Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
assassins-creed-unity-logo-711x400-620x330.jpg

[h=1]اجرای Assassin’s Creed Unity در تمام پلتفرم ها با مشکلاتی مواجه بوده است[/h]
Assassin’s Creed Unity امروز به صورت رسمی در آمریکا عرضه شد و بسیاری از مردم این بازی را خریداری کرده اند. حال خبر رسیده که ای بازی روی پلت فرم های پلی استیشن 4، اکس باکس وان و کامپیوتر مشکلاتی را به همراه داشته است.

طبق گزارش نمایش ناگهانی آبجکت ها یا (pop-in)، شطرنجی شدن و افت فریم های شدید در نسخه های پلی استیشن 4 مشاهده شده
در نسخه اکس باکس وان نیز مشکلات تکنیکی گزارش شده است.
نسخه PC هم با وجود عملکردی بسیار خوبی که در سیستم های قدرتمند داشته در سیستم های ضعیف تر مشکلات مشابه در آن دیده شده است.
تمام مشکلات گفته شده را میتوان توسط یه آپدیت اولیه برطرف کرد اما یوبیسافت چیزی در این باره نگفته است.
منبع: VG 24/7

لول مشخصه بازی ای تا این حد بی ایده همین میشه قصه ش... متای پایین گرفتن یوبی سافت رو بالاخره مجبور میکنه نسخه های بعدی رو درست درمون بسازه... منتقدا با Cod: Ghosts هم همین کار رو کردن و اکتیویژن مجبور شد نسخه بعد رو درست بسازه

لول مشخصه بازی ای تا این حد بی ایده همین میشه قصه ش... متای پایین گرفتن یوبی سافت رو بالاخره مجبور میکنه نسخه های بعدی رو درست درمون بسازه... منتقدا با Cod: Ghosts هم همین کار رو کردن و اکتیویژن مجبور شد نسخه بعد رو درست بسازه

اين بازى از هيچ نظر كم نداره و دارن واسه افت فريم زياد ميكوبنش.شلوغى صحنه آتش روشن كردن مردم در هيچ بازى ديگه ايى نميتونين ببينين و افت فريم كمى طبيعى كه با اپديت حل خواهد شد

اين بازى از هيچ نظر كم نداره و دارن واسه افت فريم زياد ميكوبنش.شلوغى صحنه آتش روشن كردن مردم در هيچ بازى ديگه ايى نميتونين ببينين و افت فريم كمى طبيعى كه با اپديت حل خواهد شد
افت فریم یه چیزه نداشتن ایده یه چیز...

AC هرچقد بگن بده افت فریم داره و ... آخرش AC;)
اصن ٢ بعدی باشه با رزولوشن ٢٠٠*٣٠٠ بازم میخریم b-)
حالا جدای شوخی من هنوز نگرفتمش ولی یخوردشو بازی کردم گرافیکش خیلی خوب بود پارکور بازیش هنوز یکم خشکه ولی بهتر شده فایت هاش رو خیلی خوشم اومد مخصوصن خونها که میپاشه رو دیوار قبلا نبود ;)
درکل گیم پلی خوبی داشت ی سری اشکالات کوچیک داره فقط

اگه سبک شو دوست دارید حتمن بخرید :x

خب بازی رو تموم کردم .
داستان خوبی داشت .
حالا باگ که هیچی ولی اگه افت فریم نداشت خیلی خوب میشد
جالبش اینجاس که دیگه از POE و اون خداها خبری نبود . اصلا هیچی ازشون نگفتن :|
معلوم هم نبود کی رو تو دستگاه خوابونده بودن . همون Subject 16 یا 17 :-s
ناراحت شدم Elise مرد !!
:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن