Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
واسه منم تصور تموم شدن PoP محال بود ): ولی Ubisoft رید به همه ی متود هام! |:
شاهزاده پنج نسخه بیشتر نداشت ولی اساسین تقریبا دهمیشه! نهایتا تمومش میکنن مدیریت بازی سنتر واسه هممون بلیط میخره میریم خارج جلوی شرکتشون جمع میشیم میگیم: یوبیسافت یوبیسافت قاتل ما رو پس بده! :دی

شاهزاده پنج نسخه بیشتر نداشت ولی اساسین تقریبا دهمیشه! نهایتا تمومش میکنن مدیریت بازی سنتر واسه هممون بلیط میخره میریم خارج جلوی شرکتشون جمع میشیم میگیم: یوبیسافت یوبیسافت قاتل ما رو پس بده! :دی
:| 5 نسخه اش کلِ AC رو زیر میگیره ! من دیگه حرفی ندارم !

=))عالی بود
تریلر جدیدش و حتما ببینید فوق العاده شده بازی

نسخه قبلی Bf رو Ps4 جوییدمش و ببینیم این unity چه میکنه .:bighug:
ای کاش جنگ های دریایی هم داشت به من خیلی از خشکیش بیشتر چسبید با اون موزیک های که پخش میکرد. :d

تریلری جدید از بخش داستانی بازی اومده که لینکش رو گذاشتم :d

ضمن اینکه بازی بر روی هر دو کنسول با رزولیشن 900p اجرا میشه :|

آخرین ویرایش:
چرا این تریلر این قدر بد بود از نظر من؟ جزئیات محیط های باز خیلی پایین بود و گرافیک جالب نبود که احتالا به خاطر پردازش زیاد مردم تو صحنه ـست. زیاد بودن هوش های مصنوعی هم احساس می کنم باعث شده بود حرکاتشون بد و مصنوعی به نظر بیاد. احساس می کنم از بعد تکنیکی دانگرید شده نسبت به E3! حالا احساس من درسته یا نه؟ :d

دوستان لطفا توی سایت زیر رای بدید که بازی برای ps4 روی 1080p / 60fps اجراش کنن

https://www.change.org/p/ubisoft-ma...80p-and-60-fps-on-ps4?just_created=true#share

داداش من البته میدونم گیمر جماعت از کنسول توقعش بالاست ولی اون گرافیک های که دیدی عمرا روی کنسول 1080 60 فریم اجرا نشه
این نسل از همون اولش هم معلوم بود نسل کم عمری خواهد بود چون قدرت فدای قیمت شد

داداش من البته میدونم گیمر جماعت از کنسول توقعش بالاست ولی اون گرافیک های که دیدی عمرا روی کنسول 1080 60 فریم اجرا نشه
این نسل از همون اولش هم معلوم بود نسل کم عمری خواهد بود چون قدرت فدای قیمت شد

حرف شما درست . ولي كنسولي كه ميتونه آنچارتد و اوردر رو اجرا كنه اين بازيا انگشت كوچيكه ي آنچارتد و اوردر هم نيستن :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or