Multi Platform Assassin's Creed: Unity

• Thread starter Thread starter Moqimi
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
assassin-s-creed-unity-logo.png

بعد از شایعات و چند اسکرین شات که به شکل غیر رسمی در وبسایت ها قرار گرفته بود در حرکتی جالب به شکل رسمی به وسیله ی یک تیزر تریلر از اولین Assassin's Creed در نسل جدید پرده برداری شد. . نام این نسخه Unity و اتفاقات در زمان انقلاب فرانسه به وقوع خواهند پیوست, به گفته ی یوبیسافت برای ساخت این عنوان سه سال وقت صرف شده و در تعطیلات کریسمس 2014 این نسخه برای پلتفرم های PS4/ XBOX ONE / PC عرضه خواهد شد.

چند اسکرین شات 4K:

.

تریلر رسمی:

[video=aparat;bGWwM]http://www.aparat.com/v/bGWwM[/video]

آخرین ویرایش:
توی AC Brotherhood و AC R زمان حال خوب کار شده بود به نظرم:دیالبته اون معماهای مزخرف revelation رو اگه حذف کنبم:|
ولی خب مثل امیرحسین منم بخشای حال AC IV رو بیشتر از بقیه دوست داشتم...پ از نظر محتوا و چ از نظر حالت انجامش:دی

تو ACIII دزموند مزخرفترین بخش بازی بود! دوساعت از چهارتا سنگ باید بالا میرفتی تا چهارتا دیالوگ چیپ رو تحمل کنی:| امیدوارم کلا بخش دزموند و یا حتی اون اول شخصه حذف کامل شه و بازی به صورت کات سین زمان مدرن رو بازگو کنه.

من کلا از بخش های خارج از انیموس رو بازی حساب نمیکنم .....کلا از این بخش مدرن بدم میاد

داستان و Premise اصلی این مجموعه، زمان حالشه

یعنی واقعا پلات پوینت Those who came before us و هدف کلی از انجام این تحقیقات و دلیل وجود آبسترگو و ... برای کسی اهمیت نداره؟

من فقط با دزموند AC Brotherhood یکم حال کردم! بقیه تقریبا چرت و پرت بودن :دی AC IV که متنفر بودم از بخش اول شخصش :دی ولی خودش خیلی خوب بود :دی
امیدوارم این دفعه یک جوری باشه که نه مثل ACIV باشه نه مثل دزموند:دی یک جور بهتری باشه کلا :دی

یعنی واقعا پلات پوینت Those who came before us و هدف کلی از انجام این تحقیقات و دلیل وجود آبسترگو و ... برای کسی اهمیت نداره؟
بحث داستانی نیست, بحث اینه که تو زمان Desmond اکثرا Level design این بخش آینده بد بود (یا حداقل فرسنگ ها با قسمت گذشته فاصله داشتن) و اکثرا وقتی از زمان گذشته میومدن تو زمان حال براشون غیر قابل تحمل بود و سریع می خواستن این بخش رد شه, اتفاقا خیلی بده که بخشی که داستان اصلی مجموعه رو داره به دوش می کشه این طوری طراحی بشه.
باز من ACIV رو دوس داشتم, گیم پلی متفاوتش با بخش گذشته جالب بود, ولی بازم در حدی نیست که برای بخشی که داستان اصلی بازی توش روایت می شه ازش استفاده شه.

من یه حس عجیبی دارم! حس می کنم این Watch Dogs در حقیقت concept های اولیش برای قسمت آینده ی AC ها طراحی شده بود و بعدا خودش یه بازی مجزا شد! البته 0.5% هم شاید درست نباشه ولی نمی دونم را این طوری فکر می کنم.

نمیدونم تو اینجا خوندم یا جای دیگه که کارگردان بازی گفته بود 20 دقیقه اول زمان حال خیلی شگفت انگیز خواهد بود b-)

خیلی دوست دارم به دزموند ربط داشته باشه یا Subject 16 :x

میگم کسی آخرای AC:R رو یادش هست ؟ اگه یادتون هست میدونید چه اتفاقی افتاد دیگه نه ؟

من کلا به خاطر گیمپلی مزخرف بخش های مدرن این حرفو زدم :d

من از زمان نسخه اول این بازی، دیگه فرصت نکردم هیچ کدوم از نسخه ها رو ادامه بدم. امروز داشتم گیم پلی و گرافیک این نسخه رو میدیدم، کف کردم :d
خواستم بدونم اگر بعد از انتشار این نسخه، بشینم پای این بازی چیزی حالیم میشه از داستان و یا حتما باید نسخه های قبل رو هم بازی کنم؟ نکته بعدی هم اینکه جریان این نسخه ها چی هست؟ یک شب در میون یک نسخه جدید از این بازی میاد بیرون؟ آخه به نظر میرسه فقط چند وقت فاصله بین این نسخه و rogue هستش.

ممنون میشم مختصری توضیح بدید :x

آخرین ویرایش:
من از زمان نسخه اول این بازی، دیگه فرصت نکردم هیچ کدوم از نسخه ها رو ادامه بدم. امروز داشتم گیم پلی و گرافیک این نسخه رو میدیدم، کف کردم :d
خواستم بدونم اگر بعد از انتشار این نسخه، بشینم پی این بازی چیزی حلیم میشه از داستان و یا حتما باید نسخه های قبل رو هم بازی کنم؟ نکته بعدی هم اینکه جریان این نسخه ها چی هست؟ یک شب در میون یک نسخه جدید از این بازی میاد بیرون؟ آخه به نظر میرسه فقط چند ماه فاصله بین این نسخه و rogue هستش.

نه اینجوری نیست هر روز یه بازی درست کنن. Rogue و Unity به ترتیب به انحصار نسل قبل و بعد هستن. برای همین دو بازی جداگونه تو دو تاریخ نسبتا نزدیک هستن.
برای داستان. شما اگه از 1 به بعد بازی نکردی قطعا خیلی خیلی از وقایعی که برای دزموند پیش میاد، کرکترهای بعدی و تاثیراتشون روی مسیر حرکت دزموند، عاقبت دزموند و.......... تو نسخه های بعدی بیان میشه. خیلی زیادن اتفاقاتی که بعد از نسخه 1 میوفتن.
بنظر من بهتره از 2 به بعد ادامه بدید. هرچند ممکنه یکم طول بکشه ولی خب دیگه با اطلاعات کاملی به Unity میاید.

خواستم بدونم اگر بعد از انتشار این نسخه، بشینم پای این بازی چیزی حالیم میشه از داستان و یا حتما باید نسخه های قبل رو هم بازی کنم؟ نکته بعدی هم اینکه جریان این نسخه ها چی هست؟ یک شب در میون یک نسخه جدید از این بازی میاد بیرون؟ آخه به نظر میرسه فقط چند وقت فاصله بین این نسخه و rogue هستش.

صرف نظر از داستان فقط AC II و AC IV واقعا ارزش بازی دارند، بقیه رو اگه بازی نکنی چیزی رو از دست نمیدی...

سلام دوستان این بازی نسبت به نسخه قبل ایا همون حالت دریانوردی داره.چون واقعا زیبا بود در نسخه قبل
زیاد وقت نمیکنم تریلر بازیها ببینم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or