Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
واچ داگز گند زد و فقط گرافیک نسل جدید داشت و داستان و نو آوری تعطیل بود...اسسین هم فک کنم مثل اون فقط داستان ی مقدار بهتر باشه..

کاملا برعکس :| واچ داگز کجای گرافیکش نسل جدید بود ؟؟!! همه رو یاد PS2 مینداخت .

اما از اونطرف ایده ی بازی که هک بود کاملا نو و جدید ! داستان هم جذاب بود و تا لحضه ی آخر خیانت ها و رفت و برگشت های خوبی داشت .

عجب .. :|

آقا منم با این بازی تا اینجا خیلی حال کردم ( به عنوان بد سلیقه ترین فن این سری من از شماره سوم و ریولیشن هم خوشم اومد - AC III رو از همه بازیهای این سری بیشتر دوست دارم:>)
ولی خوب مشکلات تکنیکی که داره دست منتقدا رو برای نمره پایین باز میذاره . من شخصا اگه فن این بازی نبودم با این مشکلات تکنیکی و افت فریم و باگ و ... نمرات کمتر از اینم میدادم |-)

ده نفر آخر برن به جهنم نفر اول بیاد بغلم

شاید برای دوستان سوال باشه نسخه PC بازی ACU چه گرافیکی خواهد داشت
عکسهایی از نسخه PC در تنظیمات ULTRA

مهم نیست بقیه چی میگن! بازی کنید و بعد نقد کنید! من خودم ۳ رو از بهترینا میدونم! چرا؟ چون اصن تو بحث نمره و اینا نبودم و انتقادات رو نمیخوندم!

با این نمره اش اون شوقی که برای خریدش داشتم پرید افت فریم کار دستش داد شاید رو pc بگیرم که حداقل 200 برای بازی که 7 گرفته پیاده نشیم اون ازcall of duty اینم از این

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or