Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
اون مردی که اول تریلر هست کیه؟؟آرنو رو نمیگما!
من تریلره ایتالیاییشو از جای دیگه گرفتم . اینطور فهمیدم که ناپلئون بناپارته

- - -ویرایش - - -

Assassin's Creed Unity
Story Trailer

Length: 2 minutes 36 seconds

Size: 337.08 MB / 1080p

Size: 47.37 MB / 720p

عزیزان حتما ببینید:x به هیچ وجه از دست ندید:x
داشت گریم درمیومد و فقط میتونم بگم "یا حضرت Epic":praying: :دی :x
دارم "هیاپ مرگ" :دی (بروزن دق مرگ :دی ) میشم.:دی :x

[/CENTER]

زبان تریلر چیه مسیح جان ؟ دنبال انگلیسیشم

زبان تریلر چیه مسیح جان ؟ دنبال انگلیسیشم
هر چی بود قابل فهم بود:دی در کل انگلیسی هست:دی
04748738229316566220.jpg

بازم این بحثو وسط کشیدید؟:دی
من چقدر بهتون گفتم مدل In-Game این دختر فوق العادس ولی بد عکسه.
4076.gif
(تو عکسای نقاشی شده، CG و....بد میوفته :دی )
بفرما اینم تاییدیه حرفم:> :دی :x

ولی قضیه آرنو و الیزه با توجه به اینکه در دو جبهه ی مخالفند اما از بچگی با هم بودن و بهم علاقه دارن خیلی جنجالیه .:-bd
ظاهرا حضور جنس مخالف این دفعه خیلی پررنگ تره .

59 دلاری که نسخه معمولیه اون 89 دلار هم Assassin's Creed Unity Gold Edition که نسخه دانلودی و
فقط برای PC هست.(به همراه سیزن پس)
این یک مورد رو اشتباه کردین، نسخه ی Gold Edition برای PS4 هم هستش الان توی استور برای پیش خرید همراه نسخه معمولی موجوده :)

این یک مورد رو اشتباه کردین، نسخه ی Gold Edition برای PS4 هم هستش الان توی استور برای پیش خرید همراه نسخه معمولی موجوده :)

الان استور چک کردم و گلد ادیشن دیدم,درست میگید شما :)
ولی در واقع من برداشت دیگه ای از سوال کردم و اشتباهم لپی بود ;):d
اون موقع سایت آمازون چک کردم و گلد ادیشن توی آمازون فقط برای PC موجوده.

Assassin's Creed Unity Gold Edition -Online Game Code

کلا سری Assassin گرافیک میان پرده ای خوبی دارن که با گیم پلی تفاوت های زیادی داره ولی خوب باید دید چه میکنن این دفعه.در مورد گیم پلی هم امیدوارم انیمیشن های جدید بالا رفتن از در و دیوار و خوب دراورده باشن چون واقعا تو نسخه های قبلی زود تکراری میشد و به نظر من زیاد خوب نبود.وجود انیمشین های خوب حتی با گرافیک نچندان جذاب خیلی خیلی بازی رو قشنگ میکنه وبیشتر حتی از گرافیک آدمو جذب میکنه دقیقا یه چیزی مثل فیفا

کلا سری Assassin گرافیک میان پرده ای خوبی دارن که با گیم پلی تفاوت های زیادی داره ولی خوب باید دید چه میکنن این دفعه.در مورد گیم پلی هم امیدوارم انیمیشن های جدید بالا رفتن از در و دیوار و خوب دراورده باشن چون واقعا تو نسخه های قبلی زود تکراری میشد و به نظر من زیاد خوب نبود.وجود انیمشین های خوب حتی با گرافیک نچندان جذاب خیلی خیلی بازی رو قشنگ میکنه وبیشتر حتی از گرافیک آدمو جذب میکنه دقیقا یه چیزی مثل فیفا
گرافیک نه چندان جذاب رو کلی گفتید یا راجب اساسین بود؟؟؟

گرافیک نه چندان جذاب رو کلی گفتید یا راجب اساسین بود؟؟؟
راجع به اساسین گفتم ولی راجع به بازی های دیگه هم کاملا صدق میکنه یکیش همین فیفا که داشتن انیمیشن های زیادو با کیفیت یکی از اصلی ترین دلایلی هست که بهش میگن یه شبیه ساز کاملتر.

مورد هایی هم داشتیم که در کنار گرافیکشون انیمیشن های بسیار خوبی طراحی کردن.مثل tlou یا مثال خیلی مهم تر مثلا killzone2 که واقعا زیبا بود کشتن یه نفر تو این سری خیلی لذت بخش تر از بازی هایی با گرافیک بالاتر بودش.گیف هاشو یه سرچ کنید راحت متوجه میشید من چی میگم .کلا سطح بازی عوض میشه با انیمیشن های خوب و زیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or