Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
من با اون قسمت از حرفت که گفتی اصلا به چشم نمیاد و اذیت کننده نیست مشکل دارم . اتفاقا کاملا افت فریمش به چشم میاد و اذیت کننده است . اکثر بچه هایی هم که بازی کردن توافق دارن سر این قضیه .
خود من شخصا دارم از بازیش لذت می برم ولی خوب اگه فریم بازی مثلا رو 30 قفل بود به نظر شما بد بود ؟! بیشتر از بازی لذت نمی بردی ؟
افت فریمش غیر قابل انکاره و من شخصا دوست دارم با یه آپدیتی چیزی حلش کنن . چون شخصا با این شماره خیلی حال کردم .

- - -ویرایش - - -

اونکه صد البته ولی من خودم به شخصه غرق بازی بودم شاید واسه این خیلی برام مهم نبود :)):d
بر عکس فریم من از باگ هاش مینالم:|خیلی باگ داشت :| اینا صد در صد یه اپدیت دیگه میدن :d

اونکه صد البته ولی من خودم به شخصه غرق بازی بودم شاید واسه این خیلی برام مهم نبود :)):d
بر عکس فریم من از باگ هاش مینالم:|خیلی باگ داشت :| اینا صد در صد یه اپدیت دیگه میدن :d

ولی خداییش اون شعار next gen starts here شون راست بودا . به نظرم از تمام بازیهایی که تا الان اومدن نکست جن تره .
اصلا راه رفتن تو پاریس یه صفایی داره که نگو . مبارزاتم ازون حالت پشمکی درومده و خیلی باحال شده . ( حالا من برعکس تو به باگا زیاد دقت نکردم :d)دست به دعا میشیم شاید با یه آپدیت فریم و باگها رو درست کردن .

من با اون قسمت از حرفت که گفتی اصلا به چشم نمیاد و اذیت کننده نیست مشکل دارم . اتفاقا کاملا افت فریمش به چشم میاد و اذیت کننده است . اکثر بچه هایی هم که بازی کردن توافق دارن سر این قضیه .
خود من شخصا دارم از بازیش لذت می برم ولی خوب اگه فریم بازی مثلا رو 30 قفل بود به نظر شما بد بود ؟! بیشتر از بازی لذت نمی بردی ؟
افت فریمش غیر قابل انکاره و من شخصا دوست دارم با یه آپدیتی چیزی حلش کنن . چون شخصا با این شماره خیلی حال کردم .

- - -ویرایش - - -

اقا راست میگه منم همه دوستام میگه نمیتونن بازی کنین چند تاشون بازی رو رفتن بفروشن بازی عالییه اما افت فریمش ناراحت میکنه
راستی درسته که میگن بخاطر اینکه هر دو کونسول یکی باشه 30 فرم کردن به خاطر فن های ایکس باکس ؟

چنان همه کوبوندن حالا انگار نشستن بازی کردن یا همه چی گرافیکه فقط!انگار فقط این بازی ضعف داشته تو گرافیک یا انگار همه نسخه های قبلو فقط برای گرافیکش خریدن!
مهم گیم پلی و داستانه که حداقل من تو دوسه ساعتی که بازی کردم ضعف انچنانی ندیدم.کسی که طرفدار این سری باشه راضیش میکنه کسیم ناراحته بازیش نکنه دعوت نامه نفرستادن برات که:d

یکی باید درست حسابی نقد کنه بازی رو ی چیزی دستگیرمون شه که 200 تومن نره ی وقت ...
همه یا میان یک جمله میگن افت فریم.. مشکلات تکنیکی !! خوب مشکلات تکنیکی چیه بازش کنید؟
یا میان میگن به به عالیه .. تو نسل قبل باز حداقل میومدن ی نقدی میکردن و تز داستان ی چیزی میگفتن .. اما الان ؟

یه راهنمایی برای دوستانی که میخوان پول بیشتری در بیارن و راحت تر بازی رو تموم کنن : :d
چون در حالت عادی که بخش داستانی رو میرید خیلی پولی گیرتون نمیاد حتی با رفتن Side Quest ها کلی باید بدبختی بکشید :d

بازی یه بخشی داره به اسم Helix Rifts این بخش خودش چند مرحله داره که تنها کاری که میکنید تو مرحله 1 دقیقه یا 2 دقیقه تایم میده و تو این تایم باید به تعدادی که خواسته دیتا جمع کنید و بعدش هرچی بیشتر از اون حد جمع کنید پول بیشتری گیرتون میاد
مراحل ابتدایش خیلی پول نمیده ولی مراحل بالاترش خیلی خوب پول میده. کل این مراحل هم تو مپ به صورت مراحل جدا هم هست که نیاز نیست حتما از مرحله اولش شروع کنید
من تو مرحله برج ایفلش هر 2 دقیقه 4500 پول میگیریم البته یه مرحلش فکر کنم 8000 تا گرفته بودم باید دوباره یه تست برم ولی اینطوری کارتون برای خرید ایتم ها و هرچی که مورد نیازتونه خیلی راحت میشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or