقامشو گرفتم و یارو رو تیکه تیکه کردم .

به عنوان کسی که گرافیک براش مهم نیست بازی خیلی خوب بوده تا اینجا برام...
البته گرافیکشم به نظر من بد نیست و خیلی هم خوبه. افت فریم هم من حس نکردم تا حالا.
همین که از امکاناتش کم کردن و بازی بیشتر شبیه شماره 1 و 2 شده برای من خیلی خیلی راضی کننده بوده.
یه توصیه به دوستان: حتما روی cafe theater و بقیه جاهای خریدنی وقت و سرمایه بذارین، جوری میشه که هر 10 دقیقه 10 هزار تا پول میده و راحت بدون نیاز به microtransition میتونین بهترین ایتم های بازی رو بخرین ;)

سلاح ها توی دسته های خودشون فرق آنچنانی ندارن بیشترشون هم رقم های تخلیلی (پولیسافت) دارن و جز زیبایی خیلی توی روند بازی اثر نمیزارن (هرچند از متوسط تا به قوی دسته بندی شدن ولی فرق آنچنانی حس نمیشه بین قدرت هاشون)
اتفاقا برعکس!!! قدرت ها واقعا تاثیر دارن! با یه شمشیر ساده برو جلوی دشمن های 5ستاره، خیلی راحت دخلت رو میارن! بعد برو همونجا با یه سلاح قوی تر! خیلی راحت تفاوت احساس میشه!
+ انیمیسن های خیلی متنوعی داره سلاح ها! من خودم از هر دسته چندین سلاح رو امتحان کردم و کاملا تفاوتشون مسخصه!

در مورد پول! اتفافا با اینم کاملا مخالفم! فقط لازمه کافه های شهر رو بخرید نت همینجور پول از جیبتون سرازیر بشه! توی 20 دیقه ، 44 هزارتا!
مراحل co op 5 پنج ستاره حداقل 25هزارتا پول میده! در صورتی مخفیانه رفتن، حتی تا 50 هزارتا Reward دیگه هم میتونید بگیرید، یک سری مراحل فرعی هم 25~50 تا پول میدن!

اینطوری بگم که من الان تمام آیتم هام Legendary هست، خونه و کافه ها تا خرخره آپگرید و خریداری شده، همه ی گرون ترین سلاح ها رو خریدم! ( حتی pistol که هیچ استفاده ای ازش نمیکنم! )
و حتی توی بخش لباس ها به خازر سرازیر شدن پول از جیب، همینطور تنوع میدم و Legendaryهای قابل خرید دیگه رو هم سعی میکنم بخرم :))
کلا MT ذره ای به تجربه ی بازی صدمه نزده! :دی اینم بگم که تت قبل از تموم شدن بخش داستانی هم تقریبا کامل بود بند و بساطم :دی

در مورد قدرت جدید تا حدی موافقم، البته بقبه هم چیزی نداشتن، باز این میتونه یک اثری از خودش به جا بزاری برای گول زدن دشمن + خودش رو تغییر شکل بده( جزو آپگریدهاب بخش مخفی کاری، البته قبلا توی بخش مولتی بود )

حالا خوشحال میشم بگید با این اوضاع پول، چجوری پولیسافت میگید! :دی
البته گفتید تجربه چند ساعته، ولی تجربه ی چند ساعته هم نباید انتظار گرون ترین آیتم ها و سلاح ها رو داشته باشه! :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or