Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
تو تاپیک بقلی «XBOX One» -((خائن هم خودتی!:d»- این عکس رو گذاشته بودند. به جان خودم اگه واقعی باشه یورتمه میرم میخرمش!!!!!!!/:)
29359359840707061725.jpg
واقعیه :دی خیلی وقت پیش توی همون تریلر phsntom Blade هم آخر تریلر میگفت پیش خرید کنید که بگیریدش.

پ.ن: برام جالبه بدونم چطور یورتمه میری :دی

تو تاپیک بقلی «XBOX One» -((خائن هم خودتی!:d»- این عکس رو گذاشته بودند. به جان خودم اگه واقعی باشه یورتمه میرم میخرمش!!!!!!!/:)
29359359840707061725.jpg

من اینو تو یه سایت ایرانی دیدم میفروخت :|

حالا نمیدونم واقعی بود یا الکی :|
----
الان رفتم دیدم نوشته در انبار موجود نیست :d

واقعیه :دی خیلی وقت پیش توی همون تریلر phsntom Blade هم آخر تریلر میگفت پیش خرید کنید که بگیریدش.

پ.ن: برام جالبه بدونم چطور یورتمه میری :دی
اگه ایران اومد صدات میکنم بیای تو هم ببینی چطوری یورتمه میرم میگیرمش:))
ولی خداییش خیلی باحاله! یکی از اینا بگیری کسی حرف اضافه زد بزنی سرویسش کنی!!! تو این جامعه نیاز میشه بوخودا!:d
بعد این تیغش واقعا میبره؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

من اینو تو یه سایت ایرانی دیدم میفروخت :|

حالا نمیدونم واقعی بود یا الکی :|
----
الان رفتم دیدم نوشته در انبار موجود نیست :d
سعی میکنم بخرم. اگه خریدم عکس میزارم ببینید!

اگه ایران اومد صدات میکنم بیای تو هم ببینی چطوری یورتمه میرم میگیرمش:))
ولی خداییش خیلی باحاله! یکی از اینا بگیری کسی حرف اضافه زد بزنی سرویسش کنی!!! تو این جامعه نیاز میشه بوخودا!:d
بعد این تیغش واقعا میبره؟؟؟؟؟

- - -ویرایش - - -

:|:|:|:|
یعنی واقعا توقع داری واقعی باشه؟
نوشته پلاستیکیه:|:|:|:|
یارو حرف اضافه زد اینو در اووردی میخوابونه زیر گوشت:دی:دی

29359359840707061725.jpg

یارو حرف اضافه زد اینو در اووردی میخوابونه زیر گوشت:biggrin1::biggrin1:

یکی از سایت های ایرانی گذاشته واسه فروش
که البته اون سایت هم تقلبیه از خیلی ها هم دزدی کرده تو فیسبوک هم یه پیچ ساختن به اسم مال باختگان سایت فلان.کلا یه 2000 نفری لایکش کردن یعنی 2000 نفر پولشون رو از دست دادن:d
اینو گفتم که احیانا سایتی دیدید که اینو آورده سریع اعتماد نکنید و بخیرید.

یکی از سایت های ایرانی گذاشته واسه فروش
که البته اون سایت هم تقلبیه از خیلی ها هم دزدی کرده تو فیسبوک هم یه پیچ ساختن به اسم مال باختگان سایت فلان.کلا یه 2000 نفری لایکش کردن یعنی 2000 نفر پولشون رو از دست دادن:d
اینو گفتم که احیانا سایتی دیدید که اینو آورده سریع اعتماد نکنید و بخیرید.
نه باو. رفتم دیدم فقط. قیمتش نسبت به کاراییش خیلی فضاییه! دویست و خورده ای برای هیدن بلید که بیشتر کاربرد تزئینی داره؟!؟!
بی خیال:-o

- - -ویرایش - - -

یارو حرف اضافه زد اینو در اووردی میخوابونه زیر گوشت:دی:دی
راست میگی. ولی خداییش نیاز بود تو این جامعه:)) تو همون بازی هم در میاریم Blade رو سر باز ها پدرمون رو درمیاوردن ((مخصوصا تو BH و II ))
الان ملت فکر میکنن هر شب میرم دعوا میگیرم تو خیابون صبح هم با سر و کله ی خونی بر میگردم.:))
دور از شوخی واسه دکور خوب بود اگه قیمتش این شکلی نبود.
پشیمون شدم.:|
________________________________________________________________________________________________________________
همون سایت کذایی پک های بازی ها رو گذاشته بود از 500 تا 700!!! دو تا پک بخری انگار یه PS4 خریدی! دلیل گرون بودن این پک ها چیه؟

