Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز سلام

بای رو امروز گرفتم دیدم براش آپدیت 1.02 اومده 841 مگابایت که هنوز نتونستم دانلودش کنم

تا اونجایی که میدونم باید جدید باشه این آپدیت و طبق گفته های یوبی سافت قرار بود یک آپدیت بعد از اون آپدیت اولی اش

برای برطرف کردن باگها و افت فریم بده

حالا دوستانه عزیزی که این آپدیت رو نصب کردند لطفا بگند آیا این مشکلات برطرف یا حداقل بهتر شده بعد از آپدیت یا خیر

ممنونم ازتون

بازی هنوز باگ های زیادی داره مسئولان UbiSoft گقتن روی بازی کار میکنن تا با یک آپدیت جامع تمامی مشکلات رو رفع کنن ولی متاسفانه از این وعده ها زیاد دادن و نتیجش رو هم همگی دیدیم که چی بوده .

دوستان سينگل بازي فقط ماموريت هاش چند تا هست ؟
بايد ١٠٠٪ بشه ؟

من الان اونجايي هستم كه از اساسين بودن عذلش كردن و مست كرده

دوستان سينگل بازي فقط ماموريت هاش چند تا هست ؟
بايد ١٠٠٪ بشه ؟

من الان اونجايي هستم كه از اساسين بودن عذلش كردن و مست كرده

یه چپتر دیگه بازی تموم میشه
کلا 12 چپتره شما الان چپتر 11 هستین یعنی Versailles
برای 100 مراحل باید هر مرحله ای که انجام میدی اون کاری که ازت میخواد رو هم تکمیل کنی
مثلا تو این چپتری که هستی میگه باید علاوه بر تموم کردن این مرحله از 2 بمب سمی روی 2 نفر استفاده کنی
کلا هر مرحله که شروع میشه سمت چپ میگه چه کاری باید انجام بدی
همه این کارو که انجام بدی تو هر چپتر اون چپتر 100 درصد میشه کل چپتر ها رو هم 100 درصد کنی تروفی کامل کردن مراحل رو میگیری

دوستان عزیز سلام

بای رو امروز گرفتم دیدم براش آپدیت 1.02 اومده 841 مگابایت که هنوز نتونستم دانلودش کنم

تا اونجایی که میدونم باید جدید باشه این آپدیت و طبق گفته های یوبی سافت قرار بود یک آپدیت بعد از اون آپدیت اولی اش

برای برطرف کردن باگها و افت فریم بده

حالا دوستانه عزیزی که این آپدیت رو نصب کردند لطفا بگند آیا این مشکلات برطرف یا حداقل بهتر شده بعد از آپدیت یا خیر

ممنونم ازتون
من که بازم شاهد افت فریم بودم.بعضی جاها اذیت میکنه واقعا ولی خدا رحم کرده همه جا نیست و کسی که عشق اساسینسه مثل من اصلا واسش اهمیتی نداره اینا.

- - -ویرایش - - -

من تازه کنسول رو خریدم . میشه بیشتر توضیح بدین ؟

تو Uplay بزنم یعنی ؟
نه تو پی اس ان تو منوی اصلی که میری هستش.وارد که شدی اخر صفحه ردم کد هست .تلفضش تقریبا همینه.اونجا کد رو بزن.
اکانتی که ساختی هرچی هست باید بازیت هم همون ریجن باشه.اگر نه باید یه اکانت دیگه بسازی موقت دانلودش کنی بعد بیای با اکانت خودت بازی کنی.اکانتت امریکاست یا اروپا؟بازیت ریجن چنده؟

من که بازم شاهد افت فریم بودم.بعضی جاها اذیت میکنه واقعا ولی خدا رحم کرده همه جا نیست و کسی که عشق اساسینسه مثل من اصلا واسش اهمیتی نداره اینا.

- - -ویرایش - - -

نه تو پی اس ان تو منوی اصلی که میری هستش.وارد که شدی اخر صفحه ردم کد هست .تلفضش تقریبا همینه.اونجا کد رو بزن.
اکانتی که ساختی هرچی هست باید بازیت هم همون ریجن باشه.اگر نه باید یه اکانت دیگه بسازی موقت دانلودش کنی بعد بیای با اکانت خودت بازی کنی.اکانتت امریکاست یا اروپا؟بازیت ریجن چنده؟

خیلی ممنون .

اکانت م ریجن 1 ( آمریکا ) . بازی ریجن 2 هست .

پس الان یه دونه اکانت اروپا باید بسازم . بعد با اون وارد بشم و کد رو بزنم . و DLC رو دانلود کنم ؟

خب اون وقت با اکانت اصلی م میتونم DLC رو بازی کنم ؟ یعنی تو اکانت اصلی م DLC دانلود شده تو اکانت اروپا رو میاره ؟

خیلی ممنون .

اکانت م ریجن 1 ( آمریکا ) . بازی ریجن 2 هست .

پس الان یه دونه اکانت اروپا باید بسازم . بعد با اون وارد بشم و کد رو بزنم . و DLC رو دانلود کنم ؟

خب اون وقت با اکانت اصلی م میتونم DLC رو بازی کنم ؟ یعنی تو اکانت اصلی م DLC دانلود شده تو اکانت اروپا رو میاره ؟
اره میشه.والا من اکانتم ریجن یکه.لست که داشتم ریجن دو بود.بعد دی ال سی رایگان براش اومد.رفتم یه اکانت انگلیس ساختم با فروشگاه اون دانلود کردم.اون وقت با اکانت اصلیم اومدم بازی کردم.حالا اینم کده اینم دی ال سی هست فرقی نداره.برو تو فروشگاهش بزن.

من دیشب بازی را تموم کردم البته خیلی ور رفتم وگرنه اگه میخواستید فقط قسمت داستانی بازی را برید فکر کنم 10 ساعتم طول نکشه که خوب برای اساسین کوتاهه.قبلا هم گفتم بازی اصلا گرافیکی در حد ps4 نداشت باگ های زیادی هم داشت معلوم بود بازی را فقط خواسته بودم به تاریخ ریلیز برسونن .داستان ابکی داشت یکی از ضعیف ترین داستان ها تو سری اساسین بود مثلا شما با قسمت دوم مقایسه کنید. اما تنوع ماموریت هاش بد نبود گرچند بعضی هاش تکراری میشد در کل حقش همون امتیازهایی بود که گرفت

من دیشب بازی را تموم کردم البته خیلی ور رفتم وگرنه اگه میخواستید فقط قسمت داستانی بازی را برید فکر کنم 10 ساعتم طول نکشه که خوب برای اساسین کوتاهه.قبلا هم گفتم بازی اصلا گرافیکی در حد ps4 نداشت باگ های زیادی هم داشت معلوم بود بازی را فقط خواسته بودم به تاریخ ریلیز برسونن .داستان ابکی داشت یکی از ضعیف ترین داستان ها تو سری اساسین بود مثلا شما با قسمت دوم مقایسه کنید. اما تنوع ماموریت هاش بد نبود گرچند بعضی هاش تکراری میشد در کل حقش همون امتیازهایی بود که گرفت

بازی دیگه هرچقدرم داغون باشه دیگه گرافیکش جای بحث نداره .... دیجیتال فاندری هم گفته گرافیکش مبهوت کنندس !

اتفاقا دوستانی که میگن بعضی جاها بازی افت فریم داره از زیادی گرافیک بازی هستش
بازی در حد ps5 هست :d
شما با کدوم بازی مقایسه میکنی که میگی گرافیک نداره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or