Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
طبق این تصاویر بلایی که سر WD درآورد و DOWNGRADE کرد سر اینم آورده !
و رسما گند زده به نورپردازی بازی :-&
من واقعاً علاقه ی زیادی به این سری دام ولی حس می کنم که با اینکار ها یوبی سافت از کمپانی که بر خلاف ناشر های بزرگ این صنعت که مخالفان زیادی داشتند و نزد بسیاری از گیمر ها منفور بودند بسیار محبوب بود.در حال تبدیل شدن به یک ناشر دو قطبی هست که مخالفان بسیاری رو برای خودش درست کرده
شاید در گرافیک بازی در همین حالت هم قابل قبول و خوب باشه اما دوباره و به دلیل بزرگ نمایی و جو سازی های زیاد یوبی سافت تنها اعتماد گیمر ها رو از دست می ده

تصاویر گیم پلی بازی توسط کسانی که به بازی دسترسی داشته اند لیک شد
به نظرتون گرافیک بازی پسرفت کرده؟؟؟
منبع وتصاویر
عکسا برا نسخه کنسولیه
گرافیک بازی رو نسخه کنسولی همینه با تنظیمات LOW بهتر از این نمیشه

البته با اینکه عقیده دارم گرافیک نهایی بازی خصوصا IN GAME در حد چیزی که دیدیم نیست اما اگه سیستم دندون گیر داشته باشید خیلی بهتر از این حرفاس رو PC HIGH END

کلا گرافیکش رو کنسول نسل بعدی نیست خصوصا که رزولوشن 900P و فاقد AA هست.

آخرین ویرایش:
اصولا اینا میان چندتا شات از موتور بازی با حداکثر افکت و تنظیمات می گیرن و بعد با نرم افزارهای روتوش عکس حسابی Tweak ش می کنن بعد با پررویی تمام میزارن روی نت و میگن اینه بازی که شما منتظرش هستید ! و باز ، به همون یک عکس خلاصه نمیشه و این داستان رو با ساخت تریلرهای واقعا عالی ادامه میده جوری که آب از دهن گیمر سرازیر کنه !
و این کار دقیقا تا روز ریلیز بازی نان استاپ انجام می گیره !
تا وقتی که بلاخره یا بازی لیک بشه یا ریلیز بشه و ملت خوشحال میبینن که ای وای ! چه کلاه گشادی سرشون رفته
شاید اگر همون اول واقعا اون چیزی که بوده و هست رو نشون میدادن حرفی توش نبود
اما وقتی میاد فرضا ، تیلِر سوئیفت رو نشون میده بعد مورگان فیریمن رو غالب می کنه این چیزی از شیادی نداره !

به شخصه حتی اگه نسل 7 هم باشه اولین نفریم که بازی رو میگیرم :d>:)
حالا هی بازی رو بکوبید :-":d

- - -ویرایش - - -

اگه این AC Unity نسخه ps4 پس AC rogue روی ps3 چیه

اون یه سری دیگست که برای نسل قبل میاد :d تو مایه های BF

آخرین ویرایش:
مقایسش چرت ـه برداشته تصاویر بول شات رو با In Game مقایسه کرده خوب معلومه قرار چی ببینیم باید با ویدیوی In Game که داخل E3 نشون دادن (صد البته با بیت ریت بالا) مقاسه بشه اون وقت میشه گفت داون گرید شده یا نه ....

آخرین ویرایش:
این تریلری که اینا تو E3 نشون دادن انگار یه بازی دیگه بود اصن! دقیقا بلای watch dogs سر assassin اوردن! تو همین 1 ساعت چند تا عکس و ویدیوی جدید واقعا ناامید شدم! نمیدونم چرا یوبیسافت انقد هایپ میکنه الکی وقتی میخاد اخرش همچین بازی (البته از لحاظ گرافیک) تحویل مردم بده!

این تریلری که اینا تو E3 نشون دادن انگار یه بازی دیگه بود اصن! دقیقا بلای watch dogs سر assassin اوردن! تو همین 1 ساعت چند تا عکس و ویدیوی جدید واقعا ناامید شدم! نمیدونم چرا یوبیسافت انقد هایپ میکنه الکی وقتی میخاد اخرش همچین بازی (البته از لحاظ گرافیک) تحویل مردم بده!

بنظر تک تک چیزهایی که تو تریلرهای گیمپلی بازی نشون داده شده تو نسخه نهایی PC هم همونطور خواهد بود خیلی ناراحت و خشمگین لازم نیست باشید:d

یک سری دیگه از تصاویر لیک شده از نسخه PS4:

والا منم هم تریلر E3 رو با کیفیت 720p دیدیم و به نظرم تو مقایسه با این تصاویر (+یه تریلری که لیک شده بود)، گرافیک نهایی بازی پس رفت نکرده که هیچ بهتر هم شده!
البته یه سری تصاویر منتشر شده که مشخصه مشکل داره، مثلا تو بعضی از تصاویر خیلی ضایع ورداشتند صورت شخصیت اصلی رو دست کاری کردند، شاید هم تو حرکت بوده ولی در هر حال تصاویر بالا برای مقایسه ملاک خوبیه.
یه چند روز صبر کنید همه چیز مشخص میشه، من همیجا میگم گرافیک بازی حتی نسخه کنسولی حداقل هیچ تغییری نکرده.

نه این یوبی سافت درست بشو نیست مثل اینکه پس با این اوصاف به the division هم من امید چندانی ندارم
البته گرافیک بازی عالیه ولی با اون تریلر فضایی فاصله دار مثلWD و سیستم کمر شکنی که دهن یوزر سرویس میشه
ضمن اینکه مگه تریلری که E3نشون دادن روی کنسول PS4نبود ؟

آخه کسی میاد بول شاتو با این گیم مقایسه میکنه؟ :|
بول شات از رندر انجین گرفته میشه و کلی افکت دیگه روش انجام میشه از همه مهمتر از زیباترین مناطق بازی که بیشترین جذابیت گرافیکی رو دارن گرفته میشه تا هایپ کننده باشه بعد بیای با گیم پلی داخل بازی مقایسه کنی اصلا یک چیز مسخره ایه!

وقتی مثل واچ داگز دوتا عکس درست حسابی کنار هم گذاشتن و افتش مشخص بود اون موقع راسته! همون واچ داگزم بعد از اومدن ماد گرافیک روی PC با آخرین درجه چیزی در حد همون تریلرای اولش بود! :دی

دوستان این عکسو با دقت نگاه کنید
http://8pic.ir/images/7ydiju2ypkztkdoo6ds8.jpg

این عکس از نسخه PS4 گرفته شده

نکته اول : رزولوشن کنسولها 900P اجرا میشه ولی ابعاد این عکس 1080 شده و این نشون میده از 900 به 1080 اپ شده که همین گند میزنه تو تصویر و مات میشه

صورت NPC ها هنوز لود نشده و تکسچرها کامل نشدن اینم بدلیل ضغف کنسولها بوده

نکته بعدی که بسیار هم مهمه هیچ کدوم از افراد درون این عکس روی زمین سایه ندارن و کاملا این تنظیمات در نسخه کنسولی حذف شده

همچنین این عکس فاقد HBAO هست که اصلا افراد بعد و حجم طبیعی ندارن

این ماتی و کدر بودن تصویر که خیلی هم زشته فقط بخاطر اینه که از 900p به 1080 اپ شده
نسخه کنسولی قربونش برم سایه هم که کلا نداره
24690717249432124586.jpg

مسلما نسخه PC یه سرو گردن از این گرافیکش بالاتره شک نکنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or