Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
اخبار co-op بازی رو دنبال نکردم برا من یه سوال پیش اومده!:d
وقتی دوستم تو بازی به من جوین میشه حتما باید ماموریت رفت؟یا میشه تو نقشه واسه خودمون ولگردی کنیم؟یعنی کلا دست ادم بازه برای هرکاری دیگه؟

اخبار co-op بازی رو دنبال نکردم برا من یه سوال پیش اومده!:d
وقتی دوستم تو بازی به من جوین میشه حتما باید ماموریت رفت؟یا میشه تو نقشه واسه خودمون ولگردی کنیم؟یعنی کلا دست ادم بازه برای هرکاری دیگه؟
Co-op این بازی مثل مولتی پلیر Watch Dogsهه. دقیق یادم نیست ولی یا یک مد داره که با هم تو پاریس بگردید:دی یا اینکه مد خاصی نداشت و وقتی جوین میشن هر وقت خواستید میتونید برید ماموریت.

نمیدونم چرا احساس میکنم ضاهرا هرچه به تاریخ انتشار نزدیکتر میشیم گرافیکشم تو تریلرا داره کمتر میشه
واقعا سیاسیت مزخرفی اتخاذ کرده این یوبی )x ( ولی چه کنیم باز دوس داشتنیه دیگه این یوبی :x )

نمیدونم چرا احساس میکنم ضاهرا هرچه به تاریخ انتشار نزدیکتر میشیم گرافیکشم تو تریلرا داره کمتر میشه
واقعا سیاسیت مزخرفی اتخاذ کرده این یوبی )x ( ولی چه کنیم باز دوس داشتنیه دیگه این یوبی :x )
فک کنم فک میکنی اینطوریه :دی والا همین تریلر آخریه اگه گرافیکش بیشتر نباشه کمتر نیست!

حتما این تریلر رو ببینید بیشتر در مورد داستان توضیح میده و قیافه تمام شخصیتا رو کامل نشون میده! اولش فک میکردم آرنو زیاد قیافه جالبی نداره ولی الان بدون کلاهم بنظرم خیلی خوشتیپ و خفنه قیافش :x

Assassin's Creed Unity
Cast of Characters Trailer

Length: 3 minutes 52 seconds

Size: 475.85 MB / 1080p
Size: 58.72 MB / 720p

اینم جناب ناپلئون بناپارد :x

درست خوندم که Counter Attack رو حذف کردن؟:-/
اگه اینطور باشه که That's what I'm talking about:d
آره اینطوری نیست که یه دکمه رو بزنی طرفو جر بده :دی

- - -ویرایش - - -

اون میتونه بخاطر هرچیزی باشه
swear2-smiley.gif
ولی اینی که سهند داشت ناشی از ترس های گذشتش بخاطر WD هست:دی
هرچند خودمم همین حسو نسبت به Far Cry 4 دارم:-?
اینی که شما گفتی زیر مجموعه توهم دیداری در بیداری هستش :دی

یک عدد خبر واقعا خوب :d
چند نفـر از گیمرهایـه عزیز موفق شدن اسسین جدید را تجربه کنن و همـه متفق القول گفتن که

Assassin’s Creed Unity combat is way harder when compared to its predecessors

یک عدد خبر واقعا خوب :d
چند نفـر از گیمرهایـه عزیز موفق شدن اسسین جدید را تجربه کنن و همـه متفق القول گفتن که

Assassin’s Creed Unity combat is way harder when compared to its predecessors
عالیست! عالی! >:)
کاش منم جزو این گیمرهای عزیز بودم و بازی زودتر به دستم میرسید :((

پیمان>:) >:) >:)

^ بازی زودتـر به دستشون نرسیده تو FACTS expo بلژیک دمـو را بازی کردن و همه خوشحال و خندان برگشتن خونـه :d
آکیبا
crysmiley2.gif
:d
این توضیحات یکی از اونا درباره مبارزات بازیـه
The combat felt harder
there was no easy counter button
The waiting game was gone
i had to block at the right time and attack at the right times
Also i got attacked by multiple people at the same time
so no more are enemies just looking at you mid-battle

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