_______________________________________________________________________________________
الان اینو تو سایت گیمفا دیدم:
قابلیت Free Aim بار دیگر به این نسخه بازگشته است و هم برای تپانچه و هم Phantom Blade قابل استفاده است.
با انجام ماموریت های تک نفره و چند نفره می توانید امتیاز لازم برای کسب مهارت ها جدید را به دست آورید. همچنین پیدا کردن اشیا پنهان در محیط نیز به این امر کمک می کند.
شهر پاریس و عظمت آن، این فرصت را به یوبی سافت داده است تا بیشترین تعداد Viewpoint ها در این سری را نسبت به نسخه های قبلی به وجود آورد. پاریس بزرگ ترین شهری است که تا کنون یوبی سافت روی آن کار کرده است و علت آن وجود بخش های درونی ساختمان ها، فاضلاب های زیر زمینی و کاخ مشهور Versailles است.
Achievement ها عمدتا در بخش تک نفره وجود دارند. البته بخشی از آن ها نیز در ماموریت های Co-Op وجود دارند که شما قادرید به تنهایی نیز آن ها را به دست آورید.
از آنجایی که یوبی سافت تمرکز خود را بر روی بخش Co-Op قرار داده است، بخش چند نفره رقابتی که در نسخه های پیشین وجود داشت، در Unity وجود ندارد.
در Unity هیچکدام از لباس اساسین های گذشته وجود ندارد اما شما قادرید بخش های مختلف لباس خود را شخصی سازی کنید.
سیستم مبارزه بازی به گونه ای طراحی شده است تا کمی چالش برانگیز تر و مشکل تر باشد. هر دو ضربات Counter Kill و Chain Counter از بازی حذف شده اند و نگهبانان در حال حاضر تهاجمی تر عمل می کنند.
به جای ضربات Counter Kill یا همان ضد حمله ها، ضربات جدیدی به نام Replacing یا ضربات منحرف کننده به سیستم مبارزات اضافه شده است. البته هر سلاح دارای ضربات ویژه ای می باشد.
اگر بخواهیم آرنو را با شخصیت های گذشته این سری مقایسه کنیم، او بیشتر شبیه به Ezio است. او می خواهد انتقام پدرخوانده اش ( پدر الیزه ) را بگیرد ولی با این حال باهوش و شوخ طبع نیز می باشد.
...........
نکته ای که قرمز کردم یه جورایی نشون میده که آرنو و Elise خواهر برادرن؟!

Last edited by a moderator:
نکته ای که قرمز کردم یه جورایی نشون میده که آرنو و Elise خواهر برادرن؟!
پدر آرنو و پدر الیس به ترتیب Assassin و Templar بودن ولی از اونجایی که آدمای کاردرستی بودن هردوشون برای هم احترام زیادی قائل بودن. وقتی پدر آرنو کشته میشه پدر الیس آرنو رو به پسر خوندگی قبول میکنه.
دیگه این و الیس هم توی یک خونه بزرگ میشن و با گذشت زمان به هم علاقه پیدا میکنن.

پدر آرنو و پدر الیس به ترتیب Assassin و Templar بودن ولی از اونجایی که آدمای کاردرستی بودن هردوشون برای هم احترام زیادی قائل بودن. وقتی پدر آرنو کشته میشه پدر الیس آرنو رو به پسر خوندگی قبول میکنه.
دیگه این و الیس هم توی یک خونه بزرگ میشن و با گذشت زمان به هم علاقه پیدا میکنن.
حالا که این قضیه معلوم شد، آرنو، الیس و خانواده ی گرامیشان تحت حمایت من هستند:d
شرط میبندم که آرنو یکی بشه عین اتزیو یا الطایر. نشه هم مقام سوم رو کسب میکنه.
Ubisoft's Assassin's Creed UNITY will be a MASTERPIECE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or