Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
نمیدونم اساسین ۱ بود یا یه بازی دیگه....
توش به تمپلار زن بود فکر کنم که الطایر پرید روش ‌و گفت من هدفم کشتن تو نیست و رفت. بعد ها همش به بهانه های مختلف میرفت سراغش.
مثل اینکه واقعا میخوان بیشتر جزییات رو به ریشه برگردونند.
می خواست بکشتش چون فکر می کردن این همون Robert de sableـست! ولی فهمدید که Maria ـست (بعدا یه رابطه بینشون ایجاد شد) و نکشتش.

تو بازیای مختلف متفاوته. نمیشه گفت چون کلید X تو بازی y باعث میشه که شخصیت اصلی عمل z رو انجام بده تو همه ی بازیا اینطوریه. ولی کلید های راه رفتن اکثرا WASD هست. Execution به معنای کشتن هم با E هست. پریدن هم با اسپیس. عوض کردن اسلحه معمولا با ۱۲۳۴ انجام میشه ولی تو بازی های مختلف ممکنه ۱۸۰ درجه فرق کنه

منظورم از بازی کامپیوتر همین بازی اساسین کرید هست

03436049141734549984.png

آقای Elias Toufexis صداگذار شخصیت Adam Jensen توی بازیه Dues Ex: Human Revolution، برای صداگذاری توی Assassins Creed Unity هم حضور خواهد داشت.
درباره نقشش هم گفته:
Getting many messages asking me about my role in Assassin’s Creed Unity. I can’t tell you.
ترجمه: پیغام های زیادی درباره نقشم توی AC:U برام فرستاده میشه. من نمیتونم چیزی بهتون بگم.

باید گفت پاسخ بالا بخاطر یک NDA (قرارداد های افشا نکردن اطلاعات) است.
این بازیگر بییشتر بخاطر صداگذاریش توی DE: HR شناخته شدس. ولی توی چندی از بازی های Ubisoft هم صداگذاری کرده از جمله:
Splinter Cell: Conviction و BlackList همچنین Assassins Creed 1,2,Brotherhood و Revelations.

منبع

03436049141734549984.png

آقای Elias Toufexis صداگذار شخصیت Adam Jensen توی بازیه Dues Ex: Human Revolution، برای صداگذاری توی Assassins Creed Unity هم حضور خواهد داشت.
درباره نقشش هم گفته:
Getting many messages asking me about my role in Assassin’s Creed Unity. I can’t tell you.
ترجمه: پیغام های زیادی درباره نقشم توی AC:U برام فرستاده میشه. من نمیتونم چیزی بهتون بگم.

این بازیگر بییشتر بخاطر صداگذاریش توی DE: HR شناخته شدس. ولی توی چندی از بازی های Ubisoft هم صداگذاری کرده از جمله:
Splinter Cell: Conviction و BlackList همچنین Assassins Creed 1,2,Brotherhood و Revelations.

منبع

AC I , II را بازی کردی که؟:-/
آخرهای I , اواسط II ، اونجایی که ذزموند از انیموس بلند میشه و خودش میره تو خواب و خیال (تو شخصیت الطایر)، ماریا را نشون میده!!:دی

AC I رو میگم
الطایر یدونه بیشتر نداریم که!

مرحله‌ی آخر ACI :|
ها اونو میگید؟:دی ماریا بود مگه؟ اونو تو نسخه PSP دید بار اول فکر کنم:دی
پ.ن: Hafezeh Level: Over -9999:دی

03436049141734549984.png

درباره نقشش هم گفته:

منبع
توی R6 ـی هم که کنسل شد توی تریلرش صداش بود:(
خیلی خبر خوبی بود ممنون!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or