Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
دوستان عزیزم عکسی بتازگی منتشر شده برای نسخه PC که تکنیک انحصاری Tessellation روی این پلتفروم نشون میده . درواقع تکنیک تسلیشن (موزائیک کاریی ) تاثیر بسیار زیبایی روی بعد و حجم کاشی ها سنگ فرشها. اجر دیوار ها و حتی ترکهای روی زمین میزاره
. البته فشار زیادی به سخت افزار میاره

اینطور که من متوجه شدم میشه گفت بازی ACU از فاکتور 1 تسلیشن بهره میبره البته باید دید این فاکتور توی اپشن نسخه PC قابل افزایش هست یا خیر

نمونه ایی از فاکتور 2 تسلیشن خدمت عزیزان ارائه میدم از برنامه Heaven

البته تا همین میزان بنظرم بازی بسیار چشم نواز میکنه

اینکه تکنیک انحصاری نیست می شه گفت بوده کنسول های نسل بعد هم ازش پشتیبانی می کنن اینکه ازش استفاده شده یا نه رو نمی دونم اگرم نشده باشه به علت سنگینی بازی هست نه پشتیبانی نکردن
در ضمن متای X1 رفت زیر 8 توی گیم رنگینک که 75 شده

نقل قول نوشته شده توسط zeosatash مشاهده نوشته
دوستان عزیزم عکسی بتازگی منتشر شده برای نسخه PC که تکنیک انحصاری Tessellation روی این پلتفروم نشون میده . درواقع تکنیک تسلیشن (موزائیک کاریی ) تاثیر بسیار زیبایی روی بعد و حجم کاشی ها سنگ فرشها. اجر دیوار ها و حتی ترکهای روی زمین میزاره
. البته فشار زیادی به سخت افزار میاره

اینطور که من متوجه شدم میشه گفت بازی ACU از فاکتور 1 تسلیشن بهره میبره البته باید دید این فاکتور توی اپشن نسخه PC قابل افزایش هست یا خیر

نمونه ایی از فاکتور 2 تسلیشن خدمت عزیزان ارائه میدم از برنامه Heaven

البته تا همین میزان بنظرم بازی بسیار چشم نواز میکنه

بله ، روی فرش کف اتاق بگیر تا گچ بری های دیوار ، پارکت کف اتاق ، سنگ فرش شیروانی ساختمانها و تمبان کرکتر ، همه و همه دارای tess هستن ، کمی بیشتر وقت صرف میکرد تا این تکنیک رو کاستومایز کنه و براش اپشنی در نظر بگیره low medium high بزاره ،

از اون سمت شاهد پیاده سازی اشتباه فیزیک اشیاعی مثل موی سر پارچه ها و ... هستیم که با تکنیک collision ایجاد شده ، من به شخصه nvidia physx رو در این مورد ترجیح میدم ،
از طرفی موی شخصیت ها به خصوص خود آرنو بدجوری شما رو یاد تام رایدر میندازه ، دقیقا همونه ! از لحاظ بصری زیباست از لحاظ پرفورمنس و پیاده سازی و بار پردازشی فاجعه !

دوستانی که بازی کردن اگه جواب بدید ممنون میشم
ارنو تو فرقه هست یا مثله ادوارد فقط لباسش شبیه اساسین هاس ؟ داستان بازی تونسته به شخصیت ارنو خوب بپردازه؟ بازی ریشه ها رو حفظ کرده یا مثل نسخه 3 و پرچم سیاه صرفا یه اکشنه مخفی کاریه؟

دوستانی که بازی کردن اگه جواب بدید ممنون میشم
ارنو تو فرقه هست یا مثله ادوارد فقط لباسش شبیه اساسین هاس ؟ داستان بازی تونسته به شخصیت ارنو خوب بپردازه؟ بازی ریشه ها رو حفظ کرده یا مثل نسخه 3 و پرچم سیاه صرفا یه اکشنه مخفی کاریه؟
نه تو فرقه هست یعنی عضوش میشه
آره شخصیتش خوبه ولی عالی هم نیست
تو بازی همه چیز هست اکشن مخفی کاری ....

میخوام بازی رو بگیرم اما نمیدونم افت فریم چقد اذیتم میکنه یا ایا توی تجربه بازیم اثر میذاره یا نه
یادمه سر بازی ac3 liberation روی ویتا افت فریم داشت خیلی اذیت شدم و تنونستم درست بازی کنم

میخوام بازی رو بگیرم اما نمیدونم افت فریم چقد اذیتم میکنه یا ایا توی تجربه بازیم اثر میذاره یا نه
یادمه سر بازی ac3 liberation روی ویتا افت فریم داشت خیلی اذیت شدم و تنونستم درست بازی کنم
منو اذییت میکنه حسابی با اینکه عاشقشم اما اونقدر اذیت میکنه دیگه حوصلم نمیکشه میام بیرون

خب من دیشبم یه 5 ساعت دیگه بازی کردم در مورد افت فریم باید بگم به نظر میرسه 1 ساعت اول بازی بیشتر افت فریم داشت الان که وارد پاریس شدم افت فریم اونقدر نیست و اصلا احساس نمیشه .نمیدونم چرا امتیازاتش جالب نشده بازی فوق العاده حال میده الان دارم لحظه شماری میکنم کارم تموم شه برم خونه سیر بازی کنم:d

سلام به همه کسی تونست بازیش کنه؟
شایان تونستی بازیش کنی؟
من که میخوام فیزیکی بخرم ولی پیدا نمیشه نه اراک نه الان که بندر عباسم.
خدا کنه سر GTA V اینطوری نشه چون از یک روز اونم نمیشه گذشت:d
مگه نه ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or