Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
یعنی باید تا ابد تو حسرت اساسین خفنی مثل الطایر و اتزیو بمونیم ....:|

یکمی نا امید شدم :(

اخه اساسین زن ذلیل به درد لای جرز هم نمیخوره صد رحمت به ادوارد :d

( این نظر شخصی بنده است :d)

آخرای AC1 و اول AC II مگه الطیر و اتزیو خبریشون نبود؟ :d اتزیو که اول کار ماشالله داشت :d

عزیزم این طور که باشه Big Boss هم توی MGS خاک بر سره چون The Boss ازش به مراتب بهتر بوده:دی اتفاقاً خوبه. به نظرم حتی جوری باشه که ما هر کاری بکنیم نتونیم یه غول آخر رو شکست بدیم بعد مجبور به فرار شیم خیلی خفن میشه:دی

آخرای AC1 و اول AC II مگه الطیر و اتزیو خبریشون نبود؟ :d اتزیو که اول کار ماشالله داشت :d

حداقل اونا تمپلار نبودن ......:|:d

- - -ویرایش - - -

عزیزم این طور که باشه Big Boss هم توی MGS خاک بر سره چون The Boss ازش به مراتب بهتر بوده:دی اتفاقاً خوبه. به نظرم حتی جوری باشه که ما هر کاری بکنیم نتونیم یه غول آخر رو شکست بدیم بعد مجبور به فرار شیم خیلی خفن میشه:دی

نه منظوزم این نبود که چون الیس قوی تره ارنو زن ذلیله :d

بیشتر به خاطر این نا امید شدم چون ارنو به خاطر این زنه نمیتونه درست به قسم هایی که خورده برای اساسین ها درست عمل کنه :d

حداقل اونا تمپلار نبودن ......:|:d

- - -ویرایش - - -

نه منظوزم این نبود که چون الیس قوی تره ارنو زن ذلیله :d

بیشتر به خاطر این نا امید شدم چون ارنو به خاطر این زنه نمیتونه درست به قسم هایی که خورده برای اساسین ها درست عمل کنه :d
شما کل زندگیت رو با یه کسی ( که حالا نسبتا زیبا هم هست:-" :دی ) بزرگ شی میتونی بعد از مدتی که ندیدیش راحت بکشیش؟ :دی

نمیدونم اساسین ۱ بود یا یه بازی دیگه....
توش به تمپلار زن بود فکر کنم که الطایر پرید روش ‌و گفت من هدفم کشتن تو نیست و رفت. بعد ها همش به بهانه های مختلف میرفت سراغش.
مثل اینکه واقعا میخوان بیشتر جزییات رو به ریشه برگردونند.

نمیدونم اساسین ۱ بود یا یه بازی دیگه....
توش به تمپلار زن بود فکر کنم که الطایر پرید روش ‌و گفت من هدفم کشتن تو نیست و رفت. بعد ها همش به بهانه های مختلف میرفت سراغش.
مثل اینکه واقعا میخوان بیشتر جزییات رو به ریشه برگردونند.
من چرا هرچی سعی می کنم همچین چیزی یادم نمیاد؟:|

اطلاعات جدیدی درباره الیس منتشر شده.

13675410843452469812.jpg

Elise De LaSerre دختر تمپلاری هست که توی دوتا تریلر شاهد حضورش بودیم.
Alex Amancio کارگردان بازی گفته: الیس قطعا یه شخصیت کوچیک توی بازی نیست و جایگاهش در بین تمام کرکترهای غیرقابل بازی این سری از همه بالاتره.
اون و آرنو توی یک خونه بزرگ شدن و اینکه اون راز templar بودنشون رو از آرنو نگه داشته. وقتی هم که در مقابل هم قرار میگیرن، بخاطر روابط عاشقانشون نمیتونن درست به قسم هایی که خوردن عمل کنن.
آرنو نسبت به کشته شدن پدر الیس احساس گناه میکنه و پی خلاص شدن از این احساسه.
اما الیس نه تنها احساس گناه نمیکنه بلکه بدنبال انتقامه. اون فکر میکنه مرگ پدرش یک توطئه بوده و فردی فرمانده ای تمپلار هارو بر عهده داره پس بدنبال اینه که اون فرد رو پیدا کنه.
الیس از اون دخترایی نیست که منتظر بمونه تا آرنو کارهاش رو براش بکنه پس خودش دست به شمشیر میشه.
شما شاید نتونین با این کرکتر بازی کنید ولی بدونید که قطعا الیس از آرنو شمشیر زن بهتریه.
گفته که: ما از خیلی وقت پیش اینو میخواستیم. حالا که پا به نسل جدید گذاشتیم فرصت رو مناسب دیدیم تا سطح داستان بازی رو افزایش بدیم.

منبع

قــــــمپوز:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or