Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
یعنی دیگه نمیگه This Ancestor Blah Blah؟:دی
نه :دی
میتونی برای گمراه کردن دشمن ها (assassinها) به مردم معمولی از این دارت های دیونه کننده پرت کنی یا بکشیشون تا توجهشون به جسد جلب شه.
اینا کاربردی هاش بود.:دی ولی میتونی توی خیابون مثلا یه نفرو به خاطر تنه زدن بهت با اون تفنگ بزرگه هدشات کنی:دی
البته تا جایی که اطلاع دارم.

نه :دی
میتونی برای گمراه کردن دشمن ها (assassinها) به مردم معمولی از این دارت های دیونه کننده پرت کنی یا بکشیشون تا توجهشون به جسد جلب شه.
اینا کاربردی هاش بود.:دی ولی میتونی توی خیابون مثلا یه نفرو به خاطر تنه زدن بهت با اون تفنگ بزرگه هدشات کنی:دی
البته تا جایی که اطلاع دارم.

عذاب وجدان رو چیکار کنیم بعده اینکار؟؟:d

عذاب وجدان رو چیکار کنیم بعده اینکار؟؟:d
اگر از این کار خودت ناراحت شدی (خودتو گول بزن:دی ) بندازش گردن بقلی بعد اونو بخاطر اینکار بدش بکش>:)
تازه اینجوری حس برقرار کردن عدالت هم بهت دست میده:دی
من یه تمپلار روانی و خون خوار خواهم بود:| :دی

بریم تاپیک روگ رو بزنیم :دی
از نظر من کشتن اساسین ها اصلاجالب نی و کشتیرانیش هم اگه نشه مثل ادوارد وارد کشتی بقیه بشی به درد نمیخوره. در کل پتانسیل اتحاد بیشتره به نظرم!

دیدن شماره دار بشه میرسه به 15-16 گفتن ضایعس پس کلا حذف میکنن شماره رو
مثلا Assassin's Creed XIV یا مثلا AC:XVII خداییش خیلی ضایع میشد!
سه تا بازی تا ابد ادامه داره:
کال آف دیوتی
اساسین
پس و فیفا«خودم میدونم چهارتا شد ولی منظورم کلا بازیای فوتبال بود!»
من که برام سخته تصور کنم اساسین یه روز تموم میشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or